כתבה מעניינת

nati red

New member
אני מסכימה לכל מילה אורית

אלישוע ההערה שלי לא יצאה במקום הנכון . אני עצמי כבר לא רצה לרופאים כל כך מהר כל מה שהם מצעים זה אנטיביוטיקה. לעומת הרמדי שנוגע בכל כך הרבה רבדים שמחה שלי זה עוזר ואומרת תודה.

שבוע טוב איש אחת

לו רק היית יודע מה כתבת. יש לי רמדי (תרופה הומיאופתית) בשבילך על סמך מספר המשפטים שכתבת. למעשה הדוגמאות שהבאת מייצגות אותך. אני מבין היטב מה שכתבת ואת חוסר האמון שלך ושל האקדמיה, אבל אני לא הולך לכלות את ימי בכך, וגם לא ממש איכפת לי כבר מה אומרים או חושבים. אם יש לך בעיה כלשהי שברצונך לפתור באמת, דע לך שאני חושב שיודע אני מהי תרופתך ההומיאופתית. אם אתה מחפש ריפוי באמת, עזוב את המאמר הזה, הוא לא יביא אותך לשום מקום, חבל. לא הגעת הנה במקרה. בכנות. אלישוע.

איש אחת

New member
ספרתי עד עשר

עניתי לאחרים, ספרתי שוב עד עשר, ועדיין... עדיף שלא ארד לרמה הזו. בכל זאת: אם אתה חושב שאתה יכול לרפא מישהו, שאגב לא מחפש ריפוי, על סמך מספר משפטים בפורום, יש לזה הגדרה בת מילה אחת, שמחמת הנימוס אמנע מלהשתמש בה, אבל אני בטוח שתמצא אותה בתשובותי האחרות.

בפורום לא מקבלים תרופות אלא עידוד

ותמיכה, קרא את מכתב הפתיחה. על דעתי כמנהל הפורום, החלטתי למחוק 3 הודעות בשרשור הזה שלא הוסיפו הרבה "לדיון" הזה פרט לעקיצות אישיות. התלבטתי אם למחוק את ההודעה "ספרתי עד 10" והחלטתי שלא ולמרות שהוא וממנו התחיל הדיון להיות לא מכובד בעיני. כתבת דברים שאינם מסתמכים על ידע הומיאופתי אלא על תפיסה קונבנציונאלית. על כן אין לי טענה אליך. עימך הסליחה. אלישוע

להציל להושיע או סתם לעזור

אומרים שמי שבא להציל מישהו בא לשים את צילו עליו אני לא מציל מישהו שאינו מבקש את עזרתי אני יכול להציע את עזרתי אך אם הוא אינו פונה אלי אני מניח לו למרות שלדעתי יש לי את הפתרון המושלם לגאולתו הנחתי ללהט המשיחי הזה בחיי להראות לאנשים את שאינם רוצים לראות או שלא ביקשו לראות אין לי עניין בעיקר מכיוון שגיליתי שהאנרגיה נוזלת ממני כשאני עושה את זה וגם כי הבנתי שזה לא נכון שאת עצמי אני מבקש להציל ולא את הזולת אשמח לשמוע שאלות התעניינות ממך שבעתי משאלות שנועדו לשם דיון או לחדד את השכל אפשר לשאול את אותם מילים, אבל האנרגיה לא אותה אנרגיה אז אחלה שבאת ותרגיש חופשי לשאול ולהתעניין זה סבבה רק אם באת להושיעינו....שאל נא את פינו כי לא ידענו שטובעים אנחנו....

MAYDA

New member
אז איך אתה מסביר שינויים שהתרחשו..

אצל ילדים ותינוקות בעקבות קבלת רמדי? הילדים כידוע לך אינם יודעים דבר מלבד העובדה שהם קיבלו טיפות לפה או כדור גלוקוז. אין להם מושג של אמונה ואינם יודעים לשם מה הם קיבלו את הטיפול והעובדה היא שחלים שינויים אצלם. העובדה היא שקורים להם דברים. אני בעצמי חזיתי בילד בן 2.5 שהיה בתת תזונה כתוצאה מהפרעת אכילה ובעקבות רמדי שניתנה לו הילד החל לאכול וחל שיפור עצום אצלו, השיפור הזה לא היה חל בשום מקרה חוץ מאשר בעזרת הרמדי הנכונה שניתנה לו, השיפור החל לקרות מהר מה ששום רפואה אחרת לא יכלה לעשות... ברכות

