כתוב באתר של שייגעצ..

dsol

New member
בן אולי אני יבוא וישן אצלך

ובחזור נתחלק במונית ?

אבל זה שלישי הבא

ורביעי לומדים, אולי זה בכלל אחה"צ מי יודע?! ואז כל הבעיה נפטרה....מי שגר בק. אונו שיביא פרטם כמה שהוא יכול שידע

פרקשון

New member
לפי מה שאמרו לי

כנראה בפארק החדש פארק רייספלד קוראים לו 5 דקות הליכה מהקניון

בררררר ../images/Emo24.gif שנים שלא דברנו

ככה זה בחינם? ככה הבנתי ממישהו פה... אני רוצה להיות בטוחה ואממ אם אני באה אני באה עם חברה ואנחנו לא יודעת כלום בקרית אונווו אז אממ אני צריכה לפגוש מישהו :) והיה עוד משהו שרציתי לשאול אבל שכחתי מה הוא

../images/Emo41.gif נצל"ש..חצי אוף.

אנשים...בנתב"ג בקניון שלהם נפתח סניף של התו השמיני-המקום פשוט זול בטירוף!!! הדיסק הראשון של שייגעצ עולה 30 ש"ח...וקניתי אותו אתמול:] (מזלל שהחלטתי לדחות את הקנייה לפני כמה ימיים-ראיתי ב 60 והחלטתי בסוף לקנות פעם אחרת..) ^^ ובכלל כל הדיסקים שם זולים ביותר.

התו השמיני?../images/Emo2.gif בנתב"ג?

יו איזה יופי. הרבה אמרו שזול שם. אני טסה השבוע...יאיי אני אקנה כמה דיסקים נחמדים(:)

dsol

New member
יש 2 חנויות !

אחת מחוץ לדיוטיפריי ואחת בתוך הדיוטיפרי עדיף שתיקני בזו שבתוך הדייטיפריי היא היותר גדולה קצת וגם קצת יותר זולה (אפילו שהתו השמיני בכל חנות שווה וזולה !)

זה יותר זול אבל די בקטנה. כמה שקלים

בקיצור התו השמיני. אני אובא לשם יו אחד עם כל הכסף שלי חחח..

dsol

New member
חח נכון

אני קניתי שם גם כן..... אבל בדיוטיפריי קניתי עברי לידר "זה לא אותו דבר" עם FIGTH ושייגעצ "משקאות חריפים" יצא לי 90 שקל

טאוור זה המקום הכי מסריח בעולם

חנות רקובה. התו השמיני שליטה. כמה אני שמח שלא קניתי את ניו יורק רפיח משם ב 60 שקל. בתו השמיני אני קונה שני דיסקים בשישים-שבעים ש"ח..

למעלה