כתבה על טוקיו בראש 1...

3has3

New member
איפה הגלויה בכלל אמורה להיות?

ואמא שלי קנתה לי ><

3has3

New member
../images/Emo69.gif אני אחפש בפח ../images/Emo11.gif

בתקווה למצוא את זה

זה אמור להיות בטוח הנילון מחוץ לחוב

רת.. רואים את זה דרך הניילון.. אה חח ואין מצב שאת תלכי לקנות את זה?

3has3

New member
../images/Emo69.gif טוב.. נראה כבר אחרי בית ספר..

אבל אתמול דיברתי עם ספיר והיא אמרה לי שהיא גם לא קיבלה גלויה

אוקי זה כבר מלחיץ, תכף מסתבר שלהרוב

אין את הגלוייה S: בכל אופן , מקווה שכשתקני כן יהיה שם הפעם.

3has3

New member
../images/Emo69.gif בסוף חברה שלי הביאה לחברה אחרת שלי

שגם אוהבת אותם... אבל אני כזה:"את לא ממש אוהבת אותם" ומנסה לקחת לה את זה XDD ובסוף היא נתנה לי P: הבטחתי לה שנעשה חצי חצי. אני את הראש והיא את הרגליים D: אבל לא הבאתי לה

חחח

טוב עשית XD תשמרי את זה אצלך.. אל תתני לה (; מה שאני קיוויתי זה שחברה תראה את העיתון ותגיד- "אה! הנה טוקיו הוטל, אה, רגע, מיה מתה עליהם, נו טוב נקנה לה את העיתון." ואז ייסתבר לה אחרי שהיא קנתה לי שיש לי את זה כבר אבל שלא יזיק לי עוד אחד כדי שאני אוכל לשמור לי אותו או להדביק את התמונות שלהם משם על הדלת או משהו P:

dorkiflitz

New member
אעהעהעהעהע קניתייייי! וזה כזה יפה!!!

בואו נתחיל מזה שהגיליון מפוצץץץץץ בטוקיו הוטל! כל המכתבים מדברים על טוקיו, בכל עמוד שנים מזכירים אותם.. מקבלים גלויה מיוחדת.. מטורף! וגם ראש 1 עם טוקיו עד להופעה.. משהו עוקבים אחריהם אנערף.. יש גם מודעה ענקית על ההופעה של עמוד שלם וזה כזה יפה!!!
כתבה של שני עמודים על זה שהם מופיעים טוב והולכת להיות חוויה בלתי נשכחת ועל הדיודי שלהם.. עוד משהו של שני עמודים שאם עונים נכון על החידה אז מקבלים כרטיסים להופעה.. אבל זה מתפרש על שני עמודים! והעיצוב של זה כל כך יפה! כתוב עליהם משהו בלא רק פופ.. במכתבים שקוראים שולחים.. מציינים את טוקיו כמעט בכל מכתב! וכמובן- הגלויה!!!!!!! בכמעט בכיתי בגללה! גאד הם מתייחסים כל כך יפה למעריצים.. זה כזה נחמד מצידם! זה ממש מרגש אותי! אז אני אפסיק לחפור כאן.. הגיליון של השבוע שווה ברמות! רוצו לקנות!!!

תרגמתי פה את הכתבה מהעיתון

בגלל שכולם מעוניינים בכתבה ובנתיים אף אחד לא סרק אותה אני מוכנה להעתיק אותה לפה, זה יהיה קשה אבל הכל בשביל פורום ט"ה :) נתחיל.. *הכותרת* "יהיה מונסון!" הקדמה- "עוד בראיון הבלעדי שקיימנו עם טה (לא רושם הקיצור זה שונה על ידי) הם הביעו רצון להופיע בארץ ועכשיו זה קורה. ב-6 באוקטובר הם ינחתו כאן להופעה אחת ענקית בתל אביב. כדי ללמוד מה מחכה לנו, צפינו ב-DVD של מופע הלקה בגרמניה ואנחנו בהחלט יכולים להבטיח לכם חוויה חד פעמית." הכתבה עצמה- "תחזיקו את עצמכם. בעצם, כדאי שתחזיקו אותנו. מצד שני מוטב שכל אחד מאיתנו יחזיק את השני לייתר ביטחון, כי מרוב התרגשות קיבלנו סחרחורת. על מה כל המהומה? כן, בטח, כאילו שכבר לא גיליתם- טה מגיעים להופעה היסטורית בארץ! זה ייקרה בעוד קצת פחות מחודש, ה-6 באוקטובר , בבית 1 בגני התערוכה בתל אביב (ליד פארק הירקון והלונה פארק). אנחנו בראש 1 מלווים את תופעת ההערצה ההיסטרית של טה בישראל כמעט שנה, ודי מעורים בכל מה שקורה סביב הלהקה. לכן אנחנו יכולים לבשר לכם באופן חד משמעי- אתם, כן אתם המעריצים,הסיבה העיקרית לכך שביל טום גוסטב וגאורג עומדים לנחות בקרוב בנמל התעופה בן גוריון ולעלות על הבמה להופעה בלתי נשכחת. (ייאאא הבנתם?? אנחנו הסיבה העיקרית! ה-ע-יק-ר-י-ת, כבוד לנו P: ) מפגשי המעריצים שלכם, העצומות שעליהן חתמתם כדי להביא אותם לארץ (ספרו לנו על זה=.=''') בשתיוף פעולה עם השגרירות הישראלית בברלין! והאהבה האינסופית שלכם כלפי כישרונות הצעירים ממגדבורגהיטו את הכף וגרמו למנהלי הלהקה לסמן "וי" על תל אביב במסגרת סיבוב ההופעות האירופאי הנוכחי שלה. עוד הבראיון בלעדי שקיימנו עם טה לא מזמן הביעו הבנים רצון ונכונות להופיע בישראל ועכשיו זה קורה. האמת? לא חשהנו שהם יגיעו כל כך מהר, אבל היי, מסתבר שגם אותנו אפשר להפתיע לפעמים! כגוף התקשורת הישראלי העיקרי שעוקב אחרי טה תהיו בטוחים שנהיה עם האצבע על הדופק וישר נדווח לכם על כל עידכון והתפתחות שקשורים לביקור. אנחנו אפילו מכינים עבורכם כמה הפתעות בלעדיות, כמו כרטיסים חינם (חפשו את מודעת המבצע בעמ 88) להופעה צ'ופרים נוספים. אין ספק, טה היולכים לכבוש את ישראל בסערה, או לייתר דיוק- במונסון! עם הקהל שמורכב כמעט כולו מנערות. ביל שוחח עם אלפי מעריצותיו בין השירים, שעונות לו בשאגות אחרי כל משפט שיוצא לו מההפה. "לפעמים גם אני מרגיש לבד בעולם" טוען ביל בנימה נוגה- ומקבל מהקהל את ההוכחה שלבד זה הדבר האחרון שהוא יהיה אם מעריצות יצליחו לשים עליו יד.. באחד מרגעי השיר של המופע מעלה ביל לבמה נערה בשם יסמיןשמצתרפת אליו לשירת הבית האחרון של "שראיי" יסמין שלנו אמנם חקוה מלהיות זמרת טובה וקצת מזייפת, אבל אנחנו שמים איתכם כסף שזה היה הערב הכי מאושר בחיים שלה. (XDDDDDDD) ועוד דבר- מישהו מוכן להסביר לנו למה ידידנו גוסטב מתעקש להעביר את כל ההופעה בלי חולצה? נכון, מתופפים מוציאים הראבה אנרגיה, ובכל זאת היינו ממליצים לו ללבוש משהו שלא יחטוף אנגינה. האם גוסטב יופיע גם אצלנו כשפלג גופו העליון חשוף? אנחנו דורשים תשובה עכשיו!" כותרת נוספת- "ועכשיו לתוספות" "למרות שאי אפשר להשוות את האצטדיון הענק באוברהאוזן שמסוגל להכיל עשרות אלפי צופים , לביתן 1 הצנוע שלנו, אנחנו בטוחים שטה ייתנו כאן הופעה לא פחות מהממת. הרי לא בכל יום הלהקה הכי גדולה בגרמניה ואולי באירופה מגיעה לישראל. אם אתם מתעניינים בנתונים טכניים של ה-DVD כל מה שאתם צריכים לדעת זה שאיכות התמונה והסאונד מצויינים, עם באונד DST5.1 ערוצים. למרות שהשירים עצמם לא מתורגמים, נאומיו של ביל בין השירים מלווים בכתוביות באנגלית, רוסית ושפות נוספות. כמו כל DVD שמכבד את עצמו, גם כאן יש לנו פינת תוספות מיוחדות- סרטון מאחרוי הקלעים עם ראיונות וכאלה _"אנחנו מאוד מתרגשים לפני כל הופעה, חייבים הכל למעריצים שלנו ושונאים לקום מוקדם בבוקר") , וגלריית תמונות. למארז גם מצורפת חוברת דקה עם שמונה עמודים מלאים בצילומים מההופעה, כדי שיהיה לכם במה לבהות כשה-DVD שלכם נח אחרי שעות על גבי שעות של הקרנות בלופ. נו , יאללה שיגיע כבר ה-6 באוקטובר! חשוב לזכור- מכיוון שה-DVD שוחרר לראשונה בגרמניה באפריל 266 וההופעה התקיימה כמובן עוד קודם לכן, ל אתמצאו כאן שירים מתוך האלבום "זימר483" אבל אין כם מה להתבאס, ציפור קטנה לחשה לנו באוזן שבקרוב מאוד ייצא DVD נוסף וחדש לגמרי של טה בהופעה שישלים לכם את החוויה. _________________________________________ זהווו סיימתי להעתיק, היה קשהה..חחח מי שרוצה לפרסם את זה בקשה תתנו קרדיט זה לא היה קל לכתוב הכל במיוחד כשיש כאב ראש P: תודה מראש ומקווה שנהנתם לקרוא

3has3

New member
קיבלתי עוד גלויה!

יש לי שחורה ויש לי סוג של חומה O: אבל אין לי את הלבנה XDD בכל מקרה, החדר שלי הפך להיות חדר שלם של טוקיו הוטל

SpongBobit

New member
גמלי,השחורה יותר יפה..

אני הקדשתי להם רק את הדלת,אני לא סובלת פוסטרים בחדר><

סנפ XD

New member
לא רק החדר שלך תיהיי בטוחה ../images/Emo214.gif../images/Emo11.gif

חחח , זה מתפשט פתאום XD בהתחלה זה היה רק כתבה + כמה תמונות קטנות , ומראה קטנה וחמודה ששמתי שם , עכשיו זה פוסטר , 5 כתובות + שער של ראש1 + כמה דפים מתוך ראש1 האחרון ו..~סופרת~ -32 תמונות קטנות שמותכם הדפסתי רק 5
הא כן XD וגם הדפסתי את הגלויה שטום כתב , והיא גם על העיקר , ועל הדלת יש 2 תמונות ,
בקיצור החדר שלי מלא טוקיו הוטל OO" [איזה חפירה דפקתי XD]

למעלה