כתבות, חדשות, וקריאה לפעולה

לילדים שרוצים לעזור לבעלי-חיים:

ביום שישי הקרוב, בשעה 10:30, תתקיים פגישה המיועדת לילדים המעוניינים לפעול לזכויות בעלי חיים. הפגישה תתקיים במרכז אנונימוס, בדיזנגוף 93, קומת מרתף, תל-אביב. במהלך הפגישה יוקרן הסרט "מרד התרנגולים" על מסך גדול, יוגש כיבוד קל ותוגש ארוחת צהריים טבעונית. לפרטים נוספים: אנונימוס: 03-5226992 הכניסה חופשית.

copel

New member
רדיו102 מקדם מכירות ליוקנובה

הזדעזעתי היום כשפתחתי את הרדיו ושמעתי את המבצע היומי שבמסגרתו מקבל כל מתקשר שני שק של יוקונובה (15 ק"ג). למי מכם שלא יודע, חברת יוקונובה (ולא רק חברת האם שלה - פרוקטור אנד גמבל) מבצעת ניסויים אכזריים בבעלי חיים. למי שאכפת - תרימו טלפון למחלקת שיווק שלהם, ותמחו בתוקף על המבצע הזה. טלפון : 036022211 פקס: 036022212 EMAIL: [email protected]

h a s a

New member
סקובידו - תעזרו להציל אותם!

אני פונה לכל מי שיכול להפיץ את המסר הבא הלאה: מהיום יוקרן בבתי הקולנוע סרט על סקובידו - כלב דני ענק שמשתתף בהרפתקאות עם חבורת ילדים. קהל היעד של הסרט הוא בעיקר ילדים. כדי למנוע קניית גורים חסרת אחריות, כפי שקרה בעקבות בטהובן והדלמטים, הייתי רוצה להעביר מסר חשוב. כאמא ל-3 דנים אני יודעת כמה גידול הכלבים האלה קשה ויקר מאוד. לפני שתחליטו לאמץ אותם בעקבות תחנוני הילדים, אנא חשבו היטב האם אתם מסוגלים לתת להם בית טוב. כואב הלב לראות כמויות של כלבים ענקיים בכלביות ועמותות מחפשים בית ולא מוצאים.

גולדי2002

New member
סקר ניסויים בבעלי חיים ב"בננה בום"

אתר אינטרנט לצעירים. כנסו, הצביעו והשפיעו

vegi force 1980

New member
הם מקבלים על זה כסף!!!

למה שהם יפסיקו את זה????. כי כמה "יפי נפש" אמרו להם? אני לא מסכים עם מה שהם עושים אבל זה עיסקי בלבד רדיו שלא כמו טלוויזיה לא גוביםפ אגרה והכסף היחיד שיש להם זה מהפירסומים

lilithmm

New member
לא הוגן מצד בננהבום

להציג את הנתונים כפי שהוצגו, בלי לידע את המצביעים שיש כיום הרבה תחליפים מעולים לניסויים בבע"ח. אני מבקשת מכל מי שמתכוון להצביע לבקר קודם באתר אנונימוס שמסביר על רלונטיות של ניסויים בבע"ח ועל התחליפים שקיימים בשוק. הבעייה היא שהתחליפים יותר יקרים מהבע"ח לצערי הרב. ואני רוצה לבקש מכולכם להוריד מאתר אנונימוס את החוברת של החברות שעושות ושלא עושות ניסויים ולקנות בהתאם.

shanty.G

New member
יכול להיות שהתכוונת לאתר של ISAV?

