כתבה על גדול הספורטאים של כל

levinerez

New member
כתבה על גדול הספורטאים של כל

הזמנים באופניים
ולא! זה לא לאנס

natyh

New member
לא נמאס לך ?

לזבל את השכל? הבאת את אדי מרקס לפה ולאיצא מזה כלום לטובת רכיבה עממית או שבילי אופניים ! ותפסיק לספר לנו סיפורים על הפעם הבאה . אז תפסיק לזבל שכל על כל מיני אנשים שמטרתם החידה היא להוסיף כספים לכיס שלך ! גדול או לא גדול לא מעניין . אני מעדיף אופניים משומשים ב 250 ש"ת ו 20 ק"מ ביום על זיבולי שכל על גדולי הרוכבים ו 0 ק"מ בשבוע . אז תמשיך כך ואני אישית אדאג שכל הודעותיך יעופו לארכיב לפני שתספיק לספור עד 10 ! ואדי מרקס לא מעניין אף אחד אם לא משתמשים בו נכון ! ואתה לא השתמשת בו נכון כלל ! נתי

Sybh

New member
נתי, מה קורה?

לאחרונה אני מתקשה להבחין מתי אתה ציני ומתי לא...

natyh

New member
אני רציני מאד

שאם לא כן הייתי עומד במילתי ורוכב מתל אביב לאילת למרות האסטמה שמאד מקשה עלי ועובר דרך הכנסת ותורם משהו לרכיבה עממית ! אז מה יצא מכל הפיאסקו והרעש המיותר הזה ? לו אדי מרקס היה מגיע לכנסת + 20000 אוהדי אופניים משהו היה זז עוד באותו היום לטובת שבילי אופניים רכיבה עממית רכיבה תחרותית ועוד . וגם הסוחרים היו חוגגים וארז ביניהם . ומה יצא ? שני טורים פה ושם שכולם כבר שכחו מהם ! אז למה ארז ממחזר את סיפור אדי מרקס ? מפני שלא יצא מזה שום דבר ! אז בבקשה לא לזבל את השכל ולמחזר חומרים ! ארז אני מקוה שזה מספיק ברור לך אין כאן שום פולניה שמדברת לא ברור ! נתי

eitanob

New member
יש לך דרך מאוד מעודנת להעביר מסרים

אינני יודע בן כמה אתה, אבל אני אומר לך מה שאומרים לילד שבוכה ומשתולל: "כשאתה צועק, אני לא שומע". תלמד לדבר בשקט נתי, ואז פחות אנשים יפתחו אנטגוניזם אליך (כצועקים, זה כואב ואז סוגרים את האוזניים) וישמעו מה שיש לך לומר

levinerez

New member
פה טעית! כבר יש גוף שמתכנן רכיבה

המונית של 16 אלף רוכבים עם אדי מרקס! לא לכנסת ןלא לכיס שלי! עכשיו כשאדי פתח את הדלת והראה שאפשר להגיע לישראל ולחזור בשלום כל השאר יכולים לבוא! ככל שהמגדל שאתה רוצה לבנות הוא גבוהה יותר - הבסיס צריך להיות רחב יותר! אפילו הילדה שלי יודעת לשיר: "סבלנות סבלנות לא קונים בכל חנות! סבלנות ילדים זה מפתח החיים!" סבלנות נתי עוד כמה שנים תוכל להיזכר בשרשור הזה ול........... ארז

קידום רוכב ישראלי - דעתו של מר מרקס

מר לוין, בלי קידום מוצריך (אם אפשר בבקשה) - האם במהלך קשריך המסחריים עם מר מרקס הועלתה האפשרות לעזרה לרוכבים ישראלים בחו"ל בתמיכתו של מר מרקס? האם מר מרקס היה מודע לקיומם של רוכבים ישראלים בבלגיה או הולנד? מה לידיעתך הם התכונות שמר מרקס מציין או ציין הנידרשות מרוכב ישראלי להתקדם בחו"ל? תשובתך הפומבית והכנה אודה, ושוב כמה שפחות פירסום סמוי וגלוי....

