כתבתי יצירה..

GustavM

New member
אין דבר כזה "אין הובלת קולות"

מי שאמר לך שאין שם הובלת קולות מדבר שטויות, תסלח לי. גם אם יש הפסקות או זה לכאורה לא נראה הגיוני, בטח יש הגיון. יכול להיות לפעמים שמה שנראה כמו "אין הובלת קולות" הוא בעצם פוליפוניה נסתרת, בה יש לך כמה קולות באותו קול, מה שיוצר לפעמים כל מיני קפיצות ומהלכים מלודיים לא הגיוניים לכאורה, אבל אם מנתחים את זה ומפרקים לקולות הנסתרים, מתקבל היגיון ברור.

היצירה הזאת חמודה ../images/Emo13.gif

היצירה הזאת היא יצירה לא ממש קליטה. זאת אומרת הלחן לא כל כך קליט אבל זה לא משנה. היא בכל זאת יצירה מאד חמודה, ולהגיד לך ת'אמת? יש בה איזה אלמנט שמזכיר לי קצת את שופן. אהבתי מאד את הסולם של היצירה. סולם סי מז'ור. מאד מאד חמוד

GustavM

New member
נו באמת

היצירה כתובה במי מז'ור. אין לי מושג מאיפה הבאת סי מז'ור. ידע באמת בסיסי בתאוריה, נו באמת...

holst

New member
אני באמת רוצה לדעת

לפני שאנשים שולחים את ההודעות הארסיות וחסרות הסבלנות שלהם, הם לא שמים במקרה לב שמשהו לא בסדר? שככה לא מדברים אל בני אדם, ואפילו לא לחיות?? חלק מהאנשים בשרשור הזה הם צעירים שעושים את דרכם הראשונה במוסיקה, שהיא להזכירכם אחד המקצועות התובעניים והמורכבים ביותר שיש. אני לא מצפה מהם לדעת את מה שאני יודע, ואפילו לא חצי מכך. בכל שנה אני מוסיף לעצמי כמות אדירה של חומר חדש שלמדתי. אני מבקש מכם, לא בשבילי, גם לא "בשביל המוסיקה" (.....) אלא בשביל הצעירים שכותבים פה: בבקשה, דברו יפה!!! כן, "תעשו טובה", "נו באמת" ו"זלזול במוסיקה" בהקשרים שלהם, נשמעים רע. אפילו רע מאוד. אם הייתי עכשיו בגיל התיכון וחלק מכותבי הפורום היו השער שלי לעולם המוסיקה, הייתי חושב פעמיים. אני מבקש שתכבדו את ההודעה הזו ותתייחסו אליה ברצינות, אני כותב אליכם עם מירב הכבוד שאני מוציא בי, עידן.

אווווווווווופססססס לעזאזללללללללל!!!!!!!!!!!!

באמת איך יכול להתבלבל ככההה דוווקא אניייייייייי אם השמיעה האבסולוטית שלי?????? תמיד כשהיו שואלים אותי בבית ספר על סולמות, הייתי יודע לענות טוב מאד!!!!!!!!!!!!! איך לעזאזללללללל טעיתיייי????????????? טוב נו... לא נורא קורה. בכל מקרה תודה רבה לך על התיקון...

הקיזומ

New member
נו, אתה הרי לא בטהובן.

אתה בטהובן מישראל. לא מצפים מבטהובן מישראל שלא יטעה.

למעלה