כתבה

ירדן121

New member
כתבה../images/Emo112.gif

עב"מים וחייזרים ברוזוול ב 4 ביולי 1947 התרסק עב"מ ברוזוול ניו מכסיקו , הצבא האמריקאי הגיע והפך את האזור לשטח צבאי סגור. ויליאם וובי עד ראייה היה באותו לילה מחוץ לביתו ולפתע הבחין בעצם זוהר בשמים שנע לכיוון האדמה ומתרסק , רעש ההתרסקות אינו נשמע בבירור מאחר ובאותה שעה סופת ברקים התחוללה וגשם סוחף ירד באותו לילה . מק ברזל חוואי חדש באיזור הבחין על האדמה בפיסות של חומר לא מזוהה דמוי מתכת , הפיסות היו מפוזרות בכל השטח ומק חשב שזה ככל הנראה חלק ממטוס או משהו אחר ששייך לחיל האוויר האמריקאי שבסיסו היה סמוך לאיזור ,הוא הודיע לשריף ולקח עימו חתיכה מהמתכת שמצא באדמה. יום למחרת ויליאם וובי עד הראייה שהבחין בעב"מ החליט ללכת לאותו איזור שהעצם המוזר התרסק ,כאשר הגיע לאיזור הבחין בחייל האוויר , אחד החיילים התקרב לעברו והודיע לו שעליו לעזוב את האיזור . באותה שעה מקבל גלן דניס קברן במקצועו טלפון מסתורי מהקצין הממונה על חדר המתים בבסיס חיל האוויר ,הקצין דורש מגלן ארונות קבורה קטנים ומבקש ממנו מידע איך לשמר גופות כמה ימים שלא יעלו ריקבון. גלן מחליט לנסוע אל הבסיס כדי לראות על מה מדובר בדיוק , בהגיעו לבסיס הוא מבחין באחות אותה מכיר ובפיסות גדולות שנמצאות בתוך הבסיס , אחד החיילים עוצר את גלן ודורש ממנו להסתלק מהאיזור . גלן חוזר לביתו וביום למחרת פוגש את אותה אחות המספרת לו על גופות של יצורים שראתה בבסיס חיל האוויר ואף ציירה אותם בפיסת נייר. בינתיים יוצא חיל האוויר בהודעה לעיתונות על מציאת צלחת מעופפת שנמצאת ברשותה . כעבור כמה ימים משנה חיל האוויר את דעתו ומודיע ומנסה לשכנע את העיתונות שבעצם היה מדובר על בלון לחיזוי מזג האוויר. מקום ההתרסקות מדבר נוואדה רוזוול ניו מקסיקו ספרים רבים הוצאו לאור בנושא חלקם מספרים שבאותו לילה התרסק עב"מ ברוזוול מדבר נבאדה , 5 גופות של חייזרים היו מוטלות באדמה ללא רוח חיים , גובהם פחות ממטר וחצי , צבעם אפור , בעלי עיניים שחורות גדולות ,ללא שיער לראשם , הסתבר ששנים מהחייזרים היו עדיין בחיים אבל האחד ניסה לברוח וחייל שנכנס לפאניקה נורה והשני מת במשאית בדרכו לבסיס חיל האוויר. תמונות נדירות של שברי העב"מ שהתרסק ברוזוול 1947 באמצע שנות ה 90 הוקרן בטלויזיה סרט על נתיחת גופות החייזרים בתקרית רוזוול איזור 51 , הנה כמה תמונות מתוך הסרט . לחצו על התמונה הרצוייה לגודל מלא: והנה עוד כמה תמונות של גופות חוצניים מרוזוול:

goldsoft

New member
אני מכיר אדם

שבזמנו קנה 5 קלטות וידאו עם כל החומר שאתה מספר, מזלו שהוא שילם במזומן כי לאחר כמה שעות ה- CIA פשט על אותה חנות ולקח את כל הקלטות והצליח לאתר 90% מאלה שקנו (בעיקר בכרטיסי אשראי) והחרים להם את הקלטות. כל זה קרה בשנות ה-70 באנגליה. ראיתי את הקלטות ונשארתי בהלם, כתבתי פה בפורום על זה אבל אנשים פה התחילו להסתלבט ולצחוק ממה שכתבתי, ככה שזנחתי את זה - ובכל מקרה אותו אדם לא מוכן להוציא את הקלטות מפתח ביתו.

כריסטין

New member
מעניין אם שימרו את הגופות...

לא נראה לי שקברו אותם בסוף , אחרי הכל זה דבר שצריך לשמר במיכלים ולא לתת לגופה להתרקב .

ירדן121

New member
../images/Emo112.gifועכשיו תמונות של מה שמצאו ..

בהתרסקות.. ולכריסטין:בטח שימרו אותם....כי דבררים כאלה לא מוצאים כל יום..

ירדן121

New member
../images/Emo4.gifעכשו שאני חושבת על זה

למה לא הבאתי לכם את הקישור וזהו...?

Majestic12

New member
התמונות והמידע מרוזוול....

1. לצערי, חלק מהתצלומים (של החוצנים לכאורה) לקוחים ממוזיאון העבמי"ם ברוזוול - ולכן אינן אמיתיות. 2. הסרטון שנקשר לרוזוול, אותו סרטון נתיחת גופת החוצן לכאורה - הוכחה כזיוף! 3. אין שום תצלום מקורי מתקופת רוזוול של חוצנים ו/או של החללית. הצלומים היחידים הם צילומי טביעות הידיים ושאר שברים. 4. למידע מקיף על הנושא, אני ממליץ לכם לקרוא את הספר: "THE DAY AFTER ROSWELL"(ניתןו להורדה גם באימיול), וכן להוריד את הסרטים התיעודיים הרבים שנמצאים ברשת - חלקם סרטים חדשים מהתקופה האחרונה... אשמח לפרט יותר בצקרה ויעלו שאלות...

Gilliana

New member
מי שפסק שמדובר בזיוף...

הן הרשויות הפדרליות - זה בדיוק כמו לתת לחתול לשמור על השמנת. למיטב ידיעתי לפחות, למעט אותן רשויות - לא ניתנה חוות דעת מדעית עצמאית כי אכן מדובר בזיוף. יחד עם זאת, אני מסופקת לגבי אמינותו של החומר - כל הראיות הושמדו או הוסתרו ע"י הצבא באופן כזה שלא היתה כל אפשרות לצלם אותו באוםן חופשי ואני אף מתקשה להאמין שהצבא היה מניח לחומר רגיש שכזה לדלוף החוצה מבלי לנקוט בכל אמצעי אפשרי על מנת למנוע זאת.

למעלה