כתבה על גדול הספורטאים של כל

natyh

New member
מצטער יובל

משום מה אתה באמת סבור כי העולם חי מסביב לתחרויות אופניים , לדעתי זו מציאות הזויה במקצת ! פתח חנות אופניים אתה כותב ? נו באמת ומי ישתמש באופניים הללו בהעדר שבילים ? ומדוע להוסיף עוד חנות לענף רווי ממילא ? לאיזה צורך בדיוק עלי להבין מה זה לנצח טור דה פראנס ? כמה אנשים מנצחים טור כזה ? וכמה יהודים מביניהם ? אז על מה אנו מדברים ? על שבילים לאופניים , פשוט . ולאיזה צורך ? כדי שאנשים יוכלו לרכב בבטחה פשוט עוד יותר . משתמשים באדי מרקס אתה כותב : נכון בתרבות בה אתה חי בה הברזילים הם דת ואדי מרקס הוא האלוהים נשכח מליבך עיקרון אחד פשוט שכולם מבינים : אין אלוהים מבלעדי אלוהים נקודה לא מרקס ולא אף אדם או ספורטאי אחר יכול למלא את מקומו של האלוהים . אך קל מאד לאבד את האלוהים ברכיבה פשוטה על הכביש . ולכן בתרבות צינית בה כל הישג ספורטיבי או אחר משמש כמנוף לאגירת רכוש ומזומנים אין יפה יותר מאשר להיעזר בספורטאי גדול כמו אדי מרקס על מנת לקדם מטרה נעלה זו : סלילת שבילי אופניים ! ואני משוכנע שלאחר שתהרהר קצת בנושא תגיע למסקנה כי הצדק עמי . ואם פגעתי בך בדברי , איתך הסליחה . נתי

sevenduo

New member
../images/Emo45.gif שבילי אופניים

מסכים עם נתי שמטרת איגוד האופניים ולדעתי גם אינטרס ישיר של כל העוסקים בענף (כולל חנויות אופניים) צריכה להיות פעילות למען קידום סלילת שבילי אופניים עירוניים ליוממים (נסיעה לעבודה וכו') וגם שבילים מופרדים (גם בין עירוניים) למטרות רכיבת פנאי. כשזה יתחיל לתפוס תאוצה (במהירה ובימינו, אמן) כל ענף האופניים יתרחב באופן אקפוננציאלי ואז גם יהיה מקום לעוד חנויות אופניים (שאולי ימכרו גם אופני עיר כמו באירופה ולא רק אופני הרים שתופסים היום את רב המכירות בענף). בקיצור השמיים הם הגבול אם פרנסי הערים (= ראשי רשויות ומהנדסי הערים) יבינו את החשיבות העצומה שבעניין.

natyh

New member
הם מבינים

את יונה יהב ידיד משפחה ואיש יקר אני מכיר שנים אישית תן לו סבה והוא יעשה . תן לעירית תל אביב סיבה היא תעשה , בשנת הבחירות הם השקיעו מליון שקלים בדוק הייתי נוכח בכנס תב"א . אבל אף פוליטיקאי לא עשה אם אין לכך הצדקה מהשטח . כלומר אנשים שיבואו וילחתצו על ידי נוכחות על ידי הגעה על ידי מסה קריטית ועוד . השאלה היא מה אנו עושים בעניין ? פשוט .

למעלה