כתבתי לצבא החברים של גלעד וכתבתי גם פה,

shy-1

New member
כתבתי לצבא החברים של גלעד וכתבתי גם פה,

הלחץ היחיד של כולם, חייב להיות על ראש הממשלה ביבי ! שכן הוא אינו יכול לדאוג שבנו יתגייס לחיל עטים עם מאבטח, ובו בזמן לספר שאינו יכול לשחרר את גלעד שליט. שאם כך, הרי כאילו אומר הוא: מצטער חיילים, בני חשוב מכם, אותו אסור שיחטפו, אתם לא נחשבים.

אתה מקשקש שטויות

הלחץ היחיד במאבק לשיחרור שליט הוא על משפחות הרוצחים הערבים ועל התנאים הטובים שהם מקבלים בכלא הישראלי. ובנוסף על זה שמכניסים לעזה מותרות של מזון. וראיתי שזה נעשה, אבל לדעתי לא מספיק. כל דבר אחר שעושים לא קשור לשליט, אלא סתם לתעמולה שמאלנית אנטי ישראלית.

shy-1

New member
למיטב ידיעתי, דוקטור פיצה הוא חסימה לתפוז1234

ומשכך, קראת שטויות של האחד, וחסכת קריאת השני
ורק לסבר את האוזן, אם ראש הממשלה שלי, שולח את בנו לצבא עטים עם מאבטח, צריך להיות צבוע, על מנת להפעיל לחץ על משפחות הרוצחים קודם !

יש לך בכלל דעה אתה?

אתה בכלל יודע אם ביבי רצה מאבטח לבן שלו או שזאת היתה הדרישה של היחידה לאבטחת אישים? האפשרות השניה היא ההגיונית. אז נראה לי שכל הבלבול מוח שלך בקשר לבן של ביבי זאת אובססיה אישית שלך לאיש הזה, וזה דורש טיפול בקצועי שאני לא יכול לספק לך במסגרת הפורום הזה.

shy-1

New member
ממתי הבן של ביבי הוא אישיות ?

ובכל מקרה, ראש ממשלה הגון, לא היה מסכים שבנו יתגייס לחיל התקשורת עם מאבטח, כשכל החיילים הקרביים חשופים לסכנה, ויש חייל שבוי 3 שנים ! כעת, אם אתה טוען שביבי אינו הגון, ונתיניו מספיק מטומטמים, זה כבר נושא אחר. נ.ב. לוא ביבי היה שומר בכניסה לבית ספר, היית יכול לכתוב את השטות שכתבת, אך לידיעתך, ביבי הוא ראש ממשלת ישראל, ובכך הוא נמצא במוקד הענינים. נ.נ.ב. בכל מסגרת שהיא, לפני שתספק עזרה לאחרים, כדאי שתבדק בעצמך(ויש רשימת פורומים "בתפוז", שיצדיקו מה שכתבתי
).

חוסר ההגיון בדברים שלך זה נושא למחקר רציני

אתה מתעלה אפילו על הפסיכים של דבורה.

aureliano1

New member
בוודאי תופתע לדעת

שביבי לא יכול על דעת עצמו להחליט לאן יתגייס הבן שלו. וכמו כן שאבטחת האישים שאחראית על בטחון ראש הממשלה אחראית גם על בטחון משפחתו מכמה סיבות, שאחת מהן היא שקרוב משפחה של ראש ממשלה הוא יעד ראשי לפגיעה או חטיפה. אין כאן מקום להשוואה בכלל.

shy-1

New member
אם כך, וודאי תופתע לדעת, אבטחת אישים מבטיחה

ילדים עד גיל 18 בלבד ! ותופתע עוד יותר לגלות, שאין לאיש בעיה לאן בנו התגייס, הבעיה היא שהוא התגייס עם מאבטח(תקדים בישראל), והיות שכך, חובה עליו לשחרר את גלעד שליט בכל מחיר, אחרת הוא צבוע ולא הגון לעמוד בראשות המדינה ! נ.ב. אתה טוען שהנכד של פואד או הבן של סילבן שלום, אינו יעד לחטיפה ?

זה לא עניין של מקורות

זה עניין בסיסי של הגיון והבנת הנקרא, שאצלו הם מתפקדים בצורה לקויה.

shy-1

New member
כן. זה נאמר בטלויזיה, על ידי נציג אבטחת אישים

שרצה להסיר מעל יחידתו את החרפה האמורה ! הכל מוקלט ושמור(כדי לסתור שקרנים כפיצה123).

aureliano1

New member
יש לך לינק למקור?

