כתבות, חדשות, וקריאה לפעולה

adipo

New member
מי שמדבר...

יה יה יה אז אני ממש אשתדל להגיע! נפגש, נתראה (המשך השיר לא ממש קשור אבל חפיף...) לב אוהב אינו טועה

dando1

New member
כן.

זאת באמת שערוריה, אבל ככה זה אחי, אני לא יודע איך אפשר לשנות את זה. שמע,כנס לפורום חוקרים פרטיים,הגבתי לך על ההודעה. מצטער אם אני מפר איזה חוקים. תודה.

enbalush

New member
המשפט האחרון הכי עצוב

ששואלים אותו על הפרות..והוא עונה: לא יודע..הן לא מדברות איתי.

shanty.G

New member
שכחו אותו בבגאז´../images/Emo46.gif

לא יאומן, אבל הסיפור הוא אמיתי לגמרי. נגד ממחנה צריפין שתכנן לזרוק גור כלבים מרכבו (נשמה טהורה לכל הדעות), שכח את הכלב בתא המטען של הרכב, באחד הימים החמים ביותר השבוע. הכלב הגיע לכלבית תנו לחיות לחיות במצב קשה ביותר, קיבל נוזלים והתאושש, ונמצא כעת אצל מתנדבת. מי מכם המכיר מאמצים פוטנצאילים לגור בן ה 4 חודשים המשגע שבתמונה, צרו קשר עם הגולשת lilithmm . ניתן יהיה למצוא אותו גם מחר ביום האימוץ בכלביה במשק דרור.

lilithmm

New member
אני מאוד מאוכזבת

בכתבה לא היה כתוב שהגור לאימוץ, והאמת היא שדי פחדתי שאני הולכת להיתקע איתו. אף אחד לא התקשר אלי בקשר אליו ואף אחד לא שלח מסר. כלום! רק התקשרו לעמותה לבדוק מה מצבו. בינתיים הגור נמסר, למזלו.

shanty.G

New member
משפט החתולים בגבעתיים: מכתבים../images/Emo13.gif

למקומון ר"ג גבעתיים ממשיכים להגיע מכתבי תגובה לכתבה על משפט מאכילי החתולים בגבעתיים. גם חודש אחרי, מתפרסם מכתב תמיכה נוסף

tiptip4u

New member
המכתב השני לא שווה תגובה.

אצלי בבניין הכל מבריק ולאף אחד מהשכנים אין בעיה עם החתולים, להפך! לפעמים השכנים מביאים להם אוכל מיוזמתם... לעומת זאת בבניינים אחרים נתקלתי בתגובות קשות, ולא בגלל חוסר ניקיון (עליו אני תמיד מקפידה) אלא בגלל שנאה לחתולים נטו, ככה שלפעמים טיעון הלכלוך שנובע מהאכלת חתולי רחוב- סתם תרוץ.

adva g

New member
המכתב השני לא שווה תגובה...

אצלי בבניין אני מקפידה על הניקיון, ולשכנים אין תלונות- להפך! לפעמים הם מביאים מזון לחתולים מיוזמתם, אבל אולי היחס הזה נובע מהעובדה שאין הרבה חתולים מתחת לבניין, והרוב מעוקרים/מסורסים.

enbalush

New member
צבעוני ועצבוני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה זה שמות בדויים? שיערכו בינהן האבקות בוץ...

shanty.G

New member
הכלביה של עיריית ת"א עוברת למתקני

הגן הזאולוגי. בעיתון ת"א פורסמה כתבה על הנושא. מישהו יכול לסרוק אותה עבורנו?

למעלה