כתבה מעניינת מ- ynet

NorthernStar

New member
"הרגע"? זה היה בשנה שעברה

ואני "מקטרת" על ממשלת הרשע שיש לנו כאן. אתה יודע, דמוקרטיה וככה.

leprechaungreen

New member
בסדר, דמוקרטיה.

אבל גם המהלך לבטל אזרחות כפולה נראה לי לגיטימי. נ.ב: רק עכשיו שמתי לב לקשקוש בחתימתך. הבנתי עם מי אני מדבר. אל תתרחי לענות. שלום ולא להתראות.

נדמה לי שתגובתך לא ראויה,

נכון שלכוכב הצפון יש דיעות בלתי מקובלות על רוב המשתתפים בנושא ההתנהלות של התנועה הציונית, אבל במסגרת חופש הביטוי הנהוג כאן, החתימה שלה ותמיכתה במאבק השחרור של העם הפלשתיני הוא לגיטימי לחלוטין ואתה יכול להסכים או כמוני להסתייג במידה כזו או אחרת, או לגמרי לא להסכים, ולעשות את זה בדיון מכובד לגופו של עניין בפורום המתאים. (כוכב יש בתפוז פורום מתאים לדיון בנושא הסכסוך שמשתתפים בו גם מימין וגם משמאל?) אבל מכאן ועד לאחל למישהוא "יום שמח" על מה שלדעתה וגם לדעתי הוא טרגדיה אנושית קשה, רב המרחק, ואני באמת מצפה להתנצלות על הלשון הלא ראויה. ודרך אגב, אם השירשור יימשך באופן לא מכובד ומכבד הוא פשוט יימחק.

leprechaungreen

New member
סליחה, אבל

בימים שנוחתים על שדרות 20 רקטות כל יום במסגרת אותו "מאבק השחרור של העם הפלשתיני" איני מסוגל להתנצל בפני אותה גברת. ולא, לא איחלתי "יום שמח" על טרגדיה אנושית אלא הבאתי בכך מחאה על ניפוח בלתי פרופורציונאלי בעליל של מאורעות דאז. על יריות השמחה של ערבים בזמן צפירת יום השואה אותה גברת נכבדה לא שמעה, כמובן, או שלא רוצה לשמוע. כמובן שאם תמצא לנכון אתה רשאי למחוק את תגובתי. עם פגעתי בך, הנני מוכן להתנצל בפניך או בפניך בלבד. מכאן ואילך אתעלם מהכוכב ובכך אמנע אי-נעימות נוספת, אך להתנצל בפניה איני מסוגל. בברכה, הגמד הירוק

mikki01

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לשדון הירוק

כן ירבו כמוך

למעלה