כתוב לפרט בפתיל הסקר...וויץ' איז?

shipper heart

New member
כתוב לפרט בפתיל הסקר...וויץ' איז?

זה!!! אני החלטתי חחח.... אז ככה...אני בחרתי באחר(!) בגלל שאין שומדבר משולב באפשרויות של הסקר... אז ככה....לברמבי ולסטופיד סטופיד סטופיד **יי***-*** הייתי עושה אותו דבר...לא בעצם ל**יי הייתי עושה דברים אחרים...איי לייק דה אולד באסטרד...אניהו לגבי ברמבי- דבר ראשון הייתי מכניסה לו כאפה מצלצלת לפרצוף ואז עוד איזה בוקס שיהמם אותו....אחרי שהוא היה נופל על הרצפה הייתי לוקחת אותו הצידה *מזמינה את הארם* וביחד היינו מנהלים איתו איזה שיחה קטנה...על למשל מה לעזאזל הוא חושב שהוא עושה עם מאק?! למה הוא חושב שיש לו זכות להתנהג ככה אליה? למה הוא לא מבין שהיא אוהבת את הארם ופשוט עוזב אותה לנפשה? למה הוא מכוער כל כך? אם הוא לא היה עונה היינו מביאים בובת מאק וגורמים לה לקלל אותו...חח ולהגיד לו שהיא אוהבת את הארם ורק את הארם (דהההה
). אחרי שהוא היה עונה *הוא היה נשבר בסוף* היינו משלחים אותו יחד עם כרטיס לכיוון אחד חזרה לאוסטרליה...אמממ בעצם לא לשם...אחלה מקום חבל להרוס אותו...נשלח אותו לטימבקטו *כמו שפיבי שלחה את המפקח משטרה הזה LOL* ונבקש יפה שלא יחזור... בכל מקרה נשלח כמה אורוק האי כדי להשגיח שהוא יקיים את ההבטחות שלו
זה היה כיף....תגיבו!!!

shipper heart

New member
סליחה בשני השעונים...לא שמתי לב לשנ

י בהתחלה....זה מזיז להם את המחוגים

זה לא הסוד, אבל זה מתקרב...

נסי לירות בהם בסדר מסוים... מומלץ להשתמש בכפתור Pause. ועוד טיפ... בפלאש יש משהו שנקרא "Zoom in"...

אני מבטיח שיהיה במסכים של מאק

ולגבי שאר ה- "סודות", זה סתם דברים קטנים ומצחיקים. אם את למשל עושה Zoom-In על הניירות כתובים בהם דברים מצחיקים\מוזרים שנותנים רמזים לגבי שאר הסודות, וכאלה שסתם כתובים ולא אומרים שום דבר. הסודות האחרים הם: 1) כשלוחצים על הכפתור של העכבר (המצוייר) המסך משתנה משומר מסך של ג'אג לאתר הבית של "גן הוורדים", האתר השיפרי. 2) כשלוחצים על אחד הניירות באשפה רואים מכתב אהבה שנכתב להארם ע"י מעריצה סודית...
-אלעד

אני בחרתי באגרוף ואיום... אבל!!!

אבל החלטתי לשתף אתכם במשהו שאני מפתח בזמני החופשי... בזמן האחרון לא עבדתי על זה כמעט כי לא היה לי הרבה זמן, אבל הנה הבסיס. מה זה? תראו בעצמכם
-אלעד

cjharm

New member
זה ממש כיף!!!!!!!!!!!!!

המשחק ממש חמוד!!!!!!! במי מאק הולכת לירות? (רנה, גורדן)?

משהו כזה. יש גם בתכנון מסכים שבהם

הארם יורה בדלטון, ובעקבות התפתחויות אחרונות כנראה גם בוואב. אם יהיה לי כח לתכנת.

shipper heart

New member
כן כן כן כן כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רוצה לירות בוואב!!! כן כן כן!!!!
that supid stupid stupid stupid stupid slim***ll monkey's uncle Webb!!!! אהה חחח SW צודקת...זה באמת כיף...ומשחרר ביותר
כן כן כן!!

אני ממליץ לכם לחפש את הסודות

והחלקים הנסתרים (Easter Eggs) במשחק... יש סכ"ה שלושה, נראה מי יעלה עליהם ראשון

shipper heart

New member
ענק...חחח איך תסביר איך בחרת רק

באגרוף?!!! חחחח לא היה לך כוח לפרט? חחח זה היה ממש כיף חח

GeJuFan

New member
אני היחידה שלא מצילחה לפתוח את זה?

אני מקבלת דף שגיאה

למעלה