|כתרלאחרונה אני ממעטת להשתתף בפורום

ayeletba

New member
תמי, כרגיל(במובן הכי חיובי של המילה

אין מיליל -
. ומאחלת לך המון בריאות!
. תמשיכי להקסים בכל פעם מחדש. אהבתי בעיקר את השרשרת הראשונה!

קודם כל איחולי בריאות

התגעגעתי לעבודות שלך.... תודה שאת מעלה אותן- הן מוסיפות בריאות לאחרים

פינקי 1

New member
הכי חשוב זה קודם כל המון המון המון

בריאות וגם על העבודות שלך תענוג להסתכל והידיים שלך מדהימות גם אם לדעתך זה לא דומה למקור בעיני זה מקסים מיוחד ביותר

nulichi

New member
איך אין לך מושג מה לעשות עם זה???

השרשרת יפיפייה ותפאר כל צוואר!!! אני מאוד אוהבת את הצבעים והצבעוניות. כל העבודות שהעלת מקסימות ומעוררות השראה. יש פה אומניות חימר פולימרי מדהימות ואת בינהן.

ƒan†a

New member
עבודות ממש מיוחדות...במיוחד השרשרת

הראשונה תרגישי טוב!

מטריף ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif הרמה שלך יקירתי

היא פשוט משהו שלא רואים כל יום, כל שרשור שלך הוא חגיגה מטריפה לעינים. אני ממש ממש ממש אוהבת

תמי, תמי, חלום של עבודות ../images/Emo2.gif

אפשר להיות זבוב על הקיר בבית שלך כדי להציץ איך את עושה את השרשרת המדהיממממה של אליס וינטרס? יש טיפים או שזה סודי? עם ידיים כאלו השמיים הם הגבול! נפלא, מקסים, מופלא וחלומי!

../images/Emo118.gif תמי את מדהימה

כל הטכניקות החדשות הנפלאות שיוצאות מידיך מהממות. וכמובן, קודם כל - רפואה שלמה, תנוחי ותאגרי הרבה כח.

תמי שבט

New member
תודה לכולכן על האיחולים. ואיריס -

כשארגיש יותר טוב אני מבטיחה להסביר איך עושים את החרוזים הצבעוניים. זה ממש פשוט אבל מצריך צילומים.

הכל מדהים כמו שאפשר לצפות -השרשרת

השרשראות אחת אחת יפהפיות ומקוריות ומפעימות. כלכך אוהבת את העבודות שלך. (הציורים שלך לטא פחות
ובריאות - הרבה הרבה.

Saraswaty

New member
לפני הכל - הרבה בריאות

העבודות שלך תאווה לעיניים. אפילו אני שתכשיטים ממש לא עושים לי את זה, מסתכלת על התמונות נפעמת כולי.

hoch

New member
תמי, עבודה אחת יותר יפה מהשניה.

באמת שאין לי מספיק מילים להביע. כל הטכניקות של השרשראות מהממות. יש לך ידיים מופלאות ודמיון שאין שני לו. מאחלת לך רפואה שלמה ושתחזרי אלינו במהירות

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif תמי ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif רפואה שלימה . . .שימרי על עצמך . . . אין לי מילים לנוכח היצירות המרהיבות והמהממות שלך. . . שרשור נפלא ומקסים. . . השרשראות שלך מדהימות . . .מיוחדות. . .שילוב צבעים נפלא . . .ועיצוב יש לך ליין יחודי שלך. . . ואהבתי את חרוזי התולעת שלקחת לכיוון אחר. . .

milat1

New member
דברים ממש יפים ../images/Emo39.gif

ועל העכבר שלך פשוט נדלקתי - יפהפה! וכמובן - תרגישי טוב

למעלה