כתבתי מאמר "מבוא לסרטן". אודה על תגובות/הערות

crater lake

New member
שינאה עצמית / הענשה עצמית על אירועי העבר לא

יכולים לגרום לסרטן וצמחי מרפא לא יכולים לרפא סרטן. ניתן להקל פסיכולוגית ופיזית על תסמיני המחלה באמצעות רפואה אלטרנטיבית בנוסף אך לא במקום הרפואה הקונוונציונלית. אף אחד לא יודע בודאות מה גורם סרטן, ברור שיש קשר לגורמים גנטיים,השמנת יתר,חוסר פעילות גופנית,חשיפה לקרינה, בשר אדום ומזון מעובד בכלל אבל להשלות אנשים שהסרטן שלהם הוא בגלל שינאה עצמית/הענשה עצמית זה דבר נורא, פשוט התעללות רגשית בחולים קשים וכנ"ל לשכנע אנשים שצמחי מרפא מרפאים סרטן.

goldy

New member
לא הזכרתי צימחי מרפא

אני פשוט חושב שחולה, שהדבר הכי טוב שיש לרפואה המערבית להציע לו, זה 'השתתפות במחקרים' ו/או הטיפולים המוכחים קשים מידיי עבורו: לא יפסיד דבר מלדבר עימי על מחלתו.

crater lake

New member
לפי החתימה שלך אתה מציע

"הדרכה לריפוי הגוף באמצעות התת-מודע". כיוון שלצערנו זה ברור שלא ניתן מכח המחשבה להבריא אז אני חושב שלהשלות אנשים במצב קשה עם תחזית לעתיד לא טובה שניתן להתרפא "באמצעות התת מודע" זה דבר שאדם עם מצפון לא יעשה.

goldy

New member
נא שתפי את כולנו בהוכחותייך

שהרי חובת ההוכחה היא על הטוען: את אפילו לא מנסה לבדוק וכבר שוללת מראש.
את החלטת שמה שאת מכירה ויודעת הוא הדבר היחיד שיכול להיות נכון - להרגשתי את מחפשת קודם כל לשלול.

האם "תחרות" זה משהו שיורד לך מהמשכורת?

goldy

New member

crater lake

New member
נעשו מחקרים קליניים על חולי סרטן

אשר לצערנו לא מצאו מתאם חיובי בין אופטימיות לגבי סיכויי ההחלמה להחלמה בפועל. המחלה היא אכזרית ויש לה את המהלך הביולוגי שלה, התערבויות אפשרויות באמצעות ניתוחים ,כימותרפיה,הקרנות ותרופות ביולוגיות - כל אלו בחלק מהמקרים על ידי פעולה ביולוגית על הגידול יכולים להאט התקדמותו ולעיתים אף לגרום להעלמותו. לצערנו לא ניתן מכח המחשבה לגרום לגידול להעלם. הנושא נבדק באופן מדעי ע"י חוקרים רופאים וביולוגים באוניברסיטאות. להשלות חולים זה מאד אכזרי.

goldy

New member
לא נראה לי להתנצל על דעותיי

מניסיוני: אין סיכוי שהיית מעפעפת לי את הדרך החוצה אם לא היית מוודא מראש שהמנהלת זהה לך.

סבאיציק

New member
עבודה טובה לכותב שאיננו רופא או חוקר,אבל....

קצת מאוחר עבור חולים.
שווה לקרוא ולהחכים, ראוי וטוב שנכתב ופורסם כאן.
לדעתי כולנו כאן בעיקר חולים ובני המשפחה ,
מגיעים לכאן למצוא "חברים לדרך".
איך מתמודדים עם המחלה .
איך לנהוג בקבלת החלטות בטיפולים.
מקווים לקבל הכוונות לבתי חולים,רופאים, תרופות חדשות.
איך לנהוג בבית.
איך לסייע לבן משפחה חולה.
בעיקר לדעת שאנחנו לא לבד במאבק הזה.
אולי למצוא כתף תומכת,יד מלטפת, לשפוך את הלב והדמעות.
אולי למצוא נחמה בחולה שהחלים ומעורר תקווה ומעודד.
אנחנו כאן אחת ואחד בשביל השניה והשני.
אנחנו לא לבד גם בשעת הצער הבלבול והכאבים וחלילה היאוש.

crater lake

New member
לפי טענת הרופאים שכתבו את הספרים

אלו גם הדברים שיקיטינו את הסיכון של חזרת המחלה. שימו לב לזהירות הביטוי. אין שום ודאות או ביטחון מלא.

crater lake

New member
לפי הספרים תזונה נכונה יכולה בחלק המקרים

למנוע חזרה של המחלה או להאט התפתחותה. כאמור, זה לא לגמרי מוכח ולא נכון לגבי כל החולים.

למעלה