כתבה על אקסל בידיעות אחרונות

boazgilad

New member
מעורר רחמים?

אני לא מבין מה אתם רוצים, אקסל אמר משהו על מישהו מחברי וולווט אז הוא הגיב, והוא לא אמר משהו לא נכון דרך אגב....

eran377

New member
נוצר מצב כזה

שכל פעם שאני רואה אותו על הבמה בא לי להביא לו מכות

Queen for a day

New member
חחחחXD

אני רק מסכימה איתך בכל משפט שלך ._. אבל אתה צודק.. הוא אמר לו משו והוא החזיר לו. מותר לו:p ו..אקסל חש <__> הוא יורד על כולם וזה. ומה הוא רוצה שיעשו? יעמדו כמו שמוקים ויסתמו? לא נראה לי.

../images/Emo45.gif

האגו של הסולן של וולווט הוא כלום לעומת האגו של אקסל. זה שהוא מוכשר וגאון ויפיוף אלוהי (בתקופת השיא שלו כמובן), לא אומר שמותר לו לעשות פוזות על כל העולם. והעובדה שלשאר חברי גאנז יש להקה חדשה לא אומר שצריך להשוות אותה כל הזמן לגאנז הישנים. לא יצא לי לשמוע אותם אבל לפי מה שקראתי כאן הסגנון שלה שונה לגמרי. אז על מה בדיוק מתבססת ההשוואה, על מי יותר אגואיסט ותופס מעצמו?

eran377

New member
לא השוואתי ולא דיברתי על אקסל../images/Emo3.gif

דיברתי רק על האגו המרגיז של הסולן של ולוט. איך קוראים לו אגב? סקוט משהו?

אה בסדר,

זה יוחס לאלו שהשוו. אגו זה תמיד דבר מרגיז. אם התמודדנו עם זה של אקסל נוכל להתמודד בקלות גם עם זה של וולווט, שאין לי שמץ לשם שלו.

Queen for a day

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"יא חתיכת פני בוטוקס לך תקנה פאה חדשה" XDDDDD ממ. אקסל פשוט לא מוותר כלב טוב:]

Xknight

New member
הסולן של ולווט כזה אפס..לא יכול

לראות אותו בכלל, שר גרוע, כותב גרוע....

Miko G

New member
"וולווט ריבלבור" דווקא כן מצליחים!!

ברור שאין מה להשוות אותם לגאנז ובטח שלא את הקול של הסולן שלהם לקול המדהים של אקסל
אבל להגיד ש"וולווט" לא מצליחים
זו כבר אמירה שגויה ומוטעית. הנה הנתונים על אלבום הבכורה שלהם שיצא לפני שנתיים שמכר רק בארה"ב מעל 2 מיליון עותקים (בעידן של צריבות והורדות לא חוקיות זה הישג)
Contraband (June 8, 2004); (U.S. #1, CA #1, UK #11, Aus #2), Certified 2x Platinum US, 2x Platinum

צליל בר

New member
הם "מצליחים" בחלומות

אין עליהם הרבה תקשורת בכלל, רק שיש על גאנס אז זורקים מילה אחת שתיים לא יותר

Miko G

New member
נתוני המכירות שלהם מדברים בעד עצמם!

למכור 2 מיליון עותקים רק בארה"ב זה הרבה
בנוסף האלבום שלהם נכנס גבוה במצעדים כשהוא יצא ב-2004. אז נכון הם פחות מתוקשרים, אבל אל תשכח שההצלחה שלהם בעיקר בארה"ב לכן אתה לא שומע עליהם פה

אבל נתנו לך כאן עובדות

מה לא ברור בזה? ותקשורת וכישרון אלו דברים שונים לגמרי. כל העולם יודע מה בריטני (סתם דוגמא, זה מתחלף בקצב מפחיד) אוכלת בארוחת בוקר. היא ממלאה את כל העיתונים והכותרות. אבל כישרון יש לה? אם כן, אז אני בול עץ.

צליל בר

New member
או קיי הצלחה במכירות

אבל זה לא שההוליוודים מתייחסים לזה אין לי משהו נגדם להפך יש להם שירים יפים אבל ההצלחה באה רק במכירות של הדיסק והעיתונות והתקשורת ללא ממש מתייחסים לזה, הם מתייחסים לכל ה-"פוגרום" [לא מצאתי מילה אחרת] שהסלבריטאים עושים וסלאש ודאף והשאר כבר לא עושים את זה [הכוונה ל"פוגרום", לא למה שחשבתם ראשים כחולים
]

אבל זה מה שחשוב לא?

שההצלחה באה מהדיסק עצמו שמבטא את מה שהם, את הכישרון שלהם. אז העיתונות והתקשורת לא מתייחסות, למי אכפת? ה"פוגרום" זה רק דבר נלווה. אם זה מה שמבסס אותם בתור להקה מצליחה כלום לא שווה, ובסופו של דבר אף אחד לא יסתכל עליהם בכלל.

הקול של אקסל

הקול של אקסל עכשיו לא משהו הבן אדם בקושי שר חצי דקה וכבר הוא צרוד פעם היה לו קול מדהים ואני מצדיק אותך אבל היום עללללללללללללל הפניםםםםםםםםםםםם

למעלה