כתבות ראשונות מהחתונה!!!!
עם תמונות......

keily1

New member
ממש אישי. ראית מה הלך שם?

כל העולם ואשתו היו שם. לא היה ראוי שלפחות חלקכם יוזמנו?

ממש לא

זה לא אירוע השקה אלא אירוע אישי ופרטי שלו כל האנשים שהיו שם הם אנשים שאמיר עבד איתם ועובד איתם בדיוק כמו שכשאת תתחתני תזמיני אנשים ממקום עבודתך. לא היו שם סלבס וונאבי. מה ציפית בדיוק שיערכו כאן הגרלה לחתונה של הזמנות זוגיות? זה נראה לך הגיוני?צאי מהסרט שלך! ובכלל מה חזרת לפה?מה נזכרת?אה שכחתי השיעמום השתלט עליך שוב.

זה היה אירוע אישי של אמיר וינאי בלבד. האנשים

שהיו שותפים לאירוע הזה,קשורים לשניהם אם זה כחברים,כשותפים לעבודה וכמובן כמשפחה. ככה זה כשמדובר בשני אנשים מדהימים,יש הרבה חברים שאוהבים אותם. מגיע להם את כל האהבה ואת כל האנשים שהיו איתם בחתונה.המקום שלנו המעריצים,זה לברך אותם מרחוק ולשמוח בשבילם וזה מה שאנחנו עושים

keily1

New member
ברור שמגיעה להם כל האהבה

אבל יש כאן כמה בפורום שלפחות מציגים את עצמם כ"חברים של" וכ "יותר מסתם מעריצות" אז הופתעתי שהם לא הוזמנו.

OOOO0

New member
לא,אף אחד כאן לא מציג את עצמו כחבר של אמיר.

כולנו כאן מעריצים של אמיר ואוהבים אותו מאוד.חלקנו קרובים אליו יותר וחלק פחות,אבל אף אחד כאן לא נחשב חבר שלו.אף מפורסם לא מזמין מעריצים לחתונה שלו,זה לא אירוע השקה של דיסק,זה נחשב אירוע פרטי,שמיועד למשפחה ולחברים בלבד.

אין פה '"חברים של אמיר" ...יש פה כמה שקרובות

אליו מסיבות כאלה ואחרות. בתור אחת כזאת ואני אדבר בשם עצמי בלבד,אני יכלה להגיד לך,שאמיר בשבילי בשנתיים וחצי האחרונות,הוא הרבה יותרמ'חבר'. ואני הרבה יותר מ'מעריצה'. ולא כי אני אוהבת אותו כבר 14 שנה או כי הלכתי אחריו בכל מצב. הוא עשה בשבילי דברים,שמשפחה וחברים קרובים יותר,לא עשו. ומבחינתי הוא בשבילי כמו אח גדול ומתנה גדולה ונדירה בחיים שלי. זכיתי בזה שיש לי בחיים אותו
. ואם כל הכבוד לזה,עדיין זה אירוע אישי ופרטי שלהם ואין שום סיבה שאף מעריצה ולא משנה באיזו "דרגה" היא תיהיה שם. כשזה אירוע יחצני,אנחנו מגיעות,וכשיש הופעות אנחנו שם וכשהיה כל שבת האולפן השקוף היינו. ברוך ה',לא חסר לנו איפה להיות עם אמיר ולתמוך בו
יש קו אדום במערכת יחסים שכזאת בין זמר למעריצים ולכאן זה מגיע לפחות לדעתי.

keily1

New member
זה לא נקרא חבר ובטח שלא "יותר מחבר"

חבר היה מזמין אותך לחתונה שלו. הדברים שאת מתארת, אירועיים ייחצנייים, הופעות וכדו' - מה שמאפיין אותם זה שבכולם יש לאמיר אינטרס מסחרי "לתחזק" את קהל המעריצות.

OOOO0

New member
אז את בעצם אומרת

שלאמיר לא באמת אכפת מאיתנו ושאנחנו סה"כ אינטרס מסחרי בשבילו?וזה בגלל שהוא לא הזמין אותנו לחתונה שלו?מתי בפעם האחרונה איזה אמן הזמין מעריצים לחתונה שלו? תאמיני כאן לבנות שמספרות לך ממקור ראשון כמה אמיר מקסים ואיזה יחסים מדהימים יש ביניהם.יחסים שהם לא בדיוק יחסי חברות אבל עדיין מאוד משמעותיים,וממש לא אינטרס מסחרי.

למה את עונה לה?

למה לבזבז אנרגיות על בן אדם שפל כמוה?המטרה שלה היא כ"כ ברורה היא מנסה להוציא את אמיר אדם רע בכוח בזמן שהרעה פה זו היא בלבד! היא לא קולטת שזה לא יעזור לה ושהיא עושה מעצמה צחוק. משעמם לה בטירוף אני עניתי פעמיים וזהו למי יש עצבים לאנשים מסכנים כמוה? תני לה לדבר עם הקיר בסוף ימאס לה והיא תעלם שוב.

OOOO0

New member
את צודקת.

אני פשוט לא אוהבת שמשמיצים בנאדם סתם.ועוד בעקבות תוכנית טלוויזיה.ועוד אחרי שאנשים שמכירים את הבנאדם במציאות אומרים לה כמה הוא בנאדם מקסים והיא עדיין לא מאמינה.אז ניסיתי לרדת לסוף דעתה ולהבין למה היא חושבת ככה ומתעקשת להוציא את אמיר רע.אני בעד לנסות לנהל דיון כל הבנאדם שמולך לא אטום לגמרי וכן מוכן להקשיב לך.

גם אני מתעבת את זה

אבל יש מקרים שפשוט חבל לבזבז עליהם אנרגיה הרי זו לא פעם ראשונה שהיא נכנסת לכאן ומנסה לכפות עלינו את דעתה אז אפילו אני שלא מסוגלת בשום אופן לשבת בשקט שמדברים ככה על אמיר הבנתי שמדובר בבחורה שפשוט אין לה חיים ופשוט חבל על כל דקת התעסקות איתה.

keily1

New member
מציעה לך לסמוך יותר על האינסטינקטים שלך

ולא לקבל עצות אחיתופל ממעריצה עיוורת. לגופו של עניין - אני לא מנסה לכפות את דעתי, רק להאיר את עיניכן. אפילו בכתבה המפורסמת ההיא בעיתון סופשבוע של ידיעות, כשהרבה גבות הורמו על העיתוי עם יציאת הדיסק, אמיר "החליק" כשלאחר שהסביר על החשיבות של היציאה מהארון עבור נערים צעירים וכדו', הוסיף בסוף ש"לסיום, החשוב מכל, האלבום סוף סוף יצא...".

למעלה