כתוב לפרט בפתיל הסקר...וויץ' איז?

shipper...לא יכולתי לנסח את זה אחרת

וואלה הייתי קורעת את האוסי הזה לגזרים. שייחנק שייחנת שייחנק!!!!ואם אפשר שימות גם באיזה תאונת מטוס , כמובן מטוס שהארם יטיס (אבל יצא בלא פגע כן...). הלוואי הלוואי הלוואי.

cjharm

New member
טוב...... אז

אני כנראה לא סדיסטית כמו אנשים פה "אהם...אאהם.(!)" וכנראה הוא עוד לא עצבן אותי מספיק אבל........... הינה מה שאני הייתי עושה לו: קודם כל הייתי חוטפת אותו לספינה מבודדת ואז הייתי מקרינה לו סרטים של הארם ומאק ביחד (כל קטעי השיפר למנהם) ואז הייתי לוקחת אותו לראות את המטוס של הארם (שרה) ולהסביר לו יפה יפה (לא!) שהארם ומאק חייבים להיות ביחד, ואז שלוחת אותו לצוללת עם הרופא הזה מהפרק של אתמול. אתם יודעים משהו.... אולי אני כן סדיסטית אה למדתי משהו!

shipper heart

New member
אנחנו עדיין אוהבים אותך קשת ../images/Emo6.gif

נכון שזה היה כיף ומשחרר? וכשזה מגיע לברמבי אני סדיסטית!!! הא הא הא הא מווהאהאהאהאהאהאה *עזבו חברים פרק 907...נדמה לי שזה זה... מוווהאהאהאהאהאה plan laugh LOL*

cjharm

New member
907? ותודה!! גם אני אוהת אתכם!

הפרק כל כך חמוד!!!!!!!!!!!!! I LIKE BIG BUTS AND I CAN NOT LIE אני כל כך אוהבת את הסדר הזאת (חברים) אבל ביום שבת אני רואה ג'אג!!! (כבר ראיתי חברים) היום מתחיל בית הלבן!!!!! ( אפשר להבין לפי השם שאני מעריצה ענקית!!) אוווווקיי! בי! (לעכשיו)

shipper heart

New member
לא...לא 907 לא זוכרת איזה מספר זה

זה הפרק שפיבי וג'ואי מסדרים לרו"ר דייטים...חח קורע... גמני רואה ג'אג ביומשבת...ראיתי את העונה הזאת כבר יותר מדי פעמים (9)

cjharm

New member
914!!

הזה עם הצחוק המפחיד!!!!!!!!!!!! אני מתה על הפרק הזה, גם מופיע ההוא מ "TOW the stoned guy" מהעונה הראשונה!!!!

shipper heart

New member
טוף אז חילקתי ב2....חחח

ואני יודעת!! זזה שהקים מסעדה ואז פיבי הביאה אותו למוניקה כדי שיבחן אותה והוא היה מסטול!! LOL הקטע עם החולצות היה כזה קורע!! FBI -female body inspectore... בעיקרון זה מגעיל אבל חפיץ זה היה ממש מצחיק איך שג'ואי לקח את זה בסוף...חחח *סליחה על שגיאות באנגלית אם יש שם...* *גשם גשם משמיים כל היום טיפות המים טיפטיפטף טיפטיפטף מחאו כף אל כף!! יורד גששששששםםםםםם
*

cjharm

New member
יורד גשם ? נו פייר!

הבטיחו גשם..... ולא יורד (במרכז) בטח מחר בבוקר ירד גשם... ואז יקח שעה וחצי להגיע לביצפר..... מחר הולכים לחלק סופגניות בתל השמור - פעילות מועצה, ךפחות זה קרוה הבית (3-4 דקות הליכה ) אז אני מסיימת מוקדם מחר!!!!!! ג'אג מתחיל ע-כ-ש-י-ו

shipper heart

New member
ירד גשם כל היום!!! היה כזה כיף...חח

רצנו לקיוסק כזה בגשם ואז ברזל וסיון המפגרים רצו קרטיב...בסוף שתינו שוקו חם ואכלנו קוראסון
יאמי

cjharm

New member
גם פה ירד גשם.......

אבל זה לא כיף - טוב זה כן כיף אבל לא ממש. נרטבתי לגמרי, ירד ברד ואני לא מפסיקה להתעטש וקר לי!
אני חייבת - "ברזל"?

shipper heart

New member
כן...חחח קוראים לו עודד ברזל אבל

עודד לא מתאים לו אז אנחנו קוראים לו ברזל....חח בלה בלה בלה תום בלה בלה בלה בלה!!

cjharm

New member
שמות חיבה..............

אחרי "ברזל" החלטתי לפתוח סמי- שרשור של שמות חיבה מוזרים/חמודים... אורנה - שם של בן. ידיד שלי, ששמו בישראל אור נתן , הפך לאורנה (יש סיפור מאחורי זה, אבל בפעם אחרת) ציק - אופק, אחי הקטן *מלאך* אמיתי, אין לי מושג פשוט אני קוראת לו ככה. קשתי ושתי - לי (קשת) המצאה של סבתא. תוסיפו!!

shipper heart

New member
איך זה יוצא מהפתיל סקר תהרגי אותי

וברזל זה לא שם חיבה מוזר...זה השם משפחה שלו! בקר- לא עם פתח/קמץ אלא עם סגול או צרה או משו כזה....קוראים לו אלעד בקר ואנחנו קוראים לו בקר. פודניק- טוב אנחנו לא משתמשים בזה אבל חפיץ...זה שם חיבה שהמציאו לסיון כי היא קטנה כמו פודל ונודניקית...חח מוניקה- אוררר!!!!! כל התכונות של מוניקה!! נשבעת לכם! מד הטר- שיר....זה אישי קצת...חח סתום- לאח שלי קוראים תום ואני קוראת לו סתום הרבה יותר מאשר תום... נונו/נוני- אחשלי הקטן קטן *4* נועם בולבול-....אחשלי המציא לדודה שלי שקוראים לה ענבל...חחח תיתה- אפרת...עוד שם שאחשלי המציא... מרטיטה-החבר של מאיה....קוראים איתמר או טיתמר...אם תגידו הרבה פעמים מרטיטה תקבלו טיתמר... זהו בינתיים...

cjharm

New member
אני מיוחדת?!

משעמם לי!!! ואני לא רוצה סתם להתחיל שרשורים, אז התחלתי......... וכשחושבים על זה, זה התחיל ממשהו שאת (?) כתבת על שמות חיבה של הדמויות, אז זה קשור?!

shipper heart

New member
זה לא התחיל מזה זה התחיל מזה שאת

כתבת שאת סדיסטית, התפתח לחברים, משם לגשם, משם לאיך שרצתי עם סיון וברזל ומשם ל...כאן...חח

shipper heart

New member
עזבי....עשיתי משו כזה באשכול שטויות

ושיעמם לי עכשיו....אל תחייגו לשם...חח

למעלה