לאאאאאאאא !!! למה הם עושים לנו את זה ?!?

lior 30 rg

New member
למען ההגינות, לא ניסו בכלל לזהות את החומר.

זו לא הייתה הבדיקה. היחס הוא כזה שלא מעניין אף אחד באיזה חומר הוא משתמש, אלא מה התוצאה של אותו חומר.

udi102

New member
די כבר עם הכולם עושים את זה

אם כולם עושים את זה אני יפסיק לראות את הספורט הזה ,זה הופך את הספורט לבדיחה ,ומה שאמרת עכשיו חמור מאוד ,ספורטאי שמשתמש בחומרים אסורים הוא לא ספורטאי לטעמי לא משנה מי זה יהיה, וזה כולל GSP ואחרים שאני אוהד.

AmitNHB

New member
אז תיאלץ להפסיק לראות ולא רק את הספורט הזה

כל ספורט שאתלטיות היא גורם מעכריע: פוטבול, ביססבול, טניס, שחייה, וכמובן כל האתלטיקה הקלה. MMA, איגרוף ועוד...

udi102

New member
הגזמת ברמות עמית

כל האתלטיקה קלה ,כל השחיה ? אני בעצמי מכיר ספורטאים שלא משתמשים

AmitNHB

New member
ממש לא. אני מדבר על רמות גבוהות כמובן. אני

בטח שאת אליפות כפר יונה הפתוחה עוד אפשר לנצח גם בלי

elvis18

New member
אל תזלזל באליפות כפר יונה הפתוחה ...

שמעתי שהצ'יף בכפר , מביא חיזוק זר מכל מיני מקומות ,תאילנד ופיליפינים ושמעתי גם מישהי ממולדובה שתהיה מעודדת ..

זאת תהיה אליפות "בינלאומית" ..

elvis18

New member
למי ?

מי שיפגע טוב ראשון ...יהיה כנראה זה שינצח בקרב של הנדו נגד סנטוס

הH BOMB של הנדו יכולה להוריד כל אדם מכל משקל מ135 עד 265
אין אחד שלא יורד ממנה , העובדה שהוא שלח את פידור לישון .. וזה קרה לראשונה ..

ברור שאם ציגאנו יכניס לו אחת ,הוא מוריד אותו בדיוק כמו שהוא הוריד את קיין אחרי 64 שניות ..

אבל לא הייתי מזלזל בהנדו ,הנדו זה האדם האחרון שהייתי מזלזל בו יש לו לב של לוחם וסנטר טוב , וימנית מהגיהנום ..
ואתה יודע מה ... אפילו שזה הימור פסיכי(הימור כושל אז יוז'ואל) , בקרב של הנדו מול סנטוס , אני יהמר על הנדו ..מכפת לי , זה לא כסף אמיתי ,ואין מישהו שאני אשמח בשבילו יותר מאשר הנדו .

danielmo1

New member
לא רואה את דן שורד את הסיבוב הראשון

עם כל הלב הענק שלו, גם 10 שנים אחורה הוא מפסיד לג'וניור
דן לא יצליח בכלל להתקרב לפנים של דוס סנטוס, העמידה שלו טובה מידי, ולדן יש עמידה די מקובעת, הוא מחכה ומחכה ואז שולח ימינית, די קל לתזמן את האגרוף שלו ועד שהוא יסתכל ימינה שמאלה כבר יגיעו אליו מטר של אגרופים, מה גם, שג'וניור ענק! והוא בכושר עדיף, הוא צעיר יותר ובכלל העמידה שלו מעולה

אם דן איך שהוא יצליח להוריד אותו לקרקע (בספק גדול) ויצליח לשמור אותו בקרקע (ספק עוד יותר גדול) אולי יש לו שמץ של סיכוי

למעלה