כתבתי לצבא החברים של גלעד וכתבתי גם פה,

זה הפוך. הבנת הפוך

שמאלנים בדרך כלל מבינים הפוך. אבל אל תשאל את shy-1 כי הוא לא שמאלני
הוא סתם באובססיה מתמשכת נגד ביבי.

קמנצינד

New member
הדברים שלך מגעילים אותי

להגיד דברים כמו "תעמולה שמאלנית אנטי ישראלית", מגעילים אותי. הכרתי 'שאמלנים' בצבא, שנתנו המון מעצמם בשביל המדינה, וגם כאלה שנהרגו או נפצעו בלבנון.

כן, יש גם עבריינים שתורמים לילדים במצוקה.

אותה השוואה. השמאלנות זה הדבר הכי מגעיל שיש היום.

קמנצינד

New member
עשית צבא, פיצה ?

גם אם כן, ממש לא נראה לי שהיית חייל קרבי. עדיף שתסתום ת'ג'ורה, ותפסיק להביא את הדעות האנטי- דמוקרטיות שלך.

קמנצינד

New member
כמו שחשבתי

אתה עוד קשקשן שלא היה בצבא, ולא יודע לעשות כלום חוץ מלקשקש.

קמנצינד

New member
הבנתי מה אתה

סתם אחד שמנסה לעורר פרובוקציות, ובלי שהיית בצבא בכלל, מנסה להאשים אחרים באנטי-ישראליות.

כבר למדת מה היא דמוקרטיה?

אז תחזור לחברים שלך ה-
(או השמאלנים, כי זו אותה סחורה) שלך ותלמד אותם. אה, רגע! בשביל דמוקרטיה צריך קודם להיות בן אדם. אז תשכח מיזה

קמנצינד

New member
אומר לך מה היא דמוקרטיה

לכל אחד יש את הזכות שתהיה לו דעה משלו. בין היתר אדם יכול להחליט אם הוא 'ימני', 'שמאלני', או 'מרכז'. לך אין מושג מה היא דמוקרטיה.

היתה עושה ויקיפדיה והייתה לומד יותר

אבל זאת התחלה. עכשיו לך תלמד את החברים שלך במסגד.

shy-1

New member
אני נוטה לעיתים להקשיב ולהשיב גם למאותגרים

שכלית, חסימה לפיצה אינו אחראי למצבו, כתינוק שנשבה הוא, ועלינו לבוא לקראתו בכל דרך אפשרית, הכל ירשם לזכותנו ביום הדין.

אתה המאותגר מספר 1 בתפוז ,שהוא לא

אנטישמי/נאצי/שמאלן קיצוני. מה שאתה זה פשוט ליצן מוגבל, אובססיבי,ומשועמם ולעיתים קצת שקרן.

כחלחל

New member
דיון לא לעניין

בנו של ביבי לא עומד מול גלעד שליט. גם גיוסו, שיבוצו ואבטחתו אים קשורים לעניין. הצגת הדברים באופן דמגוגי שכזה היא חוסר תום לב במקרה הטוב. גם רצף התגובות והנאצות לא ממש מעיד לחיוב על רצינות הטיעון או כותביו.

shy-1

New member
אתה צודק, ביבי הוא ראש ממשלה איטליה,

והחייל החטוף הוא בכלל מישראל. תשמע, הרבה צבועים/מרושעים/אינטרסנטים יצא לי להכיר בפורומים, אתה בין הבולטים שבהם. נ.ב. השתדלתי לבכתוב ללא דמגוגיה ממש ובעדינות, על מנת שלא תפגע בקריאה. נ.נ.ב. ולא מדובר בדיון, מדובר בעובדה, שיושב חייל 3 שנים במרחק קלימוטרים ספורים מארצו, בתנאים לא תנאים, ובנו של ראש הממשלה של אותה מדינה דואג שבנו יתגייס לחטיבת העטים, עם מאבטח צמוד ! וכל מה שעשיתי אני, הצבעתי על האבסורד הזה, ועל מי צריך לבוא הלחץ, על מנת לשחרר את גלעד במהירות. עובדה.

למעלה