כתבות, חדשות, פירסומים

לילךLilach

New member
יש לך טעות אחת רצינית

אתי אלטמן היא האחרונה שעליה תוכל להגיד: שהיא מנצלת ניצול ציני של המצב ,לפי הידוע לי היא עושה את מה שהיא עושה בכנות ומתוך אמונה שלמה בצדקת מעשיה ,לא כדי לגרוף כותרות שמנות!!! לא חייבים ישר להתקיף כל אחד שמנסה לפעול למען בעלי חיים ולחשוד בו שהוא רודף פרסומות ,אתה לא חושב שיש כאלה שפועלים באמת למען בעלי חיים? ומי אמר לך מה המניעים שלה? אולי דוקא מעשה כזה ,יעורר הדים וישפיע בעקיפין על המצב במקומות אחרים? דרך אגב ,אני משוכנעת במאה אחוז ,שאם כתבה כזאת תתפרסם על הנעשה בצה"ל ,צבא ארה"ב או כל מקום אחר בעולם ,אתי אלטמן תפעל גם נגדו !!!! למה לא רואים כתבות כאלה על צה"ל???

לילךLilach

New member
אתי אלטמן נגד בן לאדן

וואלה: 20.8.2002 אתי אלטמן נגד בן לאדן בעקבות חשיפת הניסויים שערך ארגונו בכלבים, הודיעה דוברת "תנו לחיות לחיות": אגיש תלונה במשרדי האינטרפול; העילה: פשעי מלחמה נגד בעלי חיים; את תגובת אוסאמה לא ניתן היה להשיג זו לא בדיחה: בעקבות חשיפת הסרטונים ברשת הטלוויזיה סי.אן.אן, בהם בודקים אנשי ארגון אל קאעדה נשק כימי על כלבים, הודיעה היום אתי אלטמן, דוברת אגודת "תנו לחיות לחיות", על כוונתה לפנות בתלונה נגד אוסאמה בן לאדן וארגונו לסניף האינטרפול בישראל

שמשוני

New member
לילך היקרה.....

אני תומך בפועלה של אתי אלטמן את תגובתה היא צביעות ושך כנראה תמימות היות שצהל וארהב לא יפרסמו שהם מפתחים נשק כימי (עף על פי שהם כן) ובטח לא יפרסמו על מי או מה או איך הם ניסו אותו שנית בצהל קיים קורס בשם ATLS שבו משתמשים בכלבים על מנת לאמן רופאים בביצוע פעולות כירורגיות בזמן טרואמה כגון צינתור בית חזה והנשמה ואני לא שמעתי את אתי אלטמן פועלת בעיניין וזאת שיש חלופות אמינות ויעילות יותר.

monkilita

New member
גוף מיוחד ללוחמה בגמלים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כתבה מוזרה ב-YNET על גמלים משוטטים, ש"בגללם" מתו אנשים. הרי אם אנשים היו נוהגים ביתר זהירות או אם היו שמים שלט "גמלים משוטטים" אולי היה יותר טוב. למה תמיד מאשימים את בעלי החיים. הוא לא באמת אשם, זה הנהג משאית, ומעניין אם הוא קיבל משהו על זה, או שהכל באשמת הגמל?

לילךLilach

New member
האם יצליחו להציל את היענים?

וואלה: 21.8.2002 יען על הגריל שווה יותר פשיטת רגל של בעל חוות גידול יענים לבשר הותיר 1,000 עופות בפיקוח מפרק זמני; שמורה באפריקה מוכנה לקלוט אותן אך האפשרות למכור את בשרן ביוגוסלביה, נראית למפרק קוסמת יותר.

ZNET

New member
מאבק בניסויים בבעלי חיים

להלן כתבה שפורסמה באתר וואלה בנוגע למאבק נגד ניסויים בבעלי חיים למטרות קוסמטיקה. נ.ב זה אני הייתי שפרסם בשבוע שעבר את הכתבה על המאבק בעד ניסויים בבעלי חיים. אני הוא 11223343 Znet

morality

New member
אתי אלטמן פועלת נגד התרגול בכלבים

כבר שנים שאתי אלטמן מסייעת במאבק נגד התרגול בכלבים בצה"ל. לאחרונה היא אף נקטה באמצעים משפטיים בעניין (ראה באתר "תנו לחיות לחיות") ולמיטב ידיעתי זה כעת בדרך לבג"ץ. לגבי ניסויים בבעלי-חיים בצבא, לפני כשנתיים התפרסמה במוסף "הארץ" כתבת תחקיר גדולה של העיתונאי רונן ברגמן. הכתבה חשפה ניסויים מחרידים בכלבים, חזירים וארנבות. הכתבה חשפה גם שהמכון הביולוגי בנס-ציונה נותן שירותי ניסויים בבע"ח לחברות מסחריות מחו"ל, ללא קשר לביטחון או לצבא. תחת מטריית הסודיות הבטחונית מתבצעים ניסויים קשים בהרבה מאוד בעלי-חיים וכל זאת ללא כל פיקוח, אפילו לא למראית עין. זוהי שערוריה רצינית וצריך מישהו עם ביצים ענקיות לפצח אותה.

vegi force 1980

New member
היחידים שאשמים הם

בעל הגמל שנותן לו ללכת כניראה יותר מדיי רחוק והמדינה שלא מגדרת את שוליי הכביש הזה וזה מקום שהוא ידוע "בבעיית הגמלים"...... לא עולה הרבה לדגר את שוליי הכביש........

libra95

New member
גמלים על הכביש

פנסים חזקים אור רחוק ןנסיעה במהירות מותאמת למרחק התאורה,אולי זה יציל את בעה"ח מן ההריגה.

vegi force 1980

New member
מישהו קרא

את הכתבות האלו? אין לכם מה לומר? לי יש מה לומר כל העולם מזועזע שאנשיי אל קעידא עושים ניסויים אכזריים על גור כזה חמוד.... אבל הם שוכחים את הניסויים היומיומיים שנערכים על מאות גורים מתוקים כאלה ואחרים זאת רבותיי צביעות לשמה!

vegi force 1980

New member
בקישור הבא

אמור להיות סרט ווידאו של הניסוי של אל קעידא אני לא הצלחתי משום מה לראות אני מניח שזה יהיה מזעזע הנה הקישור

lulu80

New member
מ-ז-ע-ז-ע-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא יודעת למה אני נותנת לעצמי לצפות בדברים האלו. זה רק מוכיח לי כמה שבני אדם זה הדבר הכי חולני שאלוהים ברא!!!!!!!! לכן, אם אי פעם תהיה לי אפשרות לבחור בין חיי אדם לחיי כל בעל חיים שלא יהיה, ללא ספק וללא חצי מחשבה מיותרת , אני אבחר בחיי בעל החיים.

למעלה