רגע,אולי גם לי יש תתמונה.
L Love Bem New member 3/11/05 #17 לי יש 3(נענה../images/Emo94.gifבננה) אחת עם באם וכולם ואחת עם באם וג'ר ואחת עם פראנק ובאם!
L Love Bem New member 4/11/05 #25 לא!! יש את זה גם בקליפ! אבל אני לא מצליחה לראות אותו אבל חברה שלי ראתה! באם סתם הלך ברחוב וראה אותו הוא סיפר! ואז איזה צלם אחד שמה ביקש לצלם אותם זהוו!!
לא!! יש את זה גם בקליפ! אבל אני לא מצליחה לראות אותו אבל חברה שלי ראתה! באם סתם הלך ברחוב וראה אותו הוא סיפר! ואז איזה צלם אחד שמה ביקש לצלם אותם זהוו!!
L Love Bem New member 4/11/05 #27 לא יודעת שצלם אחד צילם.. אני יבקש מחברה שלי את הקישור לאתר! ואני יסים פה.. אולי אחת מכם תצליח לראות..
לא יודעת שצלם אחד צילם.. אני יבקש מחברה שלי את הקישור לאתר! ואני יסים פה.. אולי אחת מכם תצליח לראות..
ק קרניjack New member 3/11/05 #20 אפכולם יכולים לשלוח מכתבי תודה שיידעו שעושים עושים את זה לא לחינם, למרות שאני בטוחה שיש מעריצים ששולחים להם כל הזמן, אבל על ההתחלה גם כתבה בודל 2 דפים, פשוסט ועוד כתבות זה יפה
אפכולם יכולים לשלוח מכתבי תודה שיידעו שעושים עושים את זה לא לחינם, למרות שאני בטוחה שיש מעריצים ששולחים להם כל הזמן, אבל על ההתחלה גם כתבה בודל 2 דפים, פשוסט ועוד כתבות זה יפה