כתבת חדשות חרדית בערוץ שתיים!!!

saar7650

New member
"אם אין דין אין רחמים"

"אם כן הפוסק ללא התייחסות למידת הרחמים פועל בניגוד לדעתו של הקב"ה, לכן יהיה תמיד נכון לנהוג לפי שתי המידות יחד, מידת הרחמים כשלעצמה אינה יכולה להתקיים ללא מידת הדין." נו- ומה אמרתי? ששמאי לעיתים פסק פסיקות לקולא (להקל) ולכן גם הוא משלב דין (החמרה) עם רחמים (הקלה). אלא אם לא הבנתי אותך נכון...

minzly

New member
הוא שם כיפה כי בדרך כלל בארץ

ותתקנו אותי אם אני טועה, מתחתנים עם כיפה מתחת לחופה זה כזה טקס שבא רב, וקורא בכתובה, ומקדש את הנישאים
ד"א הכיפה לא היתה בטקס, נכון או לא?
אני מבין ממה שאתם אומרים שיכול להיות שזה לא בסדר שהוא חובש כיפה כי הוא מתחתן עם גויה, ובניהם לא יהיו יהודים

SupermanZW

Well-known member
זה סימבולי

אף אחד לא יודע האם האש הזה היה יהודי והאם האוקראינית היתה גויה, כמו שלאיש היתה כיפה על הראש גם לאפיפיור יש כיפה על הראש, אם רב קידש אותם זה רק אומר שהם תכננו להתחתן בארץ לפי המקובל בה (חתונה יהודית), ולא שהחתן או הכלה היו יהודים, יתכן ששניהם היו יהודים, כמו כן יתכן ששניהם לא היו יהודים, יתכן שהחתן היה יהודי והכלה גויה, ויתכן גם ההיפך. אם האנשים בפורום צודקים והאיש יהודי ואשתו גויה לפי החוק במדינות בהן מתייחסים ליהודים כ"לאום" ילדיהם יהיו יהודים, ואם מתייחסים ליהדות כדת ילדיהם יהיו גויים, לדעתי שתי התפיסות פסולות, אם ילדים נולדים להורים שונים בדתם יש ביכולתם לבחור לאיזו דת להשתייך, אך אני מטיל ספק הן בדתו של החתן והן בדתה שך הכלה.

פלסטיק

New member
תוכל להסביר למישהו "מבחוץ"

מה חטאה הנורא של אותה כתבת? על מה הרעש?

SupermanZW

Well-known member
היא לא חטאה

סתם מפריע למישהו שיש כתבת חרדית בערוץ 2, אין לכך שום סיבה.

SupermanZW

Well-known member
|כן |כל הכבוד לכתבת החרדית

היא מוכיחה שגם החרדים יכולים להשתתף בתקשורת ולא רק לבקר אותה מבחוץ, עוד ניסיון השתלבות מוצלח

minzly

New member
הוא בטח התכוון לכך שהיא לא פועלת

לפי ההלכה, או שולחן ערוך, או לפי מה שמקובל אצל החרדים, ולכן היא לא נחשבת חרדית הוא לא טען שהיא ביצעה חס וחלילה עבירה

blablash

New member
בדיוק, ועוד קצת.

ב"ה סתם ככה, מה אמור להפריע לי באופן אישי שאשה שאני לא מכיר פועלת לא ע"פ שו"ע? אלא שהיא מציגה את עצמה כלפי כמעט כל האזחרים בישראל, כאשה חרדית, מה שהיא בכלל לא, זה מתחיל בזה ונגמר בדברים אחרים. יום אחד למשל, יזמינו אותה לפאנל תקשורתי כלשהוא, בתור חרדית, והיא כמובן תגיד שהיא מייצגת את החרדים, אבל האמת שזה שקר וכזב. היא מייצגת רק את עצמה (ואת בעלה, וגם על הפשעים הנוראים שלו, לא נרחיב).

פלסטיק

New member
עדיין לא הבנתי במה היא עוברת על ש"ע

אז במקום להיות פקידת דואר היא בטלויזיה, ביג דיל. (דרך אגב אין לי מושג מי היא ומיהו בעלה, כבר מזמן לא יצא לי לראות טלויזיה וכאן לא רשמו את שמה)

blablash

New member
שמה הוא סיוון רהב או משהו כזה...

ב"ה אין לי מושג אם היא עוברת על דברי השו"ע או לא, אבל היא בהחלט עוברת על דברי הרבנים החרדים, ולכן לא אכפת לי שתקרא לעצמה דתיה, חילונית, רפורמית, או אין לי מושג איך, אבל לא ייתכן שהיא תקרא לעצמה חרדית...

blablash

New member
בהחלט ייתכן שיהיו רבנים.

ב"ה שיתירו לה להיות כתבת, אבל במאה אחוז אלה לא יהיו רבנים חרדים. ולכן זה שהיא מציגה את עצמה בתור חרדית, זו פשוט צביעות. כי היא לא חרדית!!! היא פשוט מתחזה היא בתחפושת, והיא מכפישה את שמם של החרדים, בעיני עצמם.

blablash

New member
אף אחד לא אמר לה שאסור לה...

ב"ה להיות כתבת. אבל לא ייתכן שהיא תופיע בחוסר צניעות (ע"פ כל גדולי רבני הציבור החרדי על כל גווניו וגם המקילים ביותר אשה אינה יכולה להופיע בכל צורה שהיא ואפילו לא בדיבור, ליפני גברים. דבר שני היא גם הייתה לבושה בצורה לא צנועה.) בתור כתבת ותציג את עצמה כחרדית. זה כמו שאני, יעשה מעשה נורא, שיכעיס מאוד את הציבור החילוני, ואז אני אצעק בראש חוצות, שאני חילוני, אני מייצג את החילונים, וכל החילונים עומדים מאחורי המעשה שעשיתי. הבנת?

למעלה