יאאא מזל טוב!!!
ל ליטל דאגי טופי לי פו New member 11/4/06 #36 זל טוב.... לי יש 3 אחניות.. דניאל לינוי ואנה .. דניאל ואנה אחיות והם גרות בלונדון אם אחותי שלא ראיתי אותה מגיל 4 (כייף להם ) ולינוי חיה ללה בפסגת זאב..
זל טוב.... לי יש 3 אחניות.. דניאל לינוי ואנה .. דניאל ואנה אחיות והם גרות בלונדון אם אחותי שלא ראיתי אותה מגיל 4 (כייף להם ) ולינוי חיה ללה בפסגת זאב..
T ThatGirl New member 11/4/06 #39 חחחחחח איזה מותק אתת ותודה לכן אוף הוא כזה מדהים =[ אני כבר מחכה לתמונות!!
D DesertRose7 New member 10/4/06 #30 זה רק סיגריה.. אם הוא לא ימות מזה הוא ימות מהקרינה מהפלאפון או מזיהום אויר.. זה פשוט בפוזה שלו
ל ליטל דאגי טופי לי פו New member 11/4/06 #35 הלוו לא לדבר על מוות! לא צריכה שהוא ימות לי.. את רוצה שאני יהיה באבל כל החיים שלי!? על זה שהדבר הזה מת ממשו דפוק!? לא תודעע כל עוד הוא חיי קיים נושם שואף פולט ואפילו בועט.. זה טוב.. העיקר שיזהר הבנאדם הזה...
הלוו לא לדבר על מוות! לא צריכה שהוא ימות לי.. את רוצה שאני יהיה באבל כל החיים שלי!? על זה שהדבר הזה מת ממשו דפוק!? לא תודעע כל עוד הוא חיי קיים נושם שואף פולט ואפילו בועט.. זה טוב.. העיקר שיזהר הבנאדם הזה...