לאאא טאטו לא באותתתת

אני בכלל לא הולכת להופעה

ידעתי שהן יבטלו הכול ברגע האחרון זה טאטו מה עוד אפשר לצפות מהן.....

DreamS_HunteR

New member
אתם לא מבינים..

לישראל אולי לא צריך ויזה, אבל צריך אישור כניסה למדינה, במיוחד כשאתה ממדינה זרה - רוסיה. אל תבינו לא נכון, אני בטוח ב100 אחוז שכל הקטע הזה שהן "לא מגיעות" זה - או שמועה, או שזה באמת העיות של אישורי כניסה.. אולי הדרכון שלהן לא מעודכן? אולי אין להן אישור יציאה מהארץ מסיבות כאלה ואחרות?? אל תשפטו אותן לא נכון..

pablo y naty

New member
אם אתם רוצים שטאטו יבואו תתקשרו ל

03-5632525 מהר תתקשרו כמה שיותר יתקשרו ככה יש יותר סיוכי שהם יבואאווווווו

Toffi Cat

New member
שמעתי ש...../images/Emo65.gif

לא מרשים לטאטו להיכנס לארץ בגלל שאין ויזה...

פשוט בזיון ! מה שטאטו עושים זה פשוט

גועל נפש! גם לדחות ביקור בזק פעמיים,וגם עכשיו לא להגיע,בזיון! שככה אנחנו קונים כרטיס במיטב כספינו,ודופקים אותנו! אם הן לא באות לארץ,אני מפסיק להעריץ אותך,אם כל הכבוד,יש להן שירים מדהימים,אבל חרא של אופי!!!

DreamS_HunteR

New member
זו לא בדיוק בעיה שלהן..

אני בטוח שהן לא אלה שביטלו את ההגעה לארץ (זה עדיין לא בטוח שהן לא מגיעות..) אני לא יודע אם אתה יודע, אבל בישראל ובארה"ב ובכל העולם נראה לי, מקפידים מאוד על אשרות כניסה לארץ, אי אפשר להיכנס לכל מדינה מתי שרוצים ואיך שרוצים, יש פרוצדורה לפני כן.. כניראה שטאטו לא קיבלו