כתבה

כריסטין

New member
אבל הבובות כאן הן זיוף....

היה אתר שהוכיח זאת אפילו , לדוגמא הפונטים בשלטים שהופיעו בסרטון הומצאו אחרי שנות הארבעים , הרופאים נראו שם לא מקצועניים והיו עוד כמה עובדות ששכחתי

Gilliana

New member
שלא תביני לא נכון

גם אני חושבת שמדובר בזיוף, אני רק תוהה לאילו מטרות.

כריסטין

New member
את מתכוונת לסרטון?

כי רצו לעשות כסף והמציאו סרטון עלוב שנמכר ושודר ברחבי העולם , בקשר לרוזוול אולי לעולם לא נדע מה באמת התרחש בשנת 1947 במדבר נבאדה ..

Gilliana

New member
כמובן - רק לסרטון

וקרוב לודאי שלעולם לא נדע בדיוק - או לפחות לא באופן מוכח, אבל גם היום אפשר לומר כמעט בודאות מוחלטת מה בעצם קרה שם, גם אם הממשלה תמשיך להכחיש מהיום ועד העולם הבא. רק תיקון קטן - רוזוול מאד מאד רחוקה ממדבר נוואדה ונמצאת בניו-מקסיקו.

Majestic12

New member
לגב עניין הזיוף

דוקא לא הרשויות היו מעורבות הפעם - אלא חוקרי עבמי"ם, ממובילי המחקר בעולם. רוב החוקרים שראו את הסרטים (בעיקר את "ניתוח החוצן") הגיעו למסקנת הזיוף (חוט הטלפון המסולסל שנראה בסרט, הומצא כמה שנים אחרי תקרית רוזוול, וגם הניתוח הפתולוגי בעייתי ביותר - מבחינת המראה , האיברים, זרימת הדם מהגופה וכ"ד). לגבי התצלומים - הרי שזה הוכח מעל לכל ספק, שהם לקוחים ממוזיאון העבמי"ם ברוזוול. מדובר בבובות שעווה, הבאות להמחיש את מה שהתרחש ברוזוול. אותם תצלומים פורסמו בראשית עידן האינטרנט (אמצע שנות התשעים) ללא כל מקור. מאז - זה הוכח מעל לכל ספק, וכיום אין חוקר עבמי"ם רציני אחד, המאמין כי מדובר בתצלומים מקוריים ואמיתיים. לצערנו, שום דבר לא דלף החוצה מפרשת רוזוול המקורית - פרט למספר תצלומים ישנים ותצלומי עיתונות. תצלומי חוצנים בוודאי שלא דלפו. כל המידע נותר חסוי וסודי עד לימינו.

Gilliana

New member
עפ"י ויקיפדיה לפחות...

... שהיא מקור מאד אמין בד"כ, אני מצטטת: However, nothing has emerged to definitively prove the film a hoax, such as a historical anachronism. The autopsy film also has certain elements that make it possible that it was indeed filmed in 1947. Other elements might suggest that the autopsy could be on a real body instead of a special effects dummy. Opinions of medical experts and special effects experts are divided. Some ufologists still maintain that the film might be an authentic alien autopsy. כך שלמרות שגם אני בעיקרון סבורה שמדובר בזיוף - לא הייתי ממהרת לקבוע זאת בודאות כה נחרצת.

Gilliana

New member
ואני במקומו גם הייתי נזהרת...

... מלדבר על העניין יותר מדי - אני רצינית.

תודה, אבל

אם אני לא טועה לקחת את זה מאתר מסויים כלשונו- אני טועה? זו הפרה של זכויות יוצרים... רק לינקים,בבקשה. רצוי גם לעיין בתקנון.

ירדן121

New member
וגםםם

לא ניראה לי שבעל האתר יתנגד לכך שיפרסמו את האתר שלו זה לא שלקחתי לו חומר מהאתר שלו ושמתי אותו באתר משלי.זה רק כתבה אחתת. שפירסמתי..

Gilliana

New member
הסיפור הזה מאד לא מדוייק

קודם כל - מדובר על 4 גופות ולא 5, אחד מתוכם נמצאה כנראה בחיים ויתכן שאפילו חי במשך כמה שנים לאחר מכן. לגבי הסרט - מעולם לא הוכח כי הסרט הוא תיעוד אמיתי, מן העבר השני - גם מעולם לא הוכח כי מדובר בזיוף. לגבי הטיוח של חיה"א בפרשצ רוזוול ישנן כמה וכמה עדויות רציניות ביותר אשר מבהירות מעבר לכל ספק כי חיה"א טייח את העובדות האמיתיות.

ירדן121

New member
עוד כתבה ..

