כתוב בלשון זכר אבל מיועד לכל המינים

yanivca

New member
אני ממש מקווה שזה יצא טוב....

סתם הכרת תודה קטנה... בתקווה שזה באמת יצא טוב.

yanivca

New member
כתוב בלשון זכר אבל מיועד לכל המינים

תשמח תעשן תשתה תזיין תהולל תקלל תשתולל תכה תרצה תצא תכנס תצפור תשבור תזכור תחזור תצעק תציק תחזיק תזיק תשתיק תפסיק תמהר תאחר תשאר תתחתן תתגרש תשרוף תהרוס תפוצץ תתפוצץ תגנוב תכתוב תקרע. זה לא משנה מה תעשה. העולם לא מחזיר אהבה לאלה שאוהבים אותו.

visitor

New member
בטח שהעולם מחזיר אהבה

רק צריך לתת לעצמך הזמנות לראות את זה......

אופה3

New member
העולם שלנו אינו מחזיר אהבה וכי למה?

כי אולי אתה לא לומד לקבל את האהבה הזאת? ככל שתשתמשו יותר במילים של אהבה, שלום, חדווה ואישור עצמי, כאשר תוכלו באמת לחיות, מהחלל האוהב של הלב, תוך אישור של עצמנו, ואמונה בכוח האלוהי שיספק לנו את צרכינו, אז ימלאו שלווה וחדווה את חיינו, מטרתנו בחיים היא לחיות חיים, שמחים ובריאים, תוך הנאה מחברתנו אנו, האהבה מפוגגת כעס וטינה, האהבה מגרשת פחד ויוצרת ביטחון, תאהבו את עצמכם, ואז תראו כמה העולם הוא כל כך אוהב ומחייך. מקווה שתלמד משהו ממה שכתבתי, רק ככה הצלחתי לשנות ולו במעט את חיי. כל טוב האופה

yanivca

New member
שלא תבינו אותי לא נכון...

אני ממש לא בנאדם מדוכא, או משהו כזה (למרות שאולי אני אנשמע ככה), ואני גם די שמח, כמו שכבר ציינתי פה בעבר. אבל בכל זאת אני חושב איפשהו שהעולם לא מחזיר אהבה לאלה שאוהבים אותו... אבל זאת הדיעה שלי, ואולי אני טועה.

Y A E LY

New member
לא העולם הוא שצריך לתת אהבה

האנשיםם הם שצריכרים לתת אהבה: במקום שיש כנות, שם יש הבנה. במקום שיש הגינות, שם יש שלווה. במקום שיש שיתוף, שם יש חברות. במקום שיש אהבה, שם יש התממשות. ולפי רשימת הפעלים הדי גדולה שהבאת בהודעה הראשונה- רנאה לי שיש הרבה התממשות- אל תחפש את מה שאין תודה על מה ישי- אם יש לך אהבה מהאדם למב אתה צריך אהבה מהעולם??

yanivca

New member
התכוונתי, מן הסתם, לאנשים שבעולם.

לא קרה לכם אף פעם שהייתם דלוקים בסתר על מישהו/מישהי, והייתם הכי נחמדים וחמודים ועוזרים ומעודדים ותומכים ומקשיבים לאותו בנאדם, והוא המשיך ללכת לו לאנשים אחרים? זה למה כתבתי את המכתב הזה. נזכרתי ברגעים כאלה (שהיו וטפו טפו טפו
אינם עכשיו), אז כתבתי.

עוד קושיה מבית היוצר של יניב../images/Emo13.gif

אתה נזכרת ברגעים בהם לא החזירו לך אהבה והיית צריך לכתוב שהעולם לא תמיד מחזיר אהבה לאלה שאוהבים אותו. העולם הוא קובץ של נשמות והנשמה הכי חשובה היא הנשמה שלך. הכי חשוב שהנשמה שלך תחזיר לך אהבה . אם תשמח,תזיין,ותתחתן הנשמה שלך והנשמה שלה אמורות להחזיר לך המון אהבה. אם תהולל, תקלל, תשתולל, תכה, תשבור, תציק, תזיק, תשרוף, תהרוס, תפוצץ, תגנוב,ותעשן הנשמה שלך והנשמות של כולם לא אמורים להחזיר לך שום אהבה. לגבי יתר הפעלים(תשתה,תרצה,תצא,תכנס,תצפור,תזכור,תחזור,תצעק,תחזיק ,תשתיק,תפסיק,תמהר, תאחר,תשאר,תתגרש, תתפוצץ,תכתוב,תקרע)אתה צריך לצרף גם את הנושא ואת המושא
מכל ה

yanivca

New member
אבל לא נראה לי שהבנת אותי, אם ככה

התכוונתי שלא חשוב מה תעשה, העולם (האנשים בעולם, אם אתם רוצים...) לא ישים לב לדברים הטובים שאתה עושה, מסיבות כאלה או אחרות (כנראה כי זה נראה לו הגיוני לעשות דברים כאלה). אבל שאתה עושה משהו רע כל הרקורד שלך נמחק, או לחלופין, ה"מגניבים" הם המעשנים, ה"ילדים הרעים" האלה... ואני... ילד קטן, חכם, שקט, מופנם, מתייחס ומכבד נחשב "חנון", "הומו". לא שמפריע לי שאנשים קוראים לי ככה, באמת שלא... אבל המכתב הזה, כמו שאמרתי, לא נכתב כתגובה על משהו, אלא כשנזכרתי מה פעם רציתי להגיב. ועם כל הכבוד ל"תזיין"... תקראו לי נאיבי, תקראו לי חנון, תקראו לי באמת הומו אם אתם רוצים... אני הבנאדם היחיד שגיל 18 נראה לו קצת מוקדם מדי לכל האחריות הזאת? ועדיין לא הבנתי למה אני צריך להוסיף מושא...

לא נכון,לא כל האנשים לא ישימו לב../images/Emo31.gif

יום אחד יגיע ואתה תםתכל על כל המגניבים האלה ותסתכל על עצמך, תשב בנחת ותצחק על הימים האלה ועל המחשבות האלה,אתה תהיה מאושר שנחשבת פעם "חנון" ו"הומו" ,כי אתה עוד תטרוף את כל הקלפים. סוף סוף אתה כותב מילים ולא קודים. אתה לא חנון ולא נאיבי,אילו הייתה לך החברה המתאימה הייתם נהנים לקחת את כל האחריות הזאת גם בגיל 18. לגבי המושא התכוונתי להגיד שאם יש לנו את הפועל שותה זה לא מספיק כי אתה יכול לשתות אלכהול או אתה יכול לשתות מיץ גזר
מכל ה

yanivca

New member
את רואה! גם את חושבת ככה!

גם אם זה ישירות, ואת לא מוכנה להודות, וגם אם זה בעקיפין, ואת לא שמה לב! גיל 18 נראה לי צעיר מדי! אני בן 18, ואת האמת - אני לא רוצה לעושת את זה עדיין! וכמובן ש"תשתה" זה "תשתה אלכוהול" ("או שותים {אלכוהול}, לא נוהגים!")

יניב זה לא דבר שחושבים עליו../images/Emo45.gif

שיש אהבה אתה זורם עם האהבה ונהנה לשכב עם החברה שלך.
מצטערת אני חייבת להיפרד מכם עכשיו הבן שלי הגיע והוא רוצה לישון לילה טוב

yanivca

New member
לא אמרתי שאם החברה שלי תתפשט

מולי אני אדחה אותי מעליי.... אבל אני עדיין חושב שגיל 18 זה עוד קצת מוקדם מדי... אני עוד חושב שאני קטן מדי וטיפש מדי בשביל כל האחריות הזאת, מה אני אגיד לך... אבל זה רק אני, וכנראה שהרוב לא חושבים כמוני...

Y A E LY

New member
תראה

דעת הרוב לא משנה כאן- וגם לא הפיתויים של חברה שלך.... מה שמשנה כאן הוא הרצון שלך, ואם אתה אוהב מישהי/ו זה לא משנה הגיל- משנה כמה גדולה האהבה...... חוצמזה זו לא כזו אחריות גדולה..... אבל בגודרי-> אל תעשה את זה עד שלא תרגיש שאתה מוכן לזה ורוצה את זה..

yanivca

New member
דרך אגב...

רוב האנשים ששכבו בגיל צעיר עם אחרים (שאני מכיר), עשו את זה דווקא לא מתוך אהבה....

למעלה