levinerez

New member
הי דביר לצערי אתה אינך מכיר את

ההסטוריה שלי בארץ הקודש ובאופניים אז אני מציע לך להריץ חיפוש עלי ולברר מי אני מאין אני בא ולאן אני הולך. שנית - אין לי שום כוונה לעורר מתים ולכגן אעשוב את עברי ההישגי שלוש - אין בארץ - ולא יהיה רוכב שמתאים לרמה אירופאית מגיל 17 ואילך כל רוכב שרוצה להצליח צריך לעזוב את המדינה ברנת נערים נוער וללכת ללמוד בבית-ספר לאופנים בחול - רק כך יוכל להעלות את הרמה ואת המהירות שלו . נעשה ניסיון שלי בעבר עם יובל גולןם להקים בית-ספר לאופניים בפנימיה - ניסיון שכשל ויובל יוכל להסביר לך מדוע! אני תרמתי 20 זוגות אופני ילדים מגיל 9 עד 14 וכרגע נהנים מהם ילדי הטריאתלון של שי פיפמן. אני לא רואה בזמן הקרוב שום ניצול של פוטנציאל למטרות רכיבה מקצוענית ואינני מאמין שאני אקח יד בשכנוע רוכב כלשהוא לסכן את חייו בלקיחת חומרים אסורים ואין סיכוי שמישהוא יצליח ללא חומרים - כך אני מאמין. לא ניסיתי וכרגע אין לי כוונה לבקש מאדי מרקס לעזור לתחום אופני הכביש בישראל. אדי הוא לא סופרסטאר והקשר איתו איננו קשר ילדות שאפשר לבקש בקשה כזאת . המקום הנכון שנראה לי כי ניתן לחזק את הקשר בין אדי לישראל הוא בטריאתלון שם הציבור מודע לעובדה שלא יהיו לנו מקצוענים לא אלופי עולם ולא אלופים אולימפיים ו99.9% באים להנות בלבד מהספורט. זאת עממיות וממנה תצמח מקצועניות. כך גם ארמסטרונג צמח! אני מאמין כי הכוכב הבא יהיה נער טריאתלט שיעשה הסבה לכביש ועם נחישות וריאות של טריאתלט מייד יתבלט ב"רחוב" הישראלי. מבטיח לך כי בעבור ילד כזה אהיה מוכן לסכן את קשרי ולשים את מילתי עם אדי שייקח אותו וישקיע בו. אותך אני שולח לעשות שוב שיעורי ביית על המסרים שהעברתי לך ארז

מר לוין היקר, ראשית זה רביד, זוכר..

כמו לא לווין... עכשיו - היסטוריה היא חלק מהספורט וחלק חשוב בו אנו למדים לא לחזור על השגיאות ולמקסם את ההצלחות. אני לא מכיר את מר גולן אותו אתה מציין אך ראיתי תגובה שלו כאן והיא "שונה" מהנורמה (כפי שציינו) - האם לכך אתה מתכוון? נושא המסרים הפרטיים הוא חשוב ודיסקרטי - אך הנושא אותו אני "משפד" כרגע הרבה יותר חשוב, להבנה למה רוכב ישראלי לא מגיע לקרסוליים של הרוכבות הישראליות (לדוגמא) ברמה העולמית? רוצה לקחת טריאתלט - סבבה. ספר לנו אלו תכונות תחפש באותו טריאתלט? מה לדעתך יגרום לו להיות "השפיץ" של האופניים בישראל "הגל פרידמן" "היעל ארד" האורן סמדג'ה" של ענף האופניים שיהווה דוגמא לעוד עשרה (10) נערים לחלום ולרצות להיות כמוהו? ויש עוד הרבה נושאים אז אנא התמקד כי דעתך מעולה כאשר אתה לא משווק סחורה..

