כתבה על "סמולוויל"

shawn 1

New member
אולי כן..אבל הרוב, לא!

זה יותר ילדותי, כול פרק שם זה כמו פרסומת (כול מיני: סמים סיגריות) ...בקיצר...אני ראיתי שם קרוב לעונה ועמדתי למות!

TheCharm

New member
לא, זה לא ילדותי

זאת סדרה שמעבירה מסר, וזה גם פחות או יותר מה שאוורווד תעשה. אתה לא יכול לקבוע איך תהיה סדרה רק מתמונות ומספר טקסטים.

shawn 1

New member
אני אמרתי ש*רק לפי התקציר הארוך*

זה נשמע תוכנית טובה, ונחכה ליותר מאוחר ובאמת נראה מה התוכנית שווה.... אבל לא משנה מה תגיד, בארה"ב דבר ראשון אוהבים יותר את אוורווד יותר מהרקיע השביעי, והרקיע השביעי משעממת בטירוף, ו98 אחוז מהפורום אם ינסה לראות יגיד את זה! (לא מנסה להעליב) אבל אולי בגלל שאתה יותר קטן נוח לך לראות את זה....

../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

הרקיע השביעי סדרה גרועה ומטומטמת. אבל עזוב אותו, שון.. רק הוא צודק.

TheCharm

New member
אתה קובע שהרקיע השביעי היא כך וכך?

מי אתה שתקבע עובדות לכל אחד. שכחת את המילה "לדעתך", ואתה הוא זה שמראה שאתה משחק אותה צודק, רק חבל שכל מה שאתה "צודק" בו, הוא מעשה שקרים ולא יותר.

kalay

New member
די להיות מטומטם

הוא חושב שזאת סדרה טובה ואתה ישר נכנס בו. והגיטרה הזאת שאתה שם בכל הודעה כבר יצאה לי מכל החורים
.

TheCharm

New member
לראייה, אגב,

בפרק ה-2 לפני האחרון של העונה השלישית של "אוורווד", ששודר באפריל/מאי האחרון, צפו כ-4.38 מיליון אנשים. בפרק ה-2 לפני האחרון של העונה התשיעית של "הרקיע השביעי", ששודר במאי האחרון, צפו כ-4.76 מיליון אנשים. למרות שההפרש דיי קטן, איך אם כך ארה"ב אוהבים יותר את אוורווד מאשר הרקיע השביעי?

shawn 1

New member
בסדר, בסדר. כול אחד ומה שהוא אוהב

אתה בן 13, אוהב תרקיע השביעי (לגילאים טיפונת יותר קטנים) אני בן 16, מתאים לי יותר "אוורווד".. וזהו... כול אחד ומה שהוא אוהב!
אני לא צריך שירצו לי על זה שסיגריות הם דבר אסור ואסור סקס לפניי הנישואים... מה זה?? אני רק אוהב שם את השחקנית. במיוחד את הבחורה שמשחקת את לוסי, ואת השחקנים ג'סיקה בייל, ואת בארי ווטסון.

TheCharm

New member
ולמה נדמה לך

שאני צריך שירצו לי בלה בלה בלה? אז אני בן 13, זה לא אומר שאין לי מושג מהחיים. "הרקיע השביעי" זאת כולה סדרה חביבה מאוד שאפשר לראות בזמן הפנוי. מעולם לא אמרתי שהיא הסדרה הטובה ביותר, אני גם לא אומר שאפשר להבין איך "אוורווד" הולכת לפי מספר טקסטים, כי אם אני רוצה, אני יכול להציג את הרקיע גם כסדרה שהיא "נועזת" (כאילו)

shawn 1

New member
אוי..באמת...הרקיע באמת סדרה נועזת

לאחרונה אמרו שסקס והעיר הגדולה היא חיקוי שלה..! תעשה לי טובה, אני מבין הרבה בטלויזיה ובכלל והרקיע סדרה ל-י-ל-ד-י-ם! צריכים לשים אותה בערוץ הילדים או משו כזה.... הרקיע מפגרת והיא מטפלת בנושאים שהפרסומות של ג יפית מציגה! זה כמו ד"ר פיל עם עלילה...!!

TheCharm

New member
זאת הדעה שלך בלבד

אני מכיר המון אנשים, לאו דווקא "ילדים", שאוהבים את הרקיע השביעי. אז די לדבר בשם כל העולם. הרקיע השביעי היא סדרה חמודה מאוד. היא לא הדבר הכי בוגר בעולם, מצד שני היא גם בכלל לא לילדים כמו שאתה מנסח את זה. אבל לפני זה, תפסיק להכליל פה אנשים

shawn 1

New member
אני האחרון שינסה להכליל פה אנשים!

אני רק אומר את מה שנכון ועובדתי! זה שאתה כנראה מעריץ של התוכנית זה לא אומר שזו סדרה טובה! זו סדרה ילדותית וזהו! אין עוד מה לדבר על זה! כול הפורום של זה גם יודע ויודה בזה! אתה לא צריך ל"הגן" עליה... ו"חמודה" זו המילה המתאימה להרקיע, לילדים! וצ'ארם אל תחשוב שאני מנסה לריב. זה רק דיון חברותי. אוקיי
?

TheCharm

New member
מה עובדה בדעה?!

אתה לא יכול לקבוע עובדה על דעות! אלוהים ישמור! "סדרה ילדודתית וזהו", זה מה שאתה אומר. עובדה, אני ועוד המון אנשים אומרים אחרת. ושים לב, שהכמעט 5 מיליון צופים של "הרקיע השביעי" באמריקה, אה, לא, הם לא כולם ילדים. תפסיק לקבוע דעות כעובדות.

TheCharm

New member
ואגב, שון,

אני לא רב איתך, ושזה יהיה ברור - מה שמעצבן אותי זה ממש לא מה שאתה חושב על הרקיע השביעי. מה שמעצבן אותי זה שאתה קובע את הדעה שלך לעובדה כללית בשביל כולם. אתה לא יכול לומר שזאת סדרה לילדים קטנים ודפוקה או וואטאבר, כאילו זאת עובדה וכולם חושבים כך. לא משנה אם יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אנשים שחושבים ככה, מספיק שאחד לא יחשוב ככה, וזאת לא עובדה.

shawn 1

New member
יש לי שתי שאלות בקשר למה שהיה

כתוב בכתבה שבראש1: 1- בכתבה היה רשום שבסדרה "נטשו" עלילה מרכזית, סיפור מקורם של 3 הקריסטלים בעלי הכוח המיסטי. מה הם? מה זה? ובלי ספוילרים... 2-שאלה לא מי יודע מה>, האם העונה העכשווית, עונה 4, היא השנה האחרונה שבהם קלארק וכול השאר לומדים בבית הספר?? תודה...

למעלה