גם מהאתר של אנונימוס וגם מהאתר של האגודה הישראלית נגד ניסויים ניתן להוריד את מדריך הקוסמטיקה המעודכן, אבל בעיה בשרת של האגודה מונע כניסה
מישהו מהאגודה יכול הודיע לאחראים על האתר על התקלה? (יתכן שהבעיה קיימת רק במחשב שלי?) עד להודעה חדשה, אפשר להשתמש במדריך המצויין של PETA או בקובץ המצורף (מדריך האגודה המעודכן)

lilithmm

New member
ממש לא

לא התכוונתי למדריך הקוסמטיקה (שלפי דעתי חייב להיות גדול בהרבה ממה שהוא היום - כי זה מצב בלתי אפשרי שאני חייבת להגביל את עצמי לחברה אחת או שתי חברות בלבד, וזה בד"כ המצב כשאני הולכת לסופר) התכוונתי לחלופות. יש רקמות שלא נלקחו מחיות....אני אחפש את הלינק בהזדמנות. הרעיון היה שאנשים לא יודעים שיש חלופות לניסויים, וכן אפשר לקדם את הרפואה ללא פגיעה בבע"ח ולכן עלולים להצביע בצורה לא אובייקטיבית

shanty.G

New member
אכן, המדריך מקוצר משהו...

בכל מקרה, בבננה בום לא היה בכלל מקום להתדיינות על הנושא: אין כל מקור להתרשם ממנו לכל כיוון שהוא אם כנגד ניסויים בבע"ח ואם בעד
.

גולדי2002

New member
טעות בידך

חלופות לניסויים בבעלי חיים הרבה יותר זולותמניסויים על בעלי חיים וגם הרבה יותר הומניות. ועל כך אפשר לקרוא בקישור הבא.

shanty.G

New member
תודה, הוא כבר שם../images/Emo13.gif

זמנית תחת קטגוריה "קישורים נוספים".

lilithmm

New member
אז למה עדיין משתמשים בבע"ח

לקוסמטיקה, כשיש רקמת עין??

pazro

New member
שחכת אוד דבר אחד קטן

ברוב המקרים התחלופות לניסוים בבעלי חיים פחות אמינות. למרות שהם באמת הרבה יותר זולות, זמינות ומצטלמות יותר טוב.

m_shy

New member
טעות או הטעיה?!../images/Emo46.gif

אין לי מושג מאיפה הוצאת את מה שכתבת, כי זה פשוט לא נכון. יתר על כן - את כל מה שהיה לך לתרום בנושא התקפות המדעית של ניסויים בבעלי חיים ושל החלופות להם - היית מוזמן לתרום בדיון שנערך בפורום מדע בוואלה לפני כשבועיים עם חגי ברגמן - והדיון שהשתרשר מאז ועד עכשיו. פורום זה אינו מיועד, באופן מפתיע, להפצת שקרים, סילופים, ודברי תעמולה שמטרתם לשרת את הדמגוגיה הזולה המתמשכת והשקרית של תומכי הניסויים בבעלי חיים מסוג "הפסקת הניסויים (או אפילו רק פיקוח על ניסויים) בבעלי חיים = פגיעה במחקר המדעי" מנהל פורום מדע בוואללה נוטה דוקא לקבל מאוד בברכה דברים שכאלה. כדאי לך לנסות אצלו. תודה וכל טוב שי משולם

לימבו

New member
כמו שהיה בעבר עם 101 כלבים דלמאטיים

מלא אנשים לקחו בזכות הסרט, והרבה כלבים פשוט נזרקו כשזה יצא מהאופנה... זה נורא. לא יודע את מי להאשים: את הילדים ש"נמאס" להם או את ההורים שלקחו כלב בלי לחשוב...

האפי לי

New member
דלמטיים מתחרשים בגיל צעיר..

עכשיו תורך להפיץ למה דניים לא טובים ומה החסרונות שלהם בתקווה שזה יעזור

shunracat

New member
חברה שמייצרת מזון לבעלי חיים מבצעת

בהם ניסויים? אני המומה. טוב שכתבת את זה. קנינו לחתול יוקנובה לפני הקניה האחרונה. עכשיו אני יודעת. לא עוד!

למעלה