levinerez

New member
בשנת 2001 הייתי בכושר שיא

טסתי לארהב והתחריתי בשלושה מירוצים בשבוע במנהטן אחד בפרוספקט פארק עם עליה כמו הראל X 13 פעם - ליגה 80 קמ 47 קמש ממוצע - מירוץ אחד סיימתי 16 מתוך 170!!!! מרוץ אחר קבוע היה ב FLOYED BENETH AIRFIELD ליגה של יום שלישי קריטריון 60 קמ שטוח מהירות ממוצעת של הראשונים 50 קמש עם רוח אימתנית. לפני הזינוקים ראיתי איך מפמפמים חומרים מול העינייםץ לכל מירוץ הרכיבה אליו הייתה בין שעה ל-40 דקות עם תיק על הגב. השופטים היו מתנדבים לא היו צ'יפים היו מצלמות וידאו ומספרים על הצד לא היו גביעים היה כסף בין לבין עשיתי רכיבות בוקר של שעתיים בסנטרל פארק על 42 קמש ממוצע של 60 איש כשאני רק מתמניאק ויושב מאחורה. הלוך לסנטראל מבטארי פארק על ה ווסט אנד (מסלול מיוחד לרכיבה לאופנים רולר והולכי רגל כולל דוכני השכרת אופניים) חצי שעה לכל כיוון. ההכנה שלי כללה 5 אימוני דראפטינג בשבוע אחרי רכב על מהירויות של - 50 עד 70 קמש כולל ספרינטים לעקוף את הרכב כל 5 דקות (12 בשעה) שעה חימום ושעה קירור - 600 קמ בשבוע! טסתי 72 קילו 17% שומן חזרתי 75 קילו 16% שומן אחרי חמישה שבועות אתה מבין את המשמעות של אימוני איכות? במירוץ האחרון בו סיימתי 16 היו קבוצות בכירות ליגה שלישית שבאו לעשות מרוץ אימון - זה היה יום לפני אליפות מנהטן שלאנס השתתף בה. היה נחמד אין סיכוי ולא יהיה סיכוי בעתיד להרים רוכב מקצוען כל עוד ברוכבהים בארץ מוצצים את דמם של היבואנים לציוד ומתרברבים מי רוכב על אופניים שעולות יותר כסף. אני מתאמן על אופני ברזל עייפות מרוב קמ 200 אלף ומערכות זקנות וקשישות. הגלגלים שלי לאימונים תמיד היו הכבדים ביותר והקשים ביותר לרכיבה. לראות את הרוכבים הצעירים לא מבינים כלום בציוד ותרברבים שהם מקבלים במקום ללכת ולרכב 6-7 שעות ביום זאת בדיחה רעה במקרה הטובץ. הצעות לייעול: 1. לבטל ספורטאי מצטיין או פעיל לתחום האופניים - אים סגל אולימצפי ואין מקצוענות באופניים בישראל וזה מקסימום פטור מצהל לילדים! 2. לא להרשות לילדים לרכב על אופניים יקרות 3. לאכוף (פעם בחייים) חוקים של נעילות הילוכים האומרים שאסור שיהיה על האופניים גלגלי שינים 53 או 52 או כל גלגל מאחורה שהוא גדול יותר ממה שמותר 14 או 16 - ןלעצור את התחמנות של "שחרור הילוכים" לספרינט. (בישראל משום מה אין הבנה או שמעדיפים שלא תהיה על חשיבות אורך קראנק ועוצמות העברת כוח של גלגלי שיניים ובמקום לעבוד לפי חוקי UCI מעדיפים חיים קלים יותר ומתרגמים את ההגסלות למרחקים של היקף גלגל - צ'טערת זה לא אותו דבר). אסור אסור אסור אסור - לתת לנוער לרכב עם העילית - ראה ערך תאונה בקריטריום גני תערוכה עקב הבדלי מהירות בספרינט הסופי המשך יבוא ארז

