כ 200 מתושבי קרנ"ש חוסמים את הכביש

יוטו

New member
כ 200 מתושבי קרנ"ש חוסמים את הכביש

לפלסטינאצים בעיקבות גניבת הנשק מהקצין. . .

Theherod

New member
אני רואה שאתה מנסה לעשות נזק כפול

גם לבזות את הפלסטינים בהכללה וגם לבזות את השואה, אני גם רואה שהולך לך לא רע... פלסטינים אני מבין שקצת קשה לך לקלוט שהם לא קבוצה אחת וכולם אותו דבר, בדיוק כמו שבארת לא כולם קבוצה אחת, אבל למה לבזות גם את השואה?

יוטו

New member
הם נאצים לא פחות מהיטלר .. לא זוכר

את הלינץ ? שעיר שלמה ביצעה בחיילים ?? דיי להיות יפה נפש !! ובמיוחד אוהב אוייב יותר מהעם שלך ! אולי תגיד לי אתה במה הם שונים מהנאצים ? (חוץ מהשם , ומהאמצעים וחופש הפעולה שיש להם ) למה להם מותר לרכב על אופניים בלי חשש שיזרקו עליהם אבנים או ירו בהם ולנו אסור ? בו לכאן ותראה עם מי יש לך עסק .. זה שאתה "מכיר" כמה ערביים ישראלים שלא מבצעים (בנתיים כמובן ) שום דבר נגד היהודים - זה לא אומר שהם לא מתים לעשות את זה .. יש אחוזים בודדים מאוד שנגד רצח יהודים , ועוד יותר בודדים שעוזרים לנו ...

hornyman73

New member
אתה שונא ערבים

כמו שהם שונאים אותך. אז במה אתה שונה מהם?

יוטו

New member
אני לעומתם לא רוצה להרוג ערבי בגלל

שהוא ערבי , הם רוצחים כול יהודי מסיבה אחת בלבד - בגלל שהוא יהודי אז אין לך זכות להשוות . . . אני רוצה לחסל רק מי שתומך ברצח יהודים . .

hornyman73

New member
יש לי זכות

איך אתה מעיז לומר שאין לי זכות להשוות? יש לי זכות להשוות מה שאני רוצה.

יוטו

New member
להשוות אותי לנאצים מהדור החדש אין

לך שום זכות. ! אתה בטוח שאתה לא חלק מהמ?

hornyman73

New member
אני אומר לך משהו תקשיב

מכחישי השואה טוענים כבר שנים שהשואה היתה סה"כ גירוש. אם אתה לא מאמין תברר קצת בנושא. אז הנה באים המתנחלים ומשווים בין ההתנתקות לשואה. תחשוב איזה מטעמים עושים מזה עכשיו באירופה. היהודים ממציאי השואה שוב משתמשים בשואה לצרכיהם על מנת להשיג רווח פוליטי. במקום לצאת בכבוד יצאו כמו...

Theherod

New member
במה הם שונים? בנאדם, תודה בטעות

תגיד סליחה ותהיה בשקט. הנאצים עשו שואה, חיסלו שישה מליון יהודים, וחיסלו אותם בשיטתיות, רק משנאה טהורה, לא בשביל לנסות לשרוד. אני לא אוהב אותם יותר מיהודים, אני פשוט לא רואה את זה ככה שאני צריך לאהוב יהודים ולשנוא ערבים או להפך, אני לא רואה את זה בתור יהודים וערבים, אני רואה את זה בתור אנשים, שיש להם זכות לחיים נורמאלים, באשר הם. ותתפלא, לערבים הרבה יותר מפחיד לצאת לרכב על אופניים, שלא יעשה בהם לינץ' איזה מתנחל, שלא יתחיל איתם איזה חייל ממורמר (הכיבוש משחית), שלא בדיוק יבצעו חיסול, פעולה, פעולת טרור יהודית או כל דבר אחר. תסתכל כמה פלסטינים מתו מאז תחילת האינתיפדה וכמה יהודים, אני בטוח שהתוצאות מאוד יפתיעו אותך... רק להזכירך, אתה לא שומע כל כמה ימים ברדיו שכמה נערים יהודים בני שמונה מתו בנסיון חיסול של הפלסטינים בטרוריסט יהודי, מצד שני, כן לעיתים קרובות מדי אומרים ברדיו שכמה נערים פלסטינים בני שמונה מצאו את מותם בעת ניסיון התנקשות של צה"ל במחבל.

