כתבה על נועד להט בעמוד הראשי של שרדוג

saaka

New member
סתם אפס

זה מה שאתה
מלחמת לבנון וחומת מגן ולא ראה יריות? אתה בטח זוכר את המקרה של הנגמ"ש שהתפוצץ בפילדלפי והחיילים על הברכיים שאספו את הגופות אז זה היה המחזור שלו בקורס מכים
במקרה אני מכיר אותו אישית כבר שנים זה למה אני יודע את כל זה
מעניין איפה היית אתה בצבא

עוד מעניין שכולם מפרגנים רק אצלינו מזלזלים
אז יש לו פוטנציאל? ואללה באמת אתה חושב?
עודף בטחון? אולי הוא היה צריך להגיד תשמע אני סתם לא משהו. כמו כל הלוחמים נכון?

הייתי נכנס לפה די הרבה לא כותב אבל קורא אבל אם כך מזלזלים באחד משלנו אז שלום ולא להתראות

BT24

New member
אף אחד לא מזלזל בו, אבל יש בעיה עם מה שראינו

מה אני אגיד לך? הסרטון הזה, שהיה אמור להוציא אותו טוב, לא הוציא אותו כל-כך טוב.

כמה הוא טוב או לא נדע אם וכשיגיע ל-UFC.

ועוד משהו אחרון: מספיק עם כל העניין הזה של "אחד משלנו" - MMA זה לא ספורט של לאומים, זה ספורט של אינדיבידואלים, וזה דבר טוב.
המידה של הקרדיט שמגיע ללוחם לא צריכה להיקשר בשום אופן ללאום שממנו הוא מגיע, והדרך הנכוה לשפוט את נועד להט כלוחם MMA היא דרך הקרבות שלו. זה שהוא ישראלי לא אמור להפריע לאף אחד לשפוט אותו בצורה אוביקטיבית.

SaBaGMaN

New member
מי שהיה בלבנון השניה

או עופרת יצוקה יכל לראות גם יותר מזה , יש לי חבר קרוב שהיה בקרבות בבינת ג'ביל ותאמין לי ראה יותר מהמון אנשים כולל אלו שאכלו בחדרי אוכל המפנקים של סירקין.
אין מה לעשות המצלמה מחפשת את הדברים האלה..ואם זה מה שהוא חווה ומרגיש זכותו המלאה להגיד את זה. לא צריך להיות הייטר
מאחל לו המון בהצלחה.

חדרי האוכל המפנקים בסירקין?

לפחות לפי השנים שלי שם, חדרי האוכל בסירקין לא היו משהו לספר עליו. ודיי, עזבו כבר את השטויות האלה של מלחמות אגו בין יחידות. תאמין לי שגם כל מי שישב בסירקין ראה מספיק אש בחייו וגם הגדודים וגם כל השאר. ואם לא אז לא, ככה זה. עניין של תזמון ולא משהו לעשות ממנו סיפור גדול. בכל הנוגע לנועד, תורידו את הרגל מגז הביקורת. קורה. נורא מפתה לעשות עוד יותר ביג דיל מהשירות הצבאי שלך במקומות כמו ארצות הברית ובמיוחד כשאתה מתעסק ב-MMA במכון כמו AKA. אין מה לכעוס או להתעצבן כאן. השאלות האלה עולות ורבים מספרים מה שהם זוכרים כפי שהם זוכרים. זה הכי טבעי בעולם. לא מוריד במאומה מההערכה שנועד צריך לקבל פה. אני מאמין שכל מי שפה נמצא כאן כי הוא אוהב MMA. ממש אוהב MMA, ואם זה המצב, אז אין סיבה לצאת מגעילים כלפי מישהו שמגשים את החלום ונכנס לספארינג שלוש פעמים בשבוע עם החבר'ה הטובים בעולם ובשאר הימים קורע את התחת כדי לנסות ולקבל צ'אנס על הבמה הגדולה ביותר. יצא לי להיות שם, האיש לא פראייר וחאבייר מנדז ושאר החבר'ה מאמינים בו מאוד. רק חסר שהחבר'ה ה-UFC יאמינו מעט יותר ויפתרו מעט בעיות בירוקרטיות כדי שנוכל לעודד אותו בזירה החשובה ביותר בעולם.

GN24

New member
באמת לא ברורה העוינות כלפיו...

כל מי שיכול לקדם את עצמו גם דרך השירות הצבאי שיעשה זאת...
בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה הבנאדם עובד מאד קשה שנים ורק עכשיו מתחיל לקבל קצת חשיפה.
מקווה שזו רק ההתחלה.

swelli

New member
תחפף, לי לא תחסר.

איפה שאני הייתי בצבא אני בטח לא ארשום לך פה.
אפס? טוב אני לא ארד לרמה שלך.
וגם אם ירו עליו, ואפילו עצר כמה כדורים בשיניים, מה לזה וללחימה בכלוב..? וואלה, נאדה.
אז אם אתה ילד מפגר שמתלהב מסיפורי רמבו, תפאדל, תלה פוסטר שלו בחדר.

בתור אחד שיודע איך העיתונאים עובדים..

אני די בטוח ששאלו אותו מה הוא עשה בצבא, ואז שאלו אותו אם הוא היה תחת אש.
ואז הוא ענה,
וזה מה שראיתם.

אגב, בתוכנית דייט באפלה, הזמינו את המשתתפים 3 שבועות אחרי הצילומים כדי להקליט אותם אומרים כל מיני דברים. ושתלו את זה כאילו הם אמרו את זה שם.

שתדעו

לא, אבל אחד המשתתפים עובד איתי.

סתכל בפייסבוק שלי.
כל הראליטי הזה זה בכלל לא ריאלטי.
יש כותבים שכותבים תסריטים, ולוקחים משפטים מכל מיני מקומות ומחברים אותם,
וגם אומרים למשתתפים מה לומר.

isrhammer

New member
אם יש משהו שאני מתעב..

זה השחצנות הישראלית

מקווה שלא יחפור עם השטויות האלה יותר

למעלה