כ 200 מתושבי קרנ"ש חוסמים את הכביש

יוטו

New member
../images/Emo127.gif בירדן .. אליהם אסור להיתייחס

כאל בני אדם - כי הם לא .. הם חיות טרף שנולדו רק כדי לרצוח יהודים ..

One Echoe

New member
ואז, מה יצא לך, בעצם?

את עושה להם בדיוק מה שעשו לך לפני 60 שנה. לא חכם במיוחד. גם לא ממש אנושי.

KsE

New member
אני יודע. זה נאמר בציניות.

רק מישהו לקח את זה ברצינות וגילה את פרצופו. אז מה אדון יוטו, אין לך בעיה לעשות שואה כמו שעבר העם היהודי לעמים אחרים.

One Echoe

New member
הבנתי..וואו זה נוראי...

יוטו...מה קורה לך בנאדם? שכחת מה עברנו?

יוטו

New member
לא אמרתי לחסל אותם (למרות שלרובם

מגיע כי הם רוצחים \ תומכים ברצח יהודים ) אלה רק לטרנספר אותם לירדן ... (שוב - למרות שלא מגיע להם - אפילו עם פיצויים )

יוטו

New member
זה יהיה יותר מידי בכבד גם ככה , מי

שבעד לרצוח יהודים ל מגיע לו טיפה של כבוד או רחמים , נראה לי שאם היטלר היה חיי עכשיו - הייתם מתייחסים אליו בכבוד וכהרגלכם , הייתם מרחמים עליו כמו על הרוצחים הערבים. .

hornyman73

New member
התגובות שלך מזעזעות

הנה, רציתם לטרנספר את הערבים וטרנספרו אתכם... "חורשי מזימה בעת ההיא קיבלו את כל אשר ייחלו לאויביהם כמקל אשר זורקים אותו והינו חוזר לבעליו ופוגע באחוריו" ראובן ג' פסוק 13

hornyman73

New member
גם לי קשה

ממש קשה לי. אבל ממש, תקראו לי יפה נפש, סליחה אתם קוראים לי ערבי... אבא שלי נחטף, עונה ונרצח בארגנטינה על ידי הצבא הימני. אבא שלי היה שמאלני יהודי וכמוהו נרצחו רבים אחרים. אני מזדהה עם הפלסטינים כי עברתי משהו דומה למה שהם עוברים עכשיו. כאבם כואב לי. כל אחד שאין לו זכויות שוות מתקומם. האירים באנגליה, הויאטנמים, הבאסקים ועוד. מה ציפיתם מהערבים? שיהיו נחמדים ויביאו לכם חומוס אחרי שאנחנו מפלים אותם עשרות שנים? הם עושים מה שכל עם נורמלי היה עושה. אתם אומרים הם שונאים אותנו. מה עשיתם בשביל שיאהבו אתכם? בניתם וילות מול הפחונים שלהם? ואז הם צריכים לבוא עם החומוס ולהתחנף אליכם? ...לא יאומן, עם שעבר את השואה, את משפט דרייפוס. אתם אולי לא אוכלים חזיר אבל ההתנהגות שלכם מזכירה את החזיר. התחזרתם. תחשבו טוב טוב, באמת.

יוטו

New member
לך תחייה עם העם שלך שם .. מי צריך

אותך פה .. רק אל תגיד להם שאתה יהודי - כי תוך שניה תמצא את עצמך כגופה ...

One Echoe

New member
אני צריך אותו פה. כולנו צריכים אותו

פה. תרגע כבר, אתה לא אלוהים ואתה לא קובע את מי צריכים פה ואת מי לא.

hornyman73

New member
לפחות יש גויים שאוהבים יהודים

לפחות בחו"ל יש גויים שאוהבים יהודים. אבל פה יש דתיים ששונאים יהודים חילוניים וקוראים להם נאצים, שמים על עצמם טלאי כתום ומכחישים את השואה. יש פה דתיים ששורפים דגלים של ישראל ומסרבים לשרת.הבנות שלכם עושות שירות לאומי שנה, שומרות על ילדים דתיים קטנים בזמן שבנות חילוניות משרתות צבא אמיתי במשך שנתיים. חילוני עושה שלוש שנים של צבא. אתם עושים ישיבת הסדר, משרתים שנה בקושי וביום פקודה מסרבים. פרצופכם האמיתי התגלה. הולכים להתפלל בזמן שאנחנו מנקים את השירותים של הבסיס ובעצם ישנים בבית כנסת. אני מכיר אתכם. תחמנים. You can fool some people some time But you cant fool all the people all the time Bob Marley.

וואי לא סובלת את הקטע הזה

"פי הנפש" כמו שקוראים לי בציניות אחרי שאני אומרת שהפלשתניים צריכים מדינה גם כאינטרס שלנו או שאני צמחונית.. לא סובלת את זה..כדי שלא יקראו לי ית נפש אני צריכה להיות בהמה..לאיזה מצה הגענו??!!!

One Echoe

New member
אליה../images/Emo24.gif

אל תתייחסי לכאלה שאומרים לך יפת נפש, קחי זאת כמחמאה. תמיד כשאומרים לי את זה אני לוקח זאת כמחמאה. אלה אנשים שאין להם רגש, והם חושבים שכל מי שקצת שונה מהם לכיוון השני הוא משחק אותה יפש נפש. פשוט תתעלמי. הלוואי שכולם היו יפי נפש.

תודה../images/Emo8.gif נשתדל לקחת את זה בקלות

מקווה זה יעבור להם..אבל אני ממשיכה להיות אני..

למעלה