שלא יודעת איך הגעתי אליה.. כתב: חגי כץ, ערך: אדריאן דביר<> הגעתי לדיאנה מן בתאריך 19.1.2003 , לשיעור אנגלית. כשראתה אותי בדלת התפרצה עם סיפור מוזר על חוצנים שהגיעו לביתה ביום שבת הטוענים שהם קרובי משפחה שלה. הם התנחלו בסלון ועסקו במשימות שונות. דיאנה בקשה ממני לברר אם מדובר בדמיון תעתועים או אמת. חגי: אני רואה כאן דלת יפה מאוד גדולה ועבה זו למעשה דלת כניסה לתוך שרוול גישה לתוך החללית. בעודי פוסע אני רואה שעל הרצפה ישנו שטיח כחול עד גובה הפנלים , מהחלונות נראה נוף שונה מן הסביבה המוכרת לנו. הנוף שייך כנראה לממד מקביל בו מתקיימים החוצנים . פניתי לחוצנים שלום! חוצן: שלום לך חגי. חגי: מהיכן אתם מגיעים? חוצן: אנחנו מגיעם מהממד הרביעי של כוכב לכת מאדים וגם צוות נוסף מן הממד החמישי של מאדים . חגי: מה מטרת הביקור שלכם בכדור הארץ? חוצן: הגענו לכאן על מנת לעשות מספר דברים. ראשית, על הסיפון שלנו ישנם חוצנים חולים אשר נזדקקו לעזרה , תתפלא אבל יש כאן בארצכם באזור ים המלח מינרלים ויסודות חשובים מאוד המשמשים לרפוי של אותם חוצנים חולים ,יש בעומק האדמה בערך כ 300 מטר מתחת לפני ים המלח, יסודות רבים אשר מתקימים בממד מקביל אשר מיוחדים לאזור שלכם ואנו חופרים על מנת להוציא כמויות של חומר. חגי: אני מצטער על השאלה אבל זה לא גנבה ?! חוצן: בהחלט לא. קיים הסכם ביקום האומר שכל עוד אין הדבר גורם נזק אלה לתועלת זה בסדר. יש איזון בין היסודות בכדור הארץ כמו שיש בגוף , אני יכול לדמות את זה בצורה הכי פשוטה כמו תרומת דם . חגי: כן. אבל בתרומת דם המטופל אמור להציע את עצמו או לפחות להסכים לבקשה את מי אתם בדיוק שועלים כאן? חוצן: שאלה טובה. כמו שלבני האדם יש נשמה, גם לכדור הארץ יש נשמה הנקראת - ישות כדור הארץ. וממנה אנו מבקשים רשות. חגי: כמה חוצנים הגיעו בחללית? חוצן: 66 חוצנים. ברגע זה יש יותר מ 33 חוצנים על הסיפון . חגי: האם יש לכם משימות נוספות? חוצן: אנחנו כאן גם על מנת להעביר את המידע על מחלת ה V.I.H בישראל שהיא שונה מעט מהמחלה בארצות אחרות. כמובן שהמטרה היא להעביר את המידע גם לארצות אחרות. חגי: בעבר לא היו הצותים הרפואים של החוצנים מטפלים בבעיות כאלו. חוצן: כן, אבל ללא הצלחה יתרה. יותר נכון, הניסוי הזה נכשל, אבל אנחנו חושבים שיש לנו עוד חידושים בנושא. חגי: אין אתם נראים? חוצן: מבוגר מגיע לגובה שבין 187 עד 210 סנטימטר, אין הבדלי גובה בין זכר לבין נקבה אבל ברור שיש הבדל במראה , צבע השער הוא חום כהה אבל יש כאלה שאוהבים גוון יותר ירוק אז הם משנים את הצבע ע"י מנגנון מיוחד או ע"י תזונה שונה , העיניים נראות אנושיות והאזנים קטנות יותר וממוקמות יותר למטה. הצוואר ארוך יותר ומעוגל וזה נראה כמו אדם עם בצקות בגרון או בלוטת תריס מוגדלת. הגוף צר וארוך ויש גבשושיות שומניות על מנת לשרוד בהבדלים קיצוניים של טמפרטורות האופיינים למזג האוויר במאדים. הרגליים עבות וחלקות ללא שערות. שמחתי לדבר אתכם חגי ודיאנה , אנחנו עוזבים בעוד יומיים אבל נשמח לדבר אתכם בהמשך. חגי: תודה רבה , רק עוד שאלה חשובה , אני יוכל לפרסם את הדיאלוג בספר של אדריאן דביר? חוצן: כן. בשמחה רבה .

goldsoft

New member
קראתי את הסיפור ויש לי גרסה חדשה

שרוט: וואי מאיפה באתם ? חוצן: באנו מכוכב אחר - כוכב הקופים שרוט: ואין אתם נראים ? חוצן: לנשים יש 3 שדיים ולגברים 2 בולבולים שרוט: ולמה באתם ? חוצן: סתם, באנו להעביר דאחקות ולהסטלבט עליכם שרוט: אפשר לפרסם את הדיאלוג הזה באתר של השרוטים ? חוצן: בטח, רק אל תשכח לגבות המון כסף על זה

Majestic12

New member
אדריאן דביר ז"ל...

מאחר והנדון - אדריאן דביר ז"ל, הלך לעולמו לפני כשנה, לפיכך, אני איני נוהג יותר לעסוק בו ובעבודתו. רק בכלליות - אני שולל מכל וכל את התופעה הזו של "מרפאים", "ידעונים", "פותחי מזלות", "קוריאם בקפה" וכל מיני "מרפאות של חוצנים" ושאר ירקות - והמבין יבין... מעבר לכך - אני לא עוסק בשטויות האלו...

gozlan8

New member
ידעונים

אם היו מתי מעט שידעו משהו, כל השרלטנים כבר קברו אותם מזמן ופתחו סלונים מתקדמים ואופנתיים לחיזוי עתידות , הכל בסכום סימלי כמובן,,,,

למעלה