לאאאאא

sap sapir

New member
לאאאאא

בבקשה תגידו לי שזה לא נכון לא יכול להיות שדאגי מעשן! לאן הוא מתדרדר?? לאן??
דאגי הופך להיות רע!!!!

Hip Hop star

New member
WTF?!

מאיפה התמונה? עם כל הציורים האלה,יכלו להוסיף גם את הסיגריה ליד..כמו שעשו פעם עם הבירות והכלב

בקשר לסיגריה....

מצידי שיחנק עם הסיגריה... ונקווה באמת שזה זיוף...והוא לא ניראה בנאדם שמעשן וזה ממש ממש לא מתאים לו לעשן... טוב קיבינימט חטפתי כבר פיוז..... מי זאת הבחורה הזאת1?!!? נ.ב. הוא ניראה כמו מסטולי חמודי חחחחחח

אלה בלה

New member
אני חושבת שאת יכולה להסכים איתי

שכבר להרבה נמאס מהאחות הקטנה שלו שכל הזמן משלחת תמונות שלה ושל חברותיה באינטרנט וחשה את עצמה *עילגול עיינים!* חוצמזה אם זו הייתה מישי שצילמה את זה אז למה היא מחקה את עצמה?! לא יותר הגיוני שכל העולם ייראה שהיא פגשה את דאגי לי פויינטר ותתגאה בזה (וליטל שתודי שהיית עושה את זה
)

יש משו קצת הגיוני בדברייך....

אבל לימרות זאת אם זאת הייתה אחותו ומישי צילמה את זה אז למה שהיא תצייר על אחותו משו כזה וזה גם לא ניראית לי אחותו לפי השיער שקצת רואים... ואל שאלי אותי למה הפוסטמה הזאת היצטלמה עם דאגי ומחקה את עצמה! ונגיד אני הייתי פוגשת אותו סתם ככה ברחוב או איפו שזה לא יהיה עם סיגריה משען.. דבר ראשון לא הייתי מיצטלמת איתו אפילו שזה דאגי! הייתי ומרת לו שיזרוק את הסיגריה וילך להיתקלח ואז שיצטלם איתי כמה שהוא רוצה אבל באמת מי שזאת לא תיהיה למה היא מחקה את עצמה כמו פוסטמה ולא מיתגאה בזה שהיא פגשה את הדבר הזה.... וחוץ מי זה אולי זה לא סיגריה? אולי זה עט? תחשבו קצת תפעילו את הדמיון... חחחחחחחח (סליחה על הנאום)

אלה בלה

New member
חחחח../images/Emo6.gif

את לא הייתי אומרת לו שיילך ואז ייחזור נקי כי היית מפחדת שהוא לא ייחזור.. אבל היית מתיזה עליו איזה משו שייחנק קצת ויריח יותר טוב וחומנזהה זה יכול להיות גם עיפרון! הומור בריטי שהייתי בבריטניה היה מקום שמכרו שמה טונות פצ'פקס ומכרו שמה עיפרונות שנראות העתק מדוייק של סיגריה יכול להיות שככה הוא חתם לה..

אלה בלה

New member
חחחח עוד תיאוריה!../images/Emo6.gif

{חחח כמה תאוריותת} אולי זה הכלל לא דאגי אלא עוד אידיוט שסתם נראה כמוהוו ובכלל ציירו עליו! אז זה אממ הגיוני

אולי זאת בחורה ביכלל?!

או חייזר...מכוכב אחר.. שבא לבריטניה וראה שמישו חתיך והיתאהב בו ונהפך להיות הוא..,.. למה לא?!...אבל את הקטע של העיפרון... חחחחחחחח מאאאגניב.. לפי דעתי זה לא ניראה כמו סיגריה... באמת ואולי לקחו תמונה ועוד תמונה והדביקו את התמונה אחת לשניה...ובאמת אולי זה לא היד שלו.. יד של מישו אחר...

אלה בלה

New member
את רוצה להגיד לי שלא ראית בנים

שמזכירים את דאגי בשיער ובעיינים?! אל תשכחי שציירו עליו! הרשת מפוצצת בתמונות של פייקים שלו... לא מזמן מישי העלתה לפה תמונה שנראת כאילו דאגי מנשק כפיל שלו היי הכל יכול להיו
(במיוחד אם מחפשים תירוצים שזה לא דאגי
)

אלה בלה

New member
חחחח אני תמיד נזכרת בעוד דברים../images/Emo3.gif

חחח לדאגי אין כובע כזה!

למעלה