כ כבשה מייללת לירח New member 8/6/06 #28 איכס, סיגריה! ../images/Emo29.gif זאת תמונה מסט של סרט בשם The Young Visiters
כ כבשה מייללת לירח New member 8/6/06 #29 יו בכניסה לתיאטרון אד סאליבן ../images/Emo29.gif בדרך לראיון אצל לטרמן
כ כבשה מייללת לירח New member 8/6/06 #32 תמונה אחרונה ../images/Emo29.gif כי זה כל מה שמצאתי, ואני צריכה ללכת. אני חוזרת רק ביום ראשון, תהנו לכם מהפרק ביום שבת!
תמונה אחרונה ../images/Emo29.gif כי זה כל מה שמצאתי, ואני צריכה ללכת. אני חוזרת רק ביום ראשון, תהנו לכם מהפרק ביום שבת!
P pink panther 8 New member 8/6/06 #38 יאמייי איזה שקסי!! כמו יין טוב,סליחה הקלישאה והדימוי הנהדר אבל אין מה לעשות זה נכון יו לורי פשוט משתבח עם השנים הוא נראה נהדר בכל מצב למרות שאני אישית אוהבת אותו אם הזקן ללא ספק שירשור מדהים אבל יש די הרבה תמונות להוסיף אני כבר יוסיף שירשור מהמם!!! כל הכבוד!!
יאמייי איזה שקסי!! כמו יין טוב,סליחה הקלישאה והדימוי הנהדר אבל אין מה לעשות זה נכון יו לורי פשוט משתבח עם השנים הוא נראה נהדר בכל מצב למרות שאני אישית אוהבת אותו אם הזקן ללא ספק שירשור מדהים אבל יש די הרבה תמונות להוסיף אני כבר יוסיף שירשור מהמם!!! כל הכבוד!!