לא
M M a a y a n K New member 4/5/07 #50 לא נכון... זו פשוט סיגריה יותא חזקה... בקיצור ווינסטון לייט לוקח את כולם!
T The Whore NextDoor New member 4/5/07 #55 לא XDDDDDDDDD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif בשר? XDDDDDDDDD
M milkofamnesia New member 3/5/07 #6 הייתי עכשיו בחזרות לטקס סיום ורצו שאני ארקוד קברט איכסעעעעעעעע אין להם טעם בדברים ואני לא רוצה להיראות מגוחך, איכסע איכסע
הייתי עכשיו בחזרות לטקס סיום ורצו שאני ארקוד קברט איכסעעעעעעעע אין להם טעם בדברים ואני לא רוצה להיראות מגוחך, איכסע איכסע
X Xx Moriko xX New member 3/5/07 #8 ../images/Emo29.gif כן]; איזה חום יואו! אבל לא שמתי לב שירד גשם חברה שלי אמרה לי שבשיעור מת' ירד אבל לא שמתי לב,הייתי שקועהXD יופיי הי^-^ אני. עברתי. פאקינג. שעתיים.רצופות(!!) של מת' ![ולא 90 דקות! 120!!1]
../images/Emo29.gif כן]; איזה חום יואו! אבל לא שמתי לב שירד גשם חברה שלי אמרה לי שבשיעור מת' ירד אבל לא שמתי לב,הייתי שקועהXD יופיי הי^-^ אני. עברתי. פאקינג. שעתיים.רצופות(!!) של מת' ![ולא 90 דקות! 120!!1]
L Luna Sphere New member 4/5/07 #20 כ"כ לא הייתי מסוגלת לעמוד במזג האוויר הזה, אז התיישבתי. אוח זה היה נורא. לא הצלחתי לנשום ועוד ירד גשם, ובכלל היה לי חרא של יום והמזג האוויר רק העמיס עליי... ג'יז
כ"כ לא הייתי מסוגלת לעמוד במזג האוויר הזה, אז התיישבתי. אוח זה היה נורא. לא הצלחתי לנשום ועוד ירד גשם, ובכלל היה לי חרא של יום והמזג האוויר רק העמיס עליי... ג'יז
R Rose131 New member 3/5/07 #11 אולי נעשה מיני מפגש פורום?../images/Emo12.gif כזה, ב1 ליד תומר בסנטר או משהו כזה
F FallOutGirl New member 3/5/07 #18 ../images/Emo80.gif כן D:: למרות שלפני כמה שעות שהתקשרתי להודיע לאמא שתוציא לי כסף למונית וזה היא פתאום נזכרה שיש מלא התראות והיא תגיד לאבא שהם לא יסכימו לי לנסוע :O
../images/Emo80.gif כן D:: למרות שלפני כמה שעות שהתקשרתי להודיע לאמא שתוציא לי כסף למונית וזה היא פתאום נזכרה שיש מלא התראות והיא תגיד לאבא שהם לא יסכימו לי לנסוע :O
R Rose131 New member 4/5/07 #21 באמת, איזה התראות?../images/Emo12.gif אני בכל מקרה אהיה ליד תומר בשעה אחת, מי שרוצה את הפלאפון שלי שישלח מסר. ונראה לי שאני אלבש חולצת עיתון כזאת. אבל אני לא אחזיק שלט שוב
באמת, איזה התראות?../images/Emo12.gif אני בכל מקרה אהיה ליד תומר בשעה אחת, מי שרוצה את הפלאפון שלי שישלח מסר. ונראה לי שאני אלבש חולצת עיתון כזאת. אבל אני לא אחזיק שלט שוב