מתחילים לקבל תשובות - חשוב

ראשית - בוקר אור/לילה טוב (חמשוש בהופעות אין כמו רגאיי וג'אז). עכשיו לנושא: מתוך מה שכתבת אני מניח 1.רוכבי הנוער בארצנו מפונקים? (בלי קשר לציוד) 2. הדרך היחידה לדעתך היא לעזוב את הביית בגיל הנוער לשנה בחו"ל? 3. כלומר - רוכב אחרי צבא לא יוכל להמשיך באירופה? אבל עובדה (לטענתך) שכן היצלחת בארה"ב - אמנם הנתונים והאימונים שציינת ניראים לי קצת (איך לומר זאת) יפים מדי אבל אני מניח שאתה יודע על מה אתה מדבר. 4. אם אתה ועם כל הכבוד בגיל 31-30 כן הקרבת והשקעת למה אין עוד "מוטרפים" כמוך לנושא ההישגי? 5. כיוון שבנושא הגבלות ההילוכים ובטיחות וחוקים שהם חשובים לעצמם אני רואה התרחקות מהנושא תרשה לי להישאר בתחום "דמות הרוכב" והניגזרות שלה. ולסיום אתמול בחדשות 10 הראו מתאגרף חיפאי רומן בורונפמן שהולך בגיל 22 להתמודד על "אליפות העולם" אי-שם בעולם היום ב- 19:50 בחדשות 10, הראו בתחילת השבוע על גבר בן 41 שהופך אחרי 3 שנים במקצוע להיות נהג הניסוי של מינארדי בפורמולה אחת - בנושא האיגרוף ומהכרות קלה עם התחום צריך אמנם לשאול באיזו "פדרציה" הוא עושה את הקרב? מי מהפדרציות הבין לאומיות "מכירה" בתואר הזה? ומול איזה אולם זה נערך? אבל בל נקטין את העובדה שמר ברונפמן הוא רוסי שדובר עליו שהוא ומשפחתו חיו ברחוב במשך רק 19 יום, עוני לאורך כל הדרך, והאיגרוף הוציא אותו ואת משפחתו והעלה אותם ברמת החיים. לכן, 2 נקודות - אחת, גברים ישראלים כן מסוגלים להתמקד להתמקצע ולהגיע במקצועות שהם לא בדיוק "תרבותיים" אצלנו לרמה עולמית. שתיים, האם זוהי גם הדרך לרוכב ישראלי להתקדם - להיות עם הגב אל הקיר?

levinerez

New member
אוקי נתי - בוא נשלים

2010 רכיבה עם אדי מרקס לכנסת אתה מזמין 20,000 איש אני אזמין את אדי עכשיו אנחנו חברים? ארז

natyh

New member
ארז מספיק לי

שתבא לבד לכנסת , מקסימום תביא איתךאת יובל גולן אחרי שיחזור מהרכיבה לירח . ותראה כמה קל להזיז דברים כשרוצים . ויובל כשאתה מבקש מאחרים נימוס מדוע שלא תתחיל מעצמך ? נתי

Gad86

New member
נתי אתה לא הוגן

מפני שההכפשות שלך על ארז מזיקות מאד ולא מוצדקות , לי אישית היה קשר קצר עם האיש ותוך שתי דקות דיברנו כאילו ירינו ביחד במטווחים בטירונות אני לא מבין למה השנאה, אולי נכוות או לא אבל לא כולם צריכים להבין מדבריך שארז רמאי, אינטרסנט וכו'. בינתיים הוא המוכר היחידי שעובד במקצוע שלו מאהבת מרדכי, הוא יכל להשאר במקצוע הקודם שלו ללא בעיה. אז... תרגיע בבקשה ואם עדיין הקיטור לא השתחרר פנה אליו במסרים. תודה לך ושאלה יהיו הבעיות שלך בחיים... גדי

