כתבה על אקסל בידיעות אחרונות

Miko G

New member
כתבה על אקסל בידיעות אחרונות../images/Emo70.gif

אתמול פורסמה במוסף 24 שעות של ידיעות אחרונות, כתבה גדולה על אקסל- בעקבות הנשיכה משבוע שעבר שהחזירה אותו לכותרות. סופר שם על תחילת הקריירה שלו, על הילדות הידועה, על הרומנים המדוברים, על השיא של גאנז כלהקה והנפילה אחרי "הספגטי". ההתפרקות המתוקשרת, האינטריגות בין חברי הלהקה (במיוחד סלאש) מול אקסל, על הדמוקרטיה הסינית שהפכה להיות הבדיחה של עולם המוזיקה לכאורה. על העובדה שאקסל הכריז בינואר השנה שהתקליט ייצא וזה עדיין ספק. ועל כך שסולן "וולווט ריבולבר" (הלהקה החדשה של ההרכב המקורי) אמר על אקסל: "יא חתיכת פני בוטוקס לך תקנה פאה חדשה"
בתגובה על משהו שאקסל אמר על חברי הלהקה.

Cloudy Now

New member
דווקא יש לו קול יפה, לדעתי.

והרבה יסכימו איתי. יש גם מעריצים של וולווט, לא רק של גאנז. :) חבל להקניט סתם.

Lady in red2

New member
הם גם כותבים שם על ההצלחה של

וולווט ריבולבר, על איזו הצלחה מדובר? אולי אני לא מספיק מעודכנת, אבל לא שמעתי אותם בכלל חוץ מבימי Guns N' Roses ב-VH-1. לא שאני מזלזלת, פשוט רוצה לדעת אם הם באמת כ"כ מצליחים? די הדגישו את זה בכתבה. בנוסף היה כתוב שאחרי כל הבלאגנים התקשורתיים הדבר היחיד שבאמת יעזור לאקסל הוא איחוד עם גאנס הישנים. לדעתכם זה עד כדי כך מופרך? נכון שהיו סכסוכים משפטיים, אבל לכו תדעו, אולי פתאום יהיה מופע שיציעו להם בו סכומי כסף גדולים או משהו אחר שיעזור... הרי גם אקסל וגם חברי הלהקה הישנים יודעים איזו הצלחה ענקית זה היה מביא להם.

Caraya

New member
מצליחים זה עניין של הגדרה

אומרים גם שהפו פייטרס מצליחים. נכון, משמיעים אותם ב-MTV, אבל אי פעם הייתה עליהם איזו תוכנית או כתבו עליהם כתבה שהמילה "נירוונה" לא הוזכרה בה אפילו פעם אחת? וולווט ריבולבר, לא רק שלא משמיעים אותם, פשוט בלתי אפשרי להזכיר אותם בלי להזכיר את רובים ושושנים.

Cloudy Now

New member
תמיד ישוו את וולווט לגאנז.

בגלל שגאנז הצליחו כלכך, ובוולווט מנגנים רוב גאנז לשעבר, הם מצפים מוולווט להצליח כמו גאנז, אבל זה לא יקרה. ודווקא וולווט די מצליחים.

פשוט עצוב לי

שבן אדם כזה קטן ועלוב יורד על אקסל,מנצל את התקשורת כדי לצאת גבר, לא יורדים על אנשים כו אקסל לא משנה כמה הוא יהיה בתחתית הפסגה שלו הייתה גדולה מאלף פסגות של של הסולן של וולוט.

eran377

New member
../images/Emo45.gifלגבי הסולן של וולווט.

הוא פשוט מעורר רחמים

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif לא מתקרב לקרסוליים של אקסל

לא של אקסל עכשיו, ובטח לא של אקסל של פעם.

eran377

New member
לא רק שהוא לא מתקרב לקרסוליים של

אקסל... הוא התקבל ללהקה של סלאש, מאט סורום ודף מקיגן והוא תופס תחת ומנסה לעמוד במרכז הבמה... הם פי אלף יותר מוסיקאים ממנו... לא מבין איך הוא מסוגל להתנהג כמו שהוא מתנהג לידם (ואני מתכוון לשואו הדבילי שהוא נותן וכל הדברים הטפשיים שהוא אומר בתקשורת).

boazgilad

New member
הוא לא תופס את התפקיד המרכזי בבמה,

ממש לא, תכתוב בגוגל וולוט באנגלית, רוב החדשות שם מדברים על חברים גאנז לשעבר, סלאש הוא המרכזי בוולווט למרות שזה לא בא לידי ביטוי ברמה של גאנז ואקסל, וולווט היא הרבה יותר להקה של 4 חברים מאשר להקה של בן אדם אחד..

ערן, על מה אתה מדבר בכלל?

אל תהיו תינוקות. סקוט היה הסולן של STP (סטון טמפל פיילוטס). אחת הלהקות גראנג' היותר טובות שהיו בניינטיז. מאט סורום ניגן לפני גאנז בThe Cult שהיו די מעפנים. הוא בא לגאנז בתור מחליף. בדיוק כמו גילבי שהחליף את דיזי. אל תעשו מגאנז המוזיקאים הכי טובים שיש כי זה כלכך רחוק מהמציאות. נגנים טובים, להקה טובה, אבל בואו נשמור דברים בפרופורציות הנכונות.

eran377

New member
לא יודע...

אני לא מכיר את הלהקה הזאת, ואני רואה איך שהוא נראה בולוט וזה מספיק לי...

לאאאא

סטון טמפל פיילוטס אף פעם לא מוזכרת בין הלהקות גראנג' הטובות של הניינטיז(נירוונה,אליס אין צ'יינז,פרל ג'ם, סאונדגרדן)ואפילו לא בין הטובות הפחות מוכרות. וגם כל הזמן ירדו על סקוט שהוא מנסה לחקות את אדי ודר בשירה ובהופעה.

למעלה