כתבה מרגיזה על התאומות אולסן...

motib4

New member
סקר הפורום הוא בדיוק על העניין הזה.

כולכם מוזמנים להצביע.

בריטני הן לא תאומות זהות את לא...

יודעת? הן לא תאומות זהות והן אמרו את זה בכל ראיון אפשרי

brit14ney

New member
OOPS I DID IT AGINE

כנראה ששכחתי שהן לא תאומות זהות (אוקי) אבל גם אם הן תאומות זהות או לא זהות למרות שאני לא מכירה אותן אישית אני בטוחה שיש ביניהן איזשהו קשר מיוחד שיש בין תאומות. ובקשר לכל השמועות האלו שמרי קייט ואשלי הולכות ל"היפרד" אני לא חושבת שזה הולך לקרות לפחות לא בעוד כמה שנים (4-5) בינתיים התאומות אולסן הן התאומות הכי פצצתיות בעולם!

Nomero Uno

New member
הממ, לא בטוח

גם אני חשבתי כך עד שנתקלתי לאחרונה בדיון הזה בפורום של טרנצ´קואט אז בלי להרחיב יותר מדי פשוט תקראו ותבינו ואני מציע לקרוא את על הדיון מהתחלה ועד סופו

Nomero Uno

New member
הממ, לא בטוח

גם אני חשבתי כך עד שנתקלתי לאחרונה בדיון הזה בפורום של טרנצ´קואט אז בלי להרחיב יותר מדי פשוט תקראו ותבינו ואני מציע לקרוא את על הדיון מהתחלה ועד סופו

../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo85.gif

מצד אחד אני מבינה הן דבוקות אחת לשניה כמו לא יודעת מה!!!! אבל מצד אחד זה כל הקטע שהן התאומות אולסן אולי פשוט אפשר לעושת סרטים שלהן אבל שהן לא כוכבות ביחד שלכל אחת יש תפקיד מ´שלה או לעשות הפסקה מסווימת עם כל הקטע הזה האמיסו עליהן מלא סרטים פעם אחר פעם צריכים גם לתת להן מנוחה לפני שיתחילו לחשוב דבירם לא לענינין

olsen fan

New member
מצד שני...

אני חושבת שנועה צודקת כי באמת צריכים לתת להן מנוחה ולתת להן אפילו סרטים עם תפקידים אחרים. אל תתחילו להתעצבן...
אבל זה שהן תאומות... זה כל הגימיק!! אבל אל תתעצבנו, תעשו טובה

RinRan

New member
אממ... ממש ממש ממש לא../images/Emo70.gif(לברי14טני)

הן ממש, אבל ממש לא תאומות זהות
תאומות זהות זה שהכל בדיוק-בדיוק אותו הדבר
אז ככה: אשלי יותר גבוהה ממרי (קיצור שלי...- אני לא כ"כ מרגישה טוב ואין לי כוח...), צבע העיניים שלהן שונה, למרי יש נקודת חן בלחי ולאש יש נקודת חן מעל השפה, לאש יש שפה תחתונה גדולה יותר משל מרי, צבע השיער שלהן שונה (הטבעי), הקול של אש יותר קופצני ושל מרי יותר עמוק, אממממ... לא זוכרת עוד אבל את יכולה לראות יותר בטאג ליין משהו כזה... איך הגעת שהן זהות

אוווווףףףףףף../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני שונאת את התפוזזזזז האלוווווו לוקח לי לשלוח שעה כל הודעה!!!!!!!!!! פיעתום הם ממש איטיים ואז הם ושים לי דף לבן ככה כבר שעה שמיזמן הייתי צריכה לזוז
!!!!! בוז ל-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!D-: אני חייבת ללכת ואני גומרת לילמוד מחר רק ב 4:15
שיהיה לכם יום ניפלא אוהבת מאודדד
נועה

למעלה