סתם דוגמא טרייה מהבוקר

תינוקת בת 9 חודשים שלא ישנה יותר 20-30 דקות ברציפות בלילה. 2 הלילות שאחרי הרמדי כבר ישנה שעתיים רצוף. שינוי או לא ? קשור או לא? נכון, עוד מוקדם, אבל השינוי הוא בולט - כמה אחוזי שיפור זה? נקווה שמצבה ילך וישתפר. איפה הקונבנציונאלים יכולים לעשות שינוי כזה בין יום, בלי לוריבאן או כימיקל אחר. רפואה קונבנציונאלית אבד עליה הקלח ! זו רפואה בהתרסקות. היא טובה רק באין ברירה אחרת. והמאמר שפתח את השרשור רק מראה את הפניקה שלה. הציבור מאס בה. יותר ויותר פונים אלינו, חבל שרק בשלבים מתקדמים. עדין נוטים קודם ללכת אליהם ורק כשאין ברירה אלינו, אבל גם זה ישתנה עם הזמן. המכשירים שלהם וכל הטכנולוגיה המתקדמת טובים רק בשביל האיבחונים לא לטיפולים. אבל עדין בני אדם מתרשמים מכפתורים נוצצים. מה לעשות. בסוף יבינו.

יש לי משהו לא פחות טוב

בכניסה הסיטי את מבטך הצידה. דוגמא של עולם מדעי ונאור. הם אלה שגם קובעים חלק ניכר מהשטויות שכתובות במאמר שהבאת.

איש אחת

New member
לגמרי נכון

אבל אני לא חסיד שוטה. פגשתי מספיק רופאים מערביים שרלטנים, וזיופי מחקרים יש בכל תחום. התייחסתי לטענה שההומיאופטיה לא הוכחה, ולענות ב"יש דברים נוספים שלא הוכחו", או "בשם המדע נעשים גם דברים שליליים", זה לא לעניין, לפחות כך אני חושב.

גריני

New member
לנהל דיון על ענייני אמונה - קשה מאד

ואם אדם דבק באמונתו (ולא חשוב כרגע מהי אותה אמונה) - הרי אין כוח בעולם שיזיז אותו מאמונתו.... ובניגוד למה שרובנו חושבים: "כשאראה - אאמין" - אנשים שעולים על דרך רוחנית, אנשים שלומדים כי העולם שלנו מכיל כ"כ הרבה יותר ממה שאנחנו קולטים ב- 5 החושים שלנו, אנשים אלה יודעים שהאמת היא "כשתאמין=תראה"! ולדעתי - זהו שורש ההבדל בינך ובין הדעות המקובלות בפורום זה. מעבר לוויכוח האם ההומיאופתיה היא "מדעית" או לא, אני יכולה להגיד לך בבטחון מוחלט - שישנם דברים שעובדים, שהם שרירים וקיימים - למרות שהמדע עוד לא גילה אותם... ואסיים בדוגמא קטנה אחת: בוא ונתאר לעצמנו אדם בימי הביניים, שבא אליו "חוזה" (נביא, אם תרצה) ואומר לו שבעוד כך וכך שנים אנשים ידברו זה עם זה ממרחק של אלפי ק"מ - כשבידם מכשיר קטן ומצחיק....
... איך היה מגיב אותו בן המאה ה- 16
.....

איש אחת

New member
מסכים עם הכותרת

ואני כנראה דבק באמונתי ואין כוח שיזיז אותי ממנה
. אמונתי, רק כדי להבהיר, היא שדברים שלא הוכחו הם בבחינת השערה בלבד. באשר לדוגמא: לא ידוע לי שבימי הביניים מישהו ניבא את המצאת הטלפון, אבל נניח שכן. סביר להניח שרוב שומעי הנבואה היו צוחקים ולא מאמינים, אני מסכים. זה לגמרי לא אומר שיש לקחת כל נבואה ברצינות, וזה בטח לא אומר שכל נבואה נועדה להתגשם. כך שבשורה התחתונה לדוגמא הזו אין קשר לאמיתות או לשקריות של אמונות כלשהן. ועוד נקודת הסכמה: צדקת, בעיני "כשתאמין - תראה" היא לא עמדה שאני רוצה לאמץ. ברור לי שבפורום הזה אני במיעוט. כמו שכתבתי בתגובות קודמות, לא באתי להפוך את תפיסת עולמם של המשתתפים, אבל בהחלט רציתי לקבל תגובות ענייניות. יותר ויותר נראה לי שאני מדבר בשפה שזרה לפורום. בסדר, לגיטימי. כל עוד לא גלשנו לפסים אישיים - הכל היה בסדר. כשנשלחתי לקבל טיפול, זה היה לגמרי לא במקום.

by the way

אומרים על אורסון וולס שאמר - מה שאתה יכול לדמיין אתה יכול להגשים.... עיין ערך לאונרדו והמצאת האוירון ועוד ועוד כהנה וכהנה

למעלה