כ"א ופיצויים

מצב
הנושא נעול.

גרטרוד2

New member
כ"א ופיצויים

כ"א ופיצויים
אני עובדת בחברה גדולה כ-7 שנים, במשרה חלקית (בממוצע 3 פעמים בשבוע)וכל הזמן הזה מועסקת דרך חברת כח אדם. התפקיד בו אני עובדת יחדל מלהתקיים בקרוב ואינני מעוניינת לקבל חלופות שהוצעו לי. אם אתפטר האם אהיה זכאית לפיצויים כלשהם כפי שמקבלים חברי המועסקים ישירות בחברה? תודה...

רוב הסיכויים שכן, אבל...

כ"א ופיצויים
אני עובדת בחברה גדולה כ-7 שנים, במשרה חלקית (בממוצע 3 פעמים בשבוע)וכל הזמן הזה מועסקת דרך חברת כח אדם. התפקיד בו אני עובדת יחדל מלהתקיים בקרוב ואינני מעוניינת לקבל חלופות שהוצעו לי. אם אתפטר האם אהיה זכאית לפיצויים כלשהם כפי שמקבלים חברי המועסקים ישירות בחברה? תודה...
רוב הסיכויים שכן, אבל...
למה לך להתפטר? את יכולה גם לא להתפטר ולעמוד על רצונך להמשיך בעבודה כמו שהיה עד עכשיו. אם זה בלתי אפשרי - שהם יפטרו אותך (ואז תהיי זכאית לא רק לפיצויים אלא גם להודעה מוקדמת).

I w o n d e r

New member
מצב מורכב

כ"א ופיצויים
מצב מורכב
מי הציע לך עבודות חילופיות ? בעיקרון, אם תתפטרי לא מגיעים לך פיצויי פיטורים, (תלוי אבל מה ההסכם בינך לבין חברת כח האדם) מה גם שאת עובדת חברת כח אדם. אז את שייכת אליהם והם מחויבים למצוא עבודה דומה באותם תנאים שבהם עבדת, ורק אם אחרי 60 יום הם ישחררו אותך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה