כתבה על "סמולוויל"

TheCharm

New member
כתבה על "סמולוויל"

בראש1 של השבוע יש כתבה דיי מעניינת על "סמולוויל" ובעיקר על העונה החדשה. ידעתם שהשחקנית שמשחקת את העוזרת של ד"ר סוואן שהופיעה בפרק הראשון עברה התקף פסיכוטי בתום הצילומים ותלשה לעצמה את השיניים?

shawn 1

New member
ידעתי שהיו לה הרבה בעיות

ואפילו יום אחד מצאו אותה שני זוג זקנים מחוץ לביתם והיא הציקה להם...

TheCharm

New member
yesWeekend בפנאי פלוס

שובו של ביילי. סקוט וולף, ביילי מ"שולחן לחמישה", משחק רופא בעונה החדשה של "אוורווד". הקץ לרגשי הנחיתות של מנויי yes על שלכלבים יש את "אבודים" ואת צ'ארלי סלינג'ר. yesWeekend, שישי 18:30. (נכתב ע"י הדס בשן)
כמעט מושלמת. עונה שלישית ל"פחות ממושלמת", עם הרבה פחות שרה רו. מתברר כי הג'ינג'ית הדשנה ניצלה את החופשה לעשות דיאטה, ובכל זאת - עדיין מדובר באחת הנשים העגולות הבודדות על המרקע, בימים שבהם האירוויזיון לא משודר. yesWeekend, שבת 16:10. (נכתב ע"י הדס בשן)
משוגעת על אוורווד. סקוט וולף ואן הייש מצטרפים לעונה השלישית של "אוורווד". אחרי שתי עונות בטלעד, העונה החדשה של "אוורווד" נוחתת ב-yes. גרג ברלנטי, יוצר "אוורווד" אומר עליה, "אנחנו ממשיכים מנקודת ה'מאושרים לנצח' שסיימה את העונה הקודמת (יחסיהם של אפרם ואיימי), ובעונה הנוכחית נתמקד בשני נושאים, בעיקר: הראשון הוא סודות - ובמהלך העונה יצוצו הרבה כאלה. השני הייתי מגדיר במשפט, תיזהרו שמא משאלותיכם יתגשמו". שלושה שחקנים חדשים מצטרפים לכוכבים הוותקים (טריט וויליאמס, גרגורי סמית, אמילי ואן קמפ ואחרים): שרה דרו בתפקיד האנה, שמגיעה לאוורווד ומתחברת עם איימי. סקוט וולף ("שולחן לחמישה"), כד"ר ג'ייק הרטמן רופא שאפתן ונחוש לבנות קיליניקה משגשגת ולא בוחל באמצעים. אן הייש ("כשכש בכלב"), שכנראה תמיד יזכירו בהקשר שלה את יחסיה עם אלן דג'נרס ואת התמוטטות הנפשית הקשה שעברה בעקבות פרידתן, מגיעה - בפרק החמישי - כאמנדה הייז, המכונה "הפטרון הקדוש של אוורווד". היא מטפלת בבעלה הנכה (ג'ייסון בגה), שהיה פציינט של מנתח המוח אנדי בראון (וויליאמס). צפו התאהבות, וגם ביקורת של צופי הטלוויזיה השמרנים על הסיטואציה הזאת, כמו גם על נושאים כסקס והריון בגיל צעיר. על כך אומר ברלנטי, "אנחנו מטפלים בכל הנושאים בצורה אחראית. מעבר לזה, 'אוורווד' אינה סדרה חינוכית. המטרה היא בראש ובראשונה להביא סיפורים טובים ומרתקים". "אוורווד", yesWeekend שישי 18:30. (נכתב ע"י אהרון מורג).
בנוסף, תוכלו למצוא ראיון עם הילארי ברטון (פייטון, "מגרש ביתי") בגיליון החדש.

JTיXל

New member
יותר יפה לה השיער הג'ינג'י

אבל היא נראית מצויין עכשיו!

ווווווווואאאאאאאאאאאאאאוווווווווווו

רזתה ממש יפה!! כל הכבוד לה! עכשיו שתתחיל ללבוש צמוד ושתלך לספר

אחי אתה יכול לתת קצת מידע על

אוורווד ועל מה שקרה שם בשתי העונות הראשונות לטובת אלה שלא ראו?

TheCharm

New member
אני חלק מאלה שלא ראו

תחפש בקבצים את הקובץ שיקי העלה שמסביר על הדמויות והכל

TheCharm

New member
עוד על האמת שמאחורי מרגוט קידר

עשיתי קצת גוגל על הנושא. In 1996, when Margot was going to write a biography of herself, she began to get paranoid, and her computer contracted a virus. Her manic depression, then took its toll. She panicked, and created problems in her head. This led to her fantasizing that her first husband was going to kill her, so she left her home, and feigned death. She even altered her appearance for dramatic effect. After an intervention took place, Margot got back on her feet and started the mental wellness campaign. Since then she has sustained her career in film, television, and theater, recently appearing in a Canadian stage production of "The Vagina Monologues". Found by Police in a distressed state, hiding in someone's garden claiming she'd been stalked and attacked. Had apparently cut her hair off with a razor blade. Placed in psychiatric care. Police said there was nothing so support her story. [24 April 1996] Best known as Superman's favorite person - Lois Lane. Her much publicized behavior in 1996 was due to manic depression. She was living in a state of paranoia, convinced that her first husband was trying to kill her. Kidder soon lived as one of the homeless. She narrowly escaped being raped, and wandered about the streets of Los Angeles (barely recognizable after cutting her hair off and removing some of her dental work) before hiding underneath a family's porch which was located near the studio where "Superman" was filmed. Fortunately, her life is back on track after having faced the "demons" of her condition. (מתוך IMDB) In April of 1996, actress Margot Kidder's bipolar disorder swung entirely out of control. A manic episode during which, in her own words, she "... started speeding up, chainsmoking, drinking coffee and staying up around the clock," led to her becoming delusional. According to a Reuters story quoted in the Edmonton Journal, Kidder was missing for three days before being found by police in a state which was described as "dirty, frightened and paranoid." Since then it has become known that Margot Kidder struggled with her bipolar illness at least since a suicide attempt in her teens. Three marriages all ended in divorce. The star of the Superman moves and The Amityville Horror is soon to publish an autobiography called Calamities. In June 2000 Kidder wrote, "My health is great, due to this natural medicine path I'm following..." She has become an advocate for natural and herbal treatments for psychiatric conditions, including orthomolecular medicine. (מתוך איזה אתר אחד שמדבר על כל מיני מחלות וכו')

