כתוב לפרט בפתיל הסקר...וויץ' איז?
זה!!! אני החלטתי חחח.... אז ככה...אני בחרתי באחר(!) בגלל שאין שומדבר משולב באפשרויות של הסקר... אז ככה....לברמבי ולסטופיד סטופיד סטופיד **יי***-*** הייתי עושה אותו דבר...לא בעצם ל**יי הייתי עושה דברים אחרים...איי לייק דה אולד באסטרד...אניהו לגבי ברמבי- דבר ראשון הייתי מכניסה לו כאפה מצלצלת לפרצוף ואז עוד איזה בוקס שיהמם אותו....אחרי שהוא היה נופל על הרצפה הייתי לוקחת אותו הצידה *מזמינה את הארם* וביחד היינו מנהלים איתו איזה שיחה קטנה...על למשל מה לעזאזל הוא חושב שהוא עושה עם מאק?! למה הוא חושב שיש לו זכות להתנהג ככה אליה? למה הוא לא מבין שהיא אוהבת את הארם ופשוט עוזב אותה לנפשה? למה הוא מכוער כל כך? אם הוא לא היה עונה היינו מביאים בובת מאק וגורמים לה לקלל אותו...חח ולהגיד לו שהיא אוהבת את הארם ורק את הארם (דהההה
). אחרי שהוא היה עונה *הוא היה נשבר בסוף* היינו משלחים אותו יחד עם כרטיס לכיוון אחד חזרה לאוסטרליה...אמממ בעצם לא לשם...אחלה מקום חבל להרוס אותו...נשלח אותו לטימבקטו *כמו שפיבי שלחה את המפקח משטרה הזה LOL* ונבקש יפה שלא יחזור... בכל מקרה נשלח כמה אורוק האי כדי להשגיח שהוא יקיים את ההבטחות שלו
זה היה כיף....תגיבו!!!