One Echoe

New member
אתה מגזים, כ"כ.

זה נכון שמתים חפים מפשע בחיסולים ממוקדים של מבוקשים. אבל, מה אתה פאקינג משווה?! ואני לא מתכוון לרמת חיים, אלא לפחד היום יומי. אנחנו בניגוד אליהם, לא הורגים חפים מפשע בכוונה.(בתאונות קורה לפעמים). אנחנו אלה שמפחדים ליסוע באוטובוסים. להיות בקניונים. לצאת בחגים. איך אתה מעיז להשוות.

hornyman73

New member
הבעיה שאתם רואים רק את עצמכם

אתם לא מנסים להרגיש מה הצד השני מרגיש. איך זה להיות פה 2000 שנה ושינשלו אותך מביתך. להיות אזרח סוג ב' או ג' בלי זכויות. אתם אף פעם לא הייתם עבדים של מישהו, נולדתם אדונים. באמת מתים הרבה ילדים בשטחים מכדורי הצבא. אבל לכם אכפת רק מהיהודים, זה מובן, גם לי אכפת יותר מהעם שלי. אבל בכל זאת יש סיפורים נוגעי לב של אשה בהריון שמתה במחסום. ומי שלא כואב לו סבל של אזרחים חפים מפשע וקורא לעצמו יהודי...אני לא יודע..

יוטו

New member
אנחנו לא אומורים לדעת מה האוייב

מרגיש - הם לא רוצים שלום - שיסבלו. (לצערי -הם לא ) אם הם כול כך "סובלים " שילכו למדינה ערבית אחרת .. לנו אין עוד מדינה יהודית ללכת אליה ..

One Echoe

New member
אוקיי, תקשיב.

מה שאתה עושה, זה בדיוק מה שהדתיים עושים. לא יהודי? תפסיקו כבר לזיין לי בשכל מי יהודי ומי לא. גם שמאלניים גם ימניים, גם דתיים וגם אתאיסטים. סעמק. אתם לא תקבעו מי יהודי. כולם פה יהודים ואף אחד פה לא אלוהים, אף אחד לא יכול לקבוע מה הופך בנאדם ליהודי או לא. דבר שני, אני ממש לא כזה. אני חושב טוב טוב על מה שקורה לפלסטינאים, אני מגלה רגישות. אבל גם לא צריכים להיות תמימים. אנחנו חיים בהרבה יותר פחד מהם, ולא דיברתי על רמת חיים. ברור שאכפת לי מחפים מפשע שנהרגים שם. אבל זו מלחמה-מה אתה מצפה? שלא יהרגו חפים מפשע? אנחנו, בניגוד אליהם, לא עושים את זה בכוונה. מעבר לזה, אני חושב שאנחנו כן עשינו צעד למען השלום, ובכלל-בשנים האחרונות אנחנו התקדמנו המון בנושא השלום. הם קצת מאחרים.

יוטו

New member
הלואי וחייהם היו כמו שאתה מתאר . .

הם נאצים ! אם היתה להם הזדמנות - לא היה יהודי אחד שחי בעולם . .

KsE

New member
אם הם נאצים אז למה שנחיה לידם?

לא רוצה להיות שכן של נאצי!

KsE

New member
לא../images/Emo46.gif

צריך לשים אותם ברכבות בקרונות של בהמות להעמיס אחד, אחד עד שהקרון דחוס ואז להוביל אותם ל"מקום העבודה החדש" שלהם
.

למעלה