TheCharm

New member
בהמשך

אני חושב שראש1 קצת תהו או שלא ניסחו את המשפט כמו שצריך. עניין ההתקף היה, אם כבר, בתום הצילומים של "סופרמן" ולא של "סמולוויל".

TheCharm

New member
כמה כתבות וידיעות על הערוץ

מתוך הממיר של השבוע הזה בTVe: 6. סוג של צל"ש מגיע ל-yes Weekend בגלל שידורה של העונה הרביעית של "סמולוויל" במסך רחב, כיאה לה. פרק הפתיחה של העונה הרביעית היה לא רע, במיוחד בזכות כישרון הטיסה של קלארק. "זה מטוס? זה ציפור?" - לא, זו ההפקה של הסדרה שהחליטה שהגיע הזמן לעוף, בדיוק כמו שהגיע הזמן לפרק את האהבה הלא-טבעית הזאת בין קלארק ללקס, וטוב שזה קורה כבר. מרגו קידר, מי שהיתה לויס ליין בארבעת סרטי "סופרמן", התארחה בפרק פתיחת העונה של "סמולוויל", ואף סיפקה את המשפט "אני ודוקטור סוואן? In a different lifetime". למי שלא זוכר, דוקטור סוואן הוא כריסטופר ריב המנוח, הקלארק קנט של אותם סרטים. ודברים שתשמחו לדעת - מאותו "הממיר" כל מי שחשב שרק yesWeekend מספיילר לצופים שלו את "The OC" עם פרומואים לפרקים הבאים או "מגרש ביתי" עם פרומו שמכיל ספוילרים ומוצג ממש שניות לפני תחילת הפרק, טעה: 3. מתוך התקציר של "עקרות בית נואשות" שהופיע בשבוע שעבר ב-EPG: "רקס וברי מגיעים לבקר את אנדרו במחנה ויש לו וידוי מפתיע". מפתיע?! רגע, תנו לי לנחש... אה! אני יודע! אנדרו הומו! איך אני יודע? אני גאון? גיידאר יעיל? לא, זה היה בפרומו שרץ בתדירות גבוהה בערוצי yes. למה לספיילר בפרומו? ומעבר לזה, לפחות תהיו מתואמים. מה יכול להיות כל כך "מפתיע" אם כבר גיליתם לנו בפרומו? זה לא שביס פלוס אשמים בצורה מיוחדת. מדובר על בעיה כללית של כל ערוצי הטלוויזיה בישראל, שאין להם מודעות מינימלית לספוילרים והם מחנכים את הצופים שזה בסדר. התירוץ שתמיד ניתן במקרים כאלה (לפחות אחד מהם) הוא "אבל ככה זה באמריקה". אין בעיה. תביאו לנו 500 ערוצים, דיוק שוויצרי בלוחות זמנים, סדרות ברמה של HBO (ואת HBO) ומינון נכון של פרסומות. ככה זה באמריקה, לא? (assafTV) וכל מי שחשב שביפ היא פייט לYes, שוב, טעה: 2. ושוב ביפ לא ממהרים להביא עונות חדשות, והפעם על שולחננו מצויה "פיוצ'רמה", סדרה שהסתיימה בארה"ב כבר לפני שנתיים. העונה ה"חדשה" שקיבלנו השבוע שודרה שם בנובמבר 2000 (כן, לפני קרוב לחמש שנים!), מה גם שהעונה השנייה הסתיימה בביפ כבר לפני שמונה חודשים. כמה מסובך היה להביא את העונה ה"חדשה" ברצף?

Aviad1987

New member
סוף סוף פרומו לאברווד!

הרגע ראיתי
שמתי לב רק לסוף לצערי

Chinese Face

New member
אברווד

הסדרה מתחילה מהעונה הראשונה ביס וויקאנד? כמה עונות יש לאברווד?

TheCharm

New member
יאאא ראיתי עכשיו את כולו

וואו! פרומו מצוין! זהו, נמכרתי. אני רואה אוורווד מחר
אבל עוד לא החלטתי באיזו משבצת

Aviad1987

New member
גם אותי הפרומו ללא ספק קנה

טוב יס תמיד יודעים לעשות פרומואים. אני אראה אותו במשבצת של היס מקס שלי

shawn 1

New member
נצל"ש

עכשיו סיימתי לקרוא ולהבין את כול מה שקורה ב"אוורווד", לפי מה שהכין (והשקיע בטירוף) יקי. וזו נראית תוכנית ממש ממש נחמדה...!!! אני חשבתי שהיא משעממת בטירוף, כמו 7THR HEAVEN אבל טעיתי! היא נשמעת ממש מעניינת. נחכה למחר ונראה את המשך התוצאות!

snier1991

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo73.gif../images/Emo124.gif../images/Emo47.gif

הוא למד לנצלש הוא ללמד לנצלש ההיתכן?

למעלה