כתבה מן הארכיון - 2005

ROTEM30035

New member
כתבה מן הארכיון - 2005

נתקלתי בכתבה הזו במקרה, ולמען האמת - אף פעם לא קראתי אותה. התחלתי לקרוא וקצת התהפנטתי, כבר שכחתי למה התאהבתי מלכתחילה והכתבה הזו לגמרי הזכירה לי. 2004-2005 היו שנים אחרות וכל-כך יפה לראות איך היא צמחה מתוך השבריריות לאן שהיא היום. בכל מקרה, חשבתי שכדאי לחלוק. קצת נוסטלגיה, קצת היסטוריה והתשובה לחשיבות הקהל והפורום. תהנו. -> הכתבה <-

רעוּת

New member
וואי, אף פעם לא קראתי את זה ../images/Emo16.gif

ממש כתבה יפה
. היא אמרה שהיא כתבה איזה 30 שירים בתקופה הזאת, אני מהמרת שהיו שם כמה שלא נכנסו לאלבום , כגון "הבור", "מאחורי הדלת", "כולם צדקו אני טעיתי", ועוד כמה מהשירים היותר אובדניים שלה
נו מה, כשהיא הוציאה אותו ב-2007 היא כבר היתה שמחה, או משו
.

רעוּת

New member
וואי, יש שם כמה טוקבקים רעים ../images/Emo46.gif

הכי אהבתי את "חבל שהיא לסבית. יש לה הרבה פוטנציאל" אני מקווה שאז היא כבר לא לקחה ללב
. כאילו, אז לפני 3 שנים ככה רונה היתה קוראת כל מה שכתבו בפורום?
אני מקווה שמי שהיה פה כבר אז היה נחמד
ובנימה זו, לא אשאל יותר שאלות כמו "איזה שיר של רונה אתם הכי פחות אוהבים", כדי שלא תעלב
כי אין לה שרים באמת גרועים, היא לא טורי איימוס

ROTEM30035

New member
אוי תמיד יש טוקבקים רעים

דעת הקהל המטקבק נעה באופן קבוע בין מהממת ואנושית ולמשעממת ומי זו בכלל? ונשאלת השאלה - למה שאדם יקרא כתבה שלא מעניינת אותו ועוד יטרח להגיב? אבל מילא. ולגבי דברים שהיו לפני שלוש שנים.. נו... יש הרגלים שקשה להיפטר מהם. תהיו נחמדים תמיד!

ROTEM30035

New member
אמנים שמחים זה השטן ../images/Emo16.gif

רעות, אני סומכת עליך לטפל ברונה במקרה והשמחה גואה.

רעוּת

New member
אבל אני אוהבת את רונה ורוצה שיהיה לה טוב ../images/Emo7.gif

או משהו אלטרואיסטי כזה
או בקיצור, אני מאמינה ברונה וסומכת עליה שהיא לעולם לא תהיה כמו טורי ותכתוב שירים גרועים על פרפרים ופרחים, גם אם החיים שלה יהיו דבש פתאום

אז משום מה

השם רונה קינן לא מתקשר לי בהקשר מזרחי. או במילים אחרות לא נראה לי שהיא תוציא להיט מזרחי בזמן הקרוב. ואם כן אז זו תהיה הפתעה.

רעוּת

New member
אבל יש גם מוזיקה שמחה שהיא לא מזרחית ../images/Emo46.gif

תני לי איזה חצי שנה ואחזור אלייך עם תשובה "איזה מוזיקה בדיוק"
.

הייתי אומרת

הריקוד המוזר. אבל במחשבה שניה הוא די מלנכולי בעצמו. אשכנזים, חבורה של דיכאונים. לא במקרה פרויד לא מזרחי.

רעוּת

New member
אם היו שולחים את המזרחים לאושוויץ גם הם היו

מדוכאים |פולניה| הכל בגלל השואה וזה
.
לזכרה של סבתא בינה

אולי

אני לא יודעת אבל נראה לי שגם המזרחים סבלו אפשהו מתשהו. "הכול בגלל השואה" נמאס כבר לשמוע את זה כסיבה לכל דבר בעולם!!!!

רעוּת

New member
לי אישית נמאס יותר מהקיפוח ../images/Emo46.gif

אוקיי, סבבה, היה קיפוח, אבל צאו מזה כבר
גם את סבא וסבתא שלי תקעו במעברה, וזה עוד היה אחרי שהם באו מהשואה
|אשכנזיהמתנשאת|

למעלה