או פרטים כלשהם שעל פיהם ניתן לאמת את מה שאמרת?

shy-1

New member
כפי שכתבתי, הכל מוקלט מהטלויזיה.

ואיני מוטרד מכך שאתה חושד בי, שאכנס כאן לפורום ואשקר בעניין כה חשוב.

prince779

New member
אני לא רואה כאן שום צביעות.

כמו להתרעם על כך שלאשתו של אובאמה יש מאבטח צמוד אז שאר הנשים כאילו "מופקרות"... בולשיט. קרובי משפחות של מנהיגים הם יעד מרכזי לפגיעה או חטיפה ומן הראוי שיהיה להם מאבטח.

shy-1

New member
טוב שלא כתבת שזה כמו ש ...

שלארה"ב יש פצצות חודרות בונקרים ולנו אין. במחשבה שניה, מדובר מעבר לצביעות, מדובר בהיתממות מעושה, אתה בטח גם תצדיק, אם לאף חייל קרבי לא יהיה אפוד קרמי, ולבנו של ביבי יהיה כזה, למרות שירותו בחיל עטים. עד היכן מגיעה אטימותך ?

aureliano1

New member
אין גם סיבה שתהייה מוטרד

עוד פעם - אתה יכול בבקשה לומר באיזה תאריך ובאיזה ערוץ הקלטת את מה שאתה אומר שהקלטת? אני רוצה למצוא את החומר שאתה מדבר עליו.

shy-1

New member
למה לך להטריח אותי, פנה לאגף בטחון אישים,

ושאל אותם. אם תגרור אותי לבית משפט, אתאמץ להוציא ההקלטה, אחרת, תאלץ להאמין לי. מצטער.

ידע ישיר:יאיר נתניהו מאובטח ע"י 2 גופי-אבטחה

כאשר יאיר נתניהו התגייס לצה"ל, עוד בשלב הטירונות, היה ויכוח בין היחידה לאבטחת-אישים באגף-ההבטחה של השב"כ (מאבטחי ראש-הממשלה) ליחידת אבטחה צה"לית (מאבטחי-הרמטכ"ל), מי אחראי לבטחונו ולאבטחתו של הבחור. הכל פורסם בעתונים ואין כאן גילוי-סוד. הרמטכ"ל אישית הכריע: מחוץ למחנות-צה"ל, בסיסיו ומתקניו, האחריות לאבטחתו של יאיר נתניהו נופלת על אגף-האבטחה האזרחי. משער-הכניסה למתקן צבאי, מחנה או משרד, פנימה - האחריות היא על צה"ל ועל גופי-האבטחה הצבאיים ! לא אמשיך כמובן לפרט מה נעשה היום, איפה, ובאלה כלים ואמצעים של אבטחה. רק אוסיף שאלה: יאיר נתניהו הוצב לשרת כחייל ביחידה בו הוא הוצב על סמך יכולותיו וכישוריו צד אחד, ומגבלותיו מצד שני. האם הפעלת לחץ על ראש-הממשלה, שבידיו היכולת לזרז את חזרתו של גלעד שליט הביתה, דרך בנו החייל, היא "מוסרית", הוגנת, נכונה ויעילה (בעיקר - יעילה, לשם השגת-המטרה ?), או ההיפך מכל אלה ? גלעד שליט בשבי כבר 3 שנים ורבע, ויותר. יותר משנה לאחר תום 3 השנים של שירות-החובה של כל חייל בדרגתו (סמ"ר). הוא לא "נתבקש" ולא הסכים 'לחתום קבע' ! האם נניח ליאיר נתניהו להשתחרר בתום 3 שנות שירות-החובה שלו ולחזור הביתה (גם כיום הוא חוזר כל יום הביתה ממקום השירות היומי שלו), ואת גלעד שליט נזניח בשבי ? דב"ת

קמנצינד

New member
למה אתה מתייחס אל הפיצה הזה ?

הוא סתם קשקשן, שלא מבין עד כמה דבריו הם אנטי-ישראלים, אנטי-דמוקרטים, ומסוכנים לקיומה של מדינת ישראל.

למעלה