אני ממליץ על ואבן - כדור הרגעה חזק

או פרחי באך. תירגע חמוד, שלא תקבל התקף נוסף. ליתר ביטחון, תשמור את הונטולין קרוב. ועכשיו ברצינות: מקומו של אדי מרקס בפורום אופני כביש מתאים בכל הקשר כי אם שמת לב, הוא גדול רוכבי האופניים. פרסומת סמויה? בודאי, אבל בהתפרצות שלך יצרת לה הד גדול יותר כמו שאומרים "אין פרסום רע". ואם אתה ציני או מתנסח ב"הפוך על הפוך" לא קלטתי אותך נכון. ואם אתה מעדיף אופניים ב - 250 ש"ח במקום לקרוא בפורום אופניים על הרוכב הגדול ביותר בכל הזמנים, קרא את דברי הכותבים בנוגע ל"דע מאין אתה בא ולאן אתה הולך". אני תמיד אקרא עוד חומר על מרקס, ארמסטרונג, הינו והיתר כי זה הענף, זאת המורשת שלו וכל יום לומדים משהו חדש. ומנה קטנה של דרך ארץ ונימוס בתוך המשאף, לא תזיק מדי פעם. תהיה בריא,תרגיש טוב, דבר פחות וצא לרכב יותר.

odedbc

New member
ליובל גולן: אמנם אינני שמרטף, אך הש

השורה הראשונה בהודעתך מכוערת וממש לא לענין. בעיקר ההערה עם הונטולין. ממש לא מוסיפה רצינות ואמינות לשאר דבריך.

סליחה? באדי מרקס "משתמשים?"

אפשר לחשוב שזה נוזל לניקוי חלונות או וקס לאוטו. אדי מרקס זה אדי מרקס. זה כמו פלה בכדורגל. לא יזיק קצת ריספקט לדמות כזאת. עצתי לך: שנה את הפרופורציות בין הרוח, הרעש והצילצולים לבין העשייה. לכולנו יש עשר אצבעות ופה אחד כי זה היחס שצריך להיות בין דיבורים למעשים.כך ברא אותנו מי שברא. אממה, הטכנולוגיה והמקלדת כנראה בלבלו והפכו קצת את היוצרות, האצבעות שהיו צריכות עסוקות בעשייה, בארגון, בתיפעול וכיו"ב של כל עניין מעשי שהוא מדברות בקולניות ולא אחת גם בגסות במקום לעבוד. אז אולי במקום לירוק קיתוני זעם על כל מה שזז, תוך שימוש מופרז במקש סימן הקריאה תקדם ותרים אפילו עניין אחד מהותי ומעשי בענף האופניים? אז מה אתה בעצם עושה כאן? מכניס קצת אקשן לפורום? משחק את תפקיד הילד הרע? ליצן חצר? צריך צומי? נו, בסדר. אם זה מה שעושה לך טוב. כל עוד אתה לא משתלח באחרים בגסות זה חופש ביטוי. אבל החופש של כל אחד נגמר איפה שהוא מתחיל לפגוע בחופש של האחר. למה שלא תצא, תארגן מירוץ אחד בשנה. גייס ספונסר לאיגוד או לאחת הקבוצות בארץ, פתח חנות אופניים, תעשה משהו. אולי כשתעמוד בצד המעשי ותבין עד כמה הוא מורכב ומלא קשיים תשתנה לך קצת נקודת המבט ותתחיל להבין מה זה לנצח טור דה פראנס ואז, אולי בפעם הבאה ששמו של אדי מרקס יעלה כאן אתה תעבור לדום ותכתף את החד אופן שלך. תחשוב על זה. קצת. ואח"כ הפשל שרוולים והתחל ל ע ב ו ד! לילה טוב.

למעלה