כתבה על עידן בידיעות סופ"ש

betti10

New member
חס ושלום...

שיסתפר קצוות אבל לא יותר מזה... גם אין אמהרית באלבום וגם להסתפר? את רוצה להבריח את הקהל?
אסור לו! עידן בלי הראסטות זה לא עידן! תארי לך מושון יוריד את כל הרעמה שיש לו? חחחחחחחחחחחחחח

glitter8

New member
דעתי על הכתבה

לדעתי הכתבה מוציאה את עידן הכי אמיתי שיש, עם הפחדים, החרדות, הבחירות שעושה בחיים, הסיבה שאין לו שולחן זה כדי שלא יהיה לו על מה לשים את הרגליים בשאנטי, ולכן הבחור עובד במרץ ועושה מוזיקה טובה, כנראה פשוט לא הבנתן את הכוונה, אולי תגורו כמה שנים לבד, תבינו...

betti10

New member
נו זה ברור

הרי זה ידוע שזה מוציא את רייכל האמיתי אבל לדעתי יש דברים שהם לא לעניין... חרדות וזה סבבה...אבל... להרבה אמנים יש בית מסודר ועדיין יש להם שולחן לא בשביל לשים רגל בשאנטי. אין קשר לדברים... אז אין לו חפצים במטבח בגלל מה? כדי שהוא לא יאכל? לא יבשל? מה זה שייך? הוא הבן אדם היחיד שעובד ועסוק? האמן היחיד בארץ? מה הקשר? נכון, הכתבה מוציאה את רייכל ה"אמיתי" ועדיין זה לא אומר שלא נכתבו שם דברים שאני אישית הייתי מעלה בראיון. אם תגורו לבד תבינו.... הרבה גרים לבד ועדיין יש להם רהיטים, חפצים, כלים וכו... ממש לא הבנתי את הקשר. ושוב...זה לא שהוא מרושש... בכל אופן, כל אחד ודעתו!

betti10

New member
אה..ועוד משהו...

הוא מכור לעבודה...זאת אחת הסיבות למה אין לו כלום בבית. ומי שמכור למשהו, זה איפשהו כדי להשלים את החסר... :) והאמת שנהניתי יותר לקרוא את הראיון עם עברי לידר מאשר עם עידן... וגם הוא היה הכי אמיתי שיכול להיות :) אין מקום להשוואה ועדיין...זאת דעתי... זה הכל.

glitter8

New member
אל תשכחי ש..

הוא ידע טוב מאד שהוא מדבר עם עיתוניאי/ת עיתונאי זה לא פסיכולוג, שום דבר לא נשאר בחדר והיה לו ברור מראש שכל מה שהוא הולך להגיד שם יהיה מרוח על דפי העיתון יום למחרת וביניינו? מה זה לדבר על כמה חרדות ביחס למכירות שזה הולך לעשות לאלבום החדש...?

betti10

New member
וזה מה שאמרתי...

חרדות וכל זה סבבה אבל לגבי השאר...לא נראה לי המקום הנכון. וזהו...שעם כל מה שאני חושבת עליו, הפעם נראה לי שהמכירות לא יהיו כמו של האלבומים הקודמים... לפחות לא בארץ.... סתם אינטואיציה שכזאת... אבל שוב, עידן מוכשר! טקסטים מדהימים ולחנים עוד יותר...:) הוא לא יכול לשיר יותר מ 3 שירים??? איף!

למעלה