כתבה מעניינת שקושרת את הציונות לשבתאות

ינוקא1

New member
אם הציונות היא שקר

אז למה להיות פה ? מי שרוצה יכול לעבור לרשות הפלסטינאית - היא גם מארץ ישראל ולחיות שם תחת שלטון פלסטיני. הם ישמחו לקבל שם כל יהודי.

ינוקא1

New member
אני מכיר את כל זה.

בשורה תחתונה , מי שהתנגדו לציונות , מתו בשואה. מי שעלו לארץ - ניצלו. חוץ מיואל מסאטמר שברח עם הרכבת של קסטנר הציוני , והשאיר את צאן מרעיתו למות שם. כנ"ל הרבי מבעלז שכאשר הנאצים כבשו את הונגריה וכבר היו במחנות ריכוז הבטיח לצאן מרעיתו "שתשרה פה לתושבי מדינה זו מנוחה ושלווה . . ." והוא ברח לארץ ישראל שנבנתה בידי הציונים. כמובן שהוא התנגד לציונות לאורך כל השנים. ולצערי יש עוד דוגמאות של מנהיגים ורבנים שלא היו ראויים להנהיג. לעומתם , צדיק אמת , הרב יששכר שלמה טיכטאל , שבאמצע השואה כתב ספר את הספר "אם הבנים שמחה" שכולו אומר בערך כך : "טעינו כשהתנגדנו לציונות ! היינו צריכים אנו לבנות את הארץ , ואם צריך לשתף פעולה עם הציונים , ובשל התנגדותינו לבניין הארץ באה אלינו הרעה הזאת". אותו צדיק גם נהרג כאשר הגן בגופו על יהודי אחר - הי"ד. כל הויכוח על הציונות שייך למאה הקודמת. אחרי השואה ברור שגדולי ישראל שתמכו בציונות - צדקו. כמו כן היום ארץ ישראל היא מרכז העם היהודי ומרכז התורה של העם היהודי. תראה איך נראים אברכים בארה"ב ותבין (בעצם אולי עדיף שלא תראה). הקב"ה זיכנו וניצחנו ב5 מלחמות. ארץ ישראל נותנת פריה בעיין יפה ועל זה נאמר בגמרא שכאשר זה מתקיים "אין לך קץ מגולה מזה". אם הדתיים היו בונים את הארץ - כפי שרצה הגר"א , כפי שרצה הבעל שם טוב , כפי שרצו הרבנים קלישר ואלקלעי - ברור שהכל היה יותר טוב. אבל הדתיים העדיפו את הגלות , ולמזלינו לפחות אחינו החילונים בנו את הארץ. אז המינימום זה לא להיות כפויי טובה כלפי הקב"ה ולהודות לו על ארץ ישראל ומדינת ישראל. על זה שאין לנו כאן פוגרומים , על זה שכל מי שרוצה ללמוד תורה יכול ללמוד , על כל הספרים התורניים שמוציאים כאן , על כל ההקצבות למוסדות תורה , ומעל הכל על הזכות לגור בארץ ישראל ועל שראינו בעיננו קיבוץ הגלויות - מה שאבותינו לא זכו. אינני מבין מהיכן יש חוצפה כלפי הקב"ה לכפור בטובה הזו. אינני מבין איך בר דעת אחרי השואה יכול לבוא בטענות לציונים , במקום לבוא בטענות לאלו שאמרו לתלמידיהם "תישארו כאן בגלות והכל יהיה טוב". ועיין כאן : http://he.wikipedia.org/wiki/יציאת_האדמו"ר_מבעלז_מהונגריה וכאן : http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1079538.html ואם אתה רוצה לקרוא דברים של צדיק אמת שהודה על האמת ושנהרג בשואה , אני ממליץ לך לקרוא את הספר "אם הבנים שמחה".

shlomiff

New member
אני אומר תודה לקב"ה..

על זה שנתן לי ארץ וכו` ובאמת זה גם בגלל החילונים שבנו והקימו.. אבל זה לא אומר שהדך שלהם צודקת. זה כמו שיש גוים שהצילו יהודים - אז אני יהיה גם גם גוי..

