כתבה: "כדאי שתמיד יהיה על הפאלם"

מענדי

New member
יש לתפוז עוד אפשרות צפיה

שאמנם אי אפשר להגיב, אבל קריאת הפורום הרבה יותר נוחה ומהירה (לדעתי) אני חושב שהאפשרות הזו נוצרה למנועי חיפוש, אבל היא עדין פתוחה לכל דכפין.

alonhzn

New member
מצויין! תודה.

לפחות אפשר לקרוא כמו שצריך

התקנתי עברית איילת מהיום הראשון

שהפאלם אצלי עכשיו אני כבר בבית סוף סוף "נהנה" מהקטיושות
בקשר לפורום, אולי תאירי לי את עיני לגבי גישה דרך הפאלם זה ממש לא הולך לי

בקשר לכתבה:

אז קודם כל היה לי צמוד באיפוד שלי (עוד לא היה לי הפאלם וגם האיפוד הרבה יותר גדול בנפח
) הפיירפוקס והגיים היו כל הזמן פעילים על המחשב של הגיס שלי, (יתרון עצום לעבודה על מחשבים של אנשים אחרים שכמובן כמו כולם לא סובלים שמשנים את הדפדפן שלהם
) ברוב הזמן אני העדפתי להתשמש בפאלם, אבל מה לעשות שרוב האתרים נראים בו גרוע יותר מאשר בפיירפוקס?

אני פשוט אוהב שיש לי תאימות למק

מירנדה אין לי במק וגיים הוא הסיפריה של שתי תוכנות פופולריות במק למולטי צאטינג אגב אופרה די מוצלחת אבל עוד לא התקנתי אותה על הפאלם מחר כנראה אז לילה טוב (הטיסה הזאת גנבה לי יומיים
)

alonhzn

New member
תשובה

כוון את דף הבית של הפאלם שלך לזה: http://alonhzn.googlepages.com/am.html ואני מבטיח לדאוג שכל קישור מעניין שניתן לגלוש אליו מהפאלם מופיע או יופיע שם

Ran sch

New member
אלון שוב סחטיין על ההשקעה

ובאמת אני בטוח שחלק גדול ממה ששמת כאן יהיה מאוד שימושי אבל אני באופן אישי מעדיף שתמיד יהיו לי איתי איזה שני פרקים של סימפסונס כל העבודות שלי של האוניברסיטה (תמיד שימושי לחזור לספר במישדיח מדי פעם) ואת מעט המקום שנשאר אני מעדיף לשמור כמקום פנוי למקרה שאני אצטרך לנצל את הפאלם כדיסק און קי. אז איך בדיוק יש לך מקום לעוד תוכנות לא ממש ברור לי. אבל הכי חשוב אני חוזר ואומר את זה לכל מי שאני מכיר - מדייה מסוג פלאש היא מאוד לא יציבה - בממוצע היא מאבדת את הFAT שלה אחת לשנה לפחות (אצל כל בן אדם שפגשתי)... שזה די בסדר כל השנה - אבל באותו יום שבו תצטרך אותו.... אז לעולם לא להסתמך על כרטיסי SD למיניהם. אבל אני אצרף המלצה משלי Allway Sync - תוכנה שעוזרת לך לשמור על סנכרון. (כמעט לגמרי חינמית) למשל אתה עם אתה עובד על אתר פעם מהפאלם ופעם מהבית ופעם מהאוניברסיטה ואתה שוכח איזה קבצים עדכנת ואיפה התוכנה שומרת מעקב על הקבצים.

alonhzn

New member
יש לי כרטיס של ג'יגה.... זה די הרבה

אני לא שם עליו הרבה MP3 כי הם מהר מאוד מפוצצים לי אותו... אני שם ממש מעט שירים ככה שיש לי מקום לכל מיני שטויות של הלימודים, הרבה מאוד תוכנות, סרט אחד של 230 מגה בערך... ועל זה הוספתי אנטי-וירוס כי הרבה פעמים קוראים לי להציל מחשבים שנפגעו
ופיירפוקס שלי מאוד שימושי! למרות שכרגע אני מחכה שתצא גירסה סופית של פירפוקס 2, כבר יש גירסת RC2 ניידת אבל התוספים המעולים של פיירפוקס עדיין לא עובדים עליה... לא ידעתי שכרטיסי זיכרון מאבדים מידע... יש לי כרטיס זיכרון 64 מגה של kingston כבר כמה שנים והוא אף פעם לא מחק לי כלום! ועכשיו יש לי של san disk וגם הוא טרם עשה בעיות.... אולי ניסית כרטיסים מאיכות נמוכה?

Ran sch

New member
בעניין הכרטיסים

הכרטיסים צוברים בלאי טבעי הרבה יותר מהיר ממה שאנשים חושבים. באופן הגיוני האיזור בכרטיס שסופג את רוב הבלאי הוא האיזור שבו נמצא ה- FAT ולכן המחשב דואג להעביר אותו מדי פעם מיקום (כן כרטיסים לאט לאט באופן כמעט לא מורגש מאבדים נפח) אני לא בדיוק בטוח מתי הFAT הולך לאיבוד (בזמן ההעברה או בגלל אותו בלאי טבעי) אבל זאת תופעה מאוד שכיחה... למשל לפני שבועיים המלצתי לחבר שלי לגבות את הדיסק און קי שלו כי ידידה שלו איבדה את העבודה שלה שהיתה שמורה רק על הכרטיס ולמחרת זה קרה גם לו... אז אני ממליץ על זה בחום לכל מי שאני פוגש ! לגבות ובחיים לא לשמור על זה משהו חשוב מידי. ולגבי האיכות זה כבר קרה לי על כרטיס XD של אולימפוס (סאן דיסק) וקרה לי עם שני סוגים שונים של כרטיסי SD שהיו בפאלם. (לא אין הגבלת איכות - יש הגבלה סטטיסטית)

alonhzn

New member
טוב שאמרת....

אני שומר קבצים מאוד חשובים על הכרטיס!! אני אגבה אותם...

למעלה