כתבה מן הארכיון - 2005

רעוּת

New member
יום אחד

אני אוכיח לכולם שאפשר להתחתן בלי אף שיר מזרחי, ושהחתונה לא תהיה מדכאת
. כאילו, היא תהיה מדכאת, אבל לא בגלל המוזיקה, אלא בגלל המשפחה שלי
.

chen1litvak

New member
לא תמיד זה תלוי בך!

בחתונה של אחותי בעלה ואני עומדים בסבבה פתאום אנחנו קולטים שDJ שם אייל הגולן אחותי הייתה צריכה לשכנע אותו שלא ילך לצעוק עליו אבל אחרי איזה חצי שעה כל הזקנים הלכו הביתה, הDJ התחלף בחברים שלהם והתחילה המסיבה הטובה. שכמובן שאני לא זוכרת אותה בכלל, רק סיני מפחיד מרים אותי מהדשא

אנחנו עשינו לתקליטן רשימה של "מה לא לשים"

היו שם את כל השירים שאנחנו שונאות ולא רוצות לשמוע בחתונה. אמה-מה? הוא היה טיפה עייף ובאיזשהו שלב שם את "מקודשת" שהיה ברשימת ה"לא!!!!" כי הוא התבלבל
. אח"כ היה לו כ"כ לא נעים והינו צריכות לנחם אותו ולהסביר שזה באמת שיר מגעיל ומיותר אבל שזה לא כזה נורא ושזה לא מה שיהרוס לנו את האירוע
.

TziMHoNoa

New member
לי דווקא בתקופה האחרונה

קשה להתחבר לשירים שלה על עצבות ועצב .. כי אני לא מרגישה ככה כל כך כבר הרבה זמן אבל נגיד ל"תל-אביב" אני ממש ממש מחוברת, והוא לא ממש מלנכולי, יותר מתאר מציאות וגם הדיסק האחרון- זה לא שהיא רואה את המציאות בצורה עצובה, פשוט הסיפור הזה הוא טראגי, אז קל לי יותר להתחבר לזה מאשר ל"כולם צדקו אני טעיתי, רע לי ומר לי וחיי כגיהינום" למרות שהיא כותבת את זה יותר טוב... כי הוא רואה את המציאות בצורה אובדנית, למרות שזה לא חייב להיות ככה בחיים שלך חוצמזה יש גם מזרחית עצובה!

למעלה