ינוקא1

New member
הדרך הכי צודקת

היתה אם הדתיים היו עולים לארץ ובונים אותה , על כך עורר הגר"א ועוררו הרבנים קלישר ואלקלעי , ועל כך אמר הרמב"ן שזו מצוות עשה , ובכך מסתיים ספר הכוזרי לריה"ל בחיוב העליה לארץ ועוד ועוד. (גם לפי הרמב"ם אומנם אין מצוות עשה מפורשת , אבל לשם בניית בית בארץ ישראל , למשל , התירו איסור דרבנן של אמירה לגוי בשבת לשם רישום בטאבו ! רואים שגם לדעתו יש בזה מצווה אלא שאינה מהתריג' מצוות. בספר אם הבנים שמחה מביא שמות של צדיקים נוספים שעוררו בניין הארץ- כמו הרב יהושוע מקוטנא בעל "ישועות מלכו" , הרב אליהו מגרידיץ ועוד) אבל הדתיים לצערינו אהבו את הגלות. לא בנו את הארץ , ורק קומץ קטן עלה ארצה. אם הדתיים היו בונים את הארץ אולי היתה לנו היום אפילו מדינה יהודית על באמת , משיח ובית מקדש. אבל הגאולה צריכה לבוא בכל מקרה - וכנראה לקב"ה אין כח לשגעונות של הדתיים. אז הקב"ה גלגל זאת על ידי הציונים החילונים : אנשים הרחוקים מתורה כרחוק מזרח ממערב , אך עדיין יהודים. ברוך ה' הם כן הצליחו. אז כעת , אולי אנחנו לא צודקים , אבל לפחות בא ונהיה חכמים - לפחות נשתוק ולא נהיה "נגד הציונות". נגיד תודה שלמרות שהדתיים לא בנו את הארץ בכל זאת קיבלנו אותה ואנחנו יושבים בה היום - לא בזכות חוכמתינו. כל השאלה "האם לשתף פעולה עם הציונים ?" היא שאלה שהיתה שייכת בדור הקודם לפני השואה. אילו אני הייתי שם , לא הייתי בטוח שהייתי ציוני בעצמי. אבל כפי שהרב טיכטאל כותב שם , עם כל הזוועות שקרו שם באירופה , גם המתנגדים הכי גדולים לציונות היו שמחים אם היו יכולים לברוח לארץ ישראל. אחרי השואה ו60 שנה אחרי הקמת מדינת ישראל - אין שאלה בכלל ! ברור שמדינת ישראל היא מתנה שקיבלנו משמיים , וכל מי שמתלונן על מדינת ישראל הוא כפוי טובה כלפי הקב"ה. הספר "אם הבנים שמחה" הוא ספר מלא וגדוש ביראת ה' טהורה , בשכל ישר ובאהבת ישראל. מי שרוצה לדעת את האמת - שיקרא אותו.

shlomiff

New member
אופה מאיפה תיודע מה ה` חושב ?

" וכנראה לה` נמאס מכל השטויות של הדתיים" תפסיק לבלבל תמוח..בבקשה..

ינוקא1

New member
אם יש משהו כמו השואה

סימן שהיה משהו מאוד לא בסדר אצלינו. השואה זה סימן ברור לעבד שרצה למזוג כוס לרבו ושפך לו רבו קיתון על פניו. וכאשר רואים בשואה מי ניצל ומי לא , וקוראים את הדברים שאמר הרב טיכטאל (שבעצמו נהרג שם על קידוש ה' ולכן יכול לדבר), כאשר רואים שהקמתה של מדינת ישראל היתה תוצאה ישירה גם כן של השואה , מגיעים למסקנה הברורה שהשואה היתה בגלל שמאסו בארץ חמדה. כפי שהמרגלים והקהל שמאסו בארץ חמדה לא עלו לארץ אלא מתו במדבר , כך גם קרה לכל מי שלא עלו לארץ והעדיפו את הגלות - הי"ד. מי שעלה לארץ ניצל - ואפילו היה ציוני חילוני. גם החפץ חיים שלא אהד את הציונות , כאשר לפני פטירתו שאלו אותו על היטלר ימ"ש וכו' אמר פסוק אחד ויחיד : "ובהר ציון תהיה פליטה והיה קודש !" (כאן בצד שמאל של הדף http://www.hebrewbooks.org/pdfpager.aspx?req=27769&pgnum=5 )

ינוקא1

New member
כמו כן

חשוב להדגיש - בלי קשר לציונות החפץ חיים עודד מאוד עליה לארץ כמו שרואים באגרותיו. להבדיל מהשוטים והטיפשים שבגלל "הציונים" הפכו עליה לארץ ל"איסור" וגרמו לכל ההולכים אחריהם למות בידי הצורר - הי"ד.

shlomiff

New member
אף אחד לא מאס בארץ ישראל

מאסו בציונות. וזה לא דומה למרגלים שכן מאסו בארץ..

ינוקא1

New member
הלוואי והיית צודק.

אבל מאסו בארץ ישראל , מצאו כל מיני צידוקים "הלכתיים" כאילו אסור לעלות לארץ וכאילו מצווה להישאר בגלות (לדוגמה מאמר "שלוש השבועות"). בשורה תחתונה העיקר זה המעשה - ואנו רואים שהציונים החילוניים שבאמת רצו להקים כאן מדינה , הצליחו להעלות הנה כמויות של אנשים והצליחו להקים אותה. אם הדתיים היו רוצים את זה - גם הם היו עושים זאת וגם הם היו מצליחים. אבל לא רצו מספיק - לצערינו. (חשוב להדגיש - היו גם ציוניים דתיים כמו הרב שמואל מוהליבר מרוסיה שהיה מראשי תנועת "חיבת ציון" והיו שם הרבה דתיים , היו העליה של התימנים של אעלה בתמ"ר שכולם כמובן היו דתיים , היו בוני פתח תקווה שכולם היו דתיים מתלמידי הרב עקיבא יוסף שליזינגר. אני ממליץ מאוד לקרוא את הקטע מוויקי (באמצע) המדבר על פעילותו בארץ ישראל , ועל כל ההתנגדות שהתנגדו לו : http://he.wikipedia.org/wiki/עקיבא_יוסף_שלזינגר היה כמובן הרב קוק שהיה גאון אדיר , היה האדמו"ר החלוץ - הרב ישעיהו שפירא (אחיו של האדמו"ר מפיאסצנה הי"ד) ועוד ). אבל כל זה לא הספיק , והשליטה בארץ בסופו של דבר היתה בידי הציונים החילונים כי בעליה השניה היו הרבה צעירים סוציאליסטים וקומוניסטים , ומכיוון שהם היו הרוב הם נתנו את הטון. אם הדתיים היו עולים בהמוניהם לארץ - אני מניח שהכל היה יכול להיראות אחרת. כיום אין לנו אלא להודות על מה שיש לנו וזהו. ברוך ה' שיש לנו את המדינה הזאת. אני בטוח שאבותיך מלפני 300 שנה , אם היו רואים מדינה יהודית וצבא יהודי בארץ ישראל , ושאתה יכול ללמוד תורה כרצונך בשקט - היו מברכים שהחיינו ומנשקים את האדמה של ארץ ישראל. נכון שיש כאן בעיות קשות בתחום היהדות - אבל זה לא בגלל הארץ ואפילו לא בגלל המדינה. בגולה המצב הרבה הרבה הרבה יותר חמור.

תצפה בקישור על "הציונות" ואז נתחיל דבר

אחרי שתצפה בו עד סופו לא תוכל כבר לומר שמדברים שם שטויות, כי הכול שם מבוסס על עובדות ומסמכים אותנטיים, שמראים את פרצופה האמיתי של "הציונות" ומטרותיה! שאתה בתור אדם שמתיימר להיות דתי בוחר להמשיך להיות תקוע איתה.

ינוקא1

New member
אלו שטויות , ראיתי זאת אלף פעם.

הרצל היה מתבולל , הרבה שם היו מתבוללים גם כן , הם חשבו מה שחשבו - בסוף עצת ה' היא תקום. ועצת ה' היתה להקים מדינה יהודית - דרכם. אני גם הייתי שמח מאוד אם מי שהיה מקים את המדינה אלו היו גדולי וצדיקי הדור ולא הרצל. אבל מה לעשות שהם לא עשו זאת והוא וחבריו כן עשו.

shlomiff

New member
והיהודים שחיים באיראן בעד השלטון

אני חיי בארץ למרות הציונים ולא בגלל הציונים..

למעלה