כתוב בלשון זכר אבל מיועד לכל המינים

יניב, התכוונתי מתוך אהבה../images/Emo6.gif

יום הולדת שמח ליניב
הכנתי הפתעה ליניב,בבקשה לא להגיב בקשר ליום ההולדת עד שהוא יגלה את ההפתעה. יניב,תוסיף 6 נרות לעוגה

Y A E LY

New member
את צודקת זה חייב להיות מה../images/Emo23.gif

יש כאלה שצריכים בשבילם להקדיש שעות כדי למצוא כמה מילים טובות, אבל אצלך זה פשוט מהלב אל החוץ נשפך כי אתה חלק ממנו, שלעולם - לעולם לא ינותק. האמת היא שאינך זקוק לברכות רגע לרגע שאיפותיך מתגשמות. הודות לאופייך שאותנו מיום ליום מדהים, טוב לב ונכונות נשפכים כמאגרים וכעס או רתחנות לעולם לא נכנסים. מה נאמר ומה נדבר ? קטונו מלהתפאר ! הלוואי ולקרסוליך היינו מגיעים לפחות זכינו ובמחיצתך אנו שוהים. כי אם כמוך קטנטנים את העולם היו ממלאים התככים והרוע היו נעלמים. היינו מביטים לשמיים, ולפתע מבחינים שהם כחולים... כמובן שזה בשם כל הפורום...

yanivca

New member
תודה לכווווולם../images/Emo70.gif

האמת היא שהייתי עושה משהו קצת יותר מושקע, אם רק היה לי קצת זמן...
אני קפצתי לפה רק לרגע, לראות מה השתנה.. מסתבר שדי הרבה...
אז תודה לכולם.. ולמזלי זה נמשך רק היום, כי לא הייתי יכול לסלבול שנה שלמה של אנשים שצריך להגיד להם "תודה רבה"...
אוהב את כווווווווווווווולכם
ועד לפעם הבאה,

זה יצא נפלא../images/Emo45.gif

לפני שבוע בתגובה שלי ליעלי השתמשתי בהמון כוכביות,התאהבתי בהם. ישבתי שעות ליצור איתם ציורים ובסוף יצרתי מגן דוד מקסים באמצע הדף, אותו רציתי לשלוח מתנה ליעלי(היא אפילו לא יודעת מזה). כבר בתצוגה המוקדמת נהרס לי הכל
הכוכביות לא שמרו על מיקומם באמצע הדף ועברו לתחילת השורה. אתה פתרת לי את החידה,בעזרת סמל אחר אוכל לקבע את הכוכביות למקומם. תודה

Y A E LY

New member
באמת?

רמית לשלוח לי מתנה???
איזה יופי- עכשיו שימחת אותי ואני כבר לא מרגישה חרא כמו מקודם........ אני צריכה לענות לך למסר-> אבל זה לא שולח את המגילה שכתבתי לך- ועכשיו אני חייבת להוסיף ששיפרת את הרגשתי.............. אז אני לא כועסת זה פשוט השרתם המטומטימים של תפוז

yanivca

New member
שמחתי לעזור....

ואפילו עשיתי את זה ל2 ציפורים (ציפורות
) במכה אחת

למעלה