כתבה על נועד להט בעמוד הראשי של שרדוג

danielmo1

New member
החלום האמריקאי והישראלי כאחד

מדבר אנגלית טובה, מתאמן עם הטובים בעולם אישה יפיופה ומקבל רק מחמאות

עלה והצלח חביבי בתקווה שנראה אותו יום אחד ביואפסי

GN24

New member
אחלה כתבה...כבוד

מקווה לראות אותו בUFC בקרוב

swelli

New member
רק שהוא כנראה ראה יותר מידי סרטי רמבו ..

טילים ירו עליו, מטוסים התרסקו לידו.. די נו.. אם לא הייתי בצבא עוד הייתי חושב להאמין..
נראה שיש לו פוטנציאל אבל עודף ביטחון..

swelli

New member
..

למה לא? מי שהשתתף במלחמת לבנון השנייה חווה

כאלה דברים.

וככל שאתה ביחידה יותר מובחרת יוצא לך יותר להתקל בדברים כאלה.

vulcan20MM

New member
ממתי גדוד 890 נחשב ל"יחידה מובחרת"..?

אין שום הבדל בין הגדוד הזה, לכל גדוד חי"ר אחר.

סליחה, יש הבדל קטן - הוא בעל תקן לצניחה מבצעית, אבל ביננו, מה הסיכויים שבמלחמה הבאה נצניח גדודי צנחנים בלב לבנון?

-די שואפים לסיכויים של בונר לתת KO לסילבה.

נועד בחור חביב, בעל כישרון נדיר לBJJ, ונראה כי הוא שיפר לא מעט את משחק העמידה שלו, נקווה שיגיע רחוק, ועוד יותר נקווה שדיבורי הסרק שלו על היחידה המובחרת שהוא שירת בה, ישרתו נאמנה את קידומו בארה"ב (אחרי הכל, מיותר לציין שהאמריקאים דיי פתטים, ומאמינים לכל דבר...)

BT24

New member
ועוד להשתמש בקלישאות הסטראוטיפיות

של "נפלו לידי טילים, ראיתי מטוסים מתרסקים, אז עכשיו לא מפחיד אותי להיכנס לכלוב עם אף אחד" - גם אם זה נכון, זה נשמע רע, בין השאר כי אלה שתי חוויות שונות במהותן.

ועוד הקלישאה שהמאמן שלו נותן "הוא מישראל, יש להם שם חינוך לרוח לחימה" או איזה קשקוש בסגנון...כמו להגיד שכל ברזילאי הוא עילוי בכדורגל וחי בעוני כל הילדות - זה נשמע "סקסי", אבל למעשה זה קשקוש סתמי.

לשם ההשוואה, יש לוחמי MMA אחרים שהיו בכוחות לחימה שונים (קרו-קופ, פאולו טיאגו, בריאן סטאן אאל"ט [בטוח היה במארינס, אני מאמין שגם לוחם] וטים קנדי), ולא ראיתי אותם אומרים דברים דומים. יתכן ואני טועה, אבל למיטב ידיעתי יש להם את השכל והיושר שלא להפריח דברים בסגנון לאוויר.

vulcan20MM

New member
סטאן היה בנייבי סילס (השייטת13 של האמריקאים)

והוא אגב ההפך המושלם של נועד - סטרייקר עוצמתי, עם עבודת קרקע חלשה.

BT24

New member
על-פי כל מה שאני זוכר, וגם עפ"י וויקיפדיה, לא

עפ"י כל אלו הוא היה במארינס, וקצין קרבי ביותר, ומעוטר.

danielmo1

New member
תיקון קל

בריאן סטאן דווקא שיחק על עצם היותו גיבור במשך כל הקריירה שלו היואפסי לא מפסיקים לספר על אירוע שביצע בהיותו במארינס שהצליח לפקד על המחלקה שלו במשך 6 ימים והציל למעשה את כל חבריו (קיבל את כוכב הכסף של צבא ארה"ב), אין ספק שזהו אכן סיפור יפה אבל טחנו אותו בלי סוף ביואפסי.

מירקו קרוקופ הכינוי שלו הוא השוטר הקרואטי, וגם בסיפור שלו שמענו בלי סוף על מעלליו ברשות היחידה המיוחדת נגד טרור של קרואטיה.

בנוגע לנועד, אין לי מושג היכן שירת אבל יש גם יחידות מובחרות שיוצאות מחטיבת הצנחנים אז לא הייתי שולל שום דבר שאמר שם, גם אם חירטט קצת, לא פוגע באף אחד ושיחתום ביואפסי כבר.

BT24

New member
אין ספק שמדברים על העבר הזה, אבל נראה לי ש

שאר הקרביים לא אמרו "עברתי את כל אלה, אז קרב MMA זה לא מפחיד". זאת פשוט שורה שנשמעת מזויפת.
אני לא יודע אם היא מזויפת או לא בשביל נועד להט, אבל ככה היא נשמעת.

moriarty

New member
למה זה נשמע לך מזויף?

הרי גם שאר הלוחמים לא פוחדים לפני קרב. ראית פעם לוחם פוחד? אפילו סטפן בונאר שעומד לחטוף את המכות של החיים שלו מול סילבה לא פוחד.

BT24

New member
לא נשמע לי מזויף שהם לא פוחדים, נשמע לי מזויף

שהסיבה היא הרקע הצבאי.

isrhammer

New member
התכוונת ש..

זה פשוט נשמע שחצני ומעפן ובטוח שלא עושה רושם על אף אחד חוץ מכמה פאתטים

isrhammer

New member
ושכחנו להוסיף גם את..

ג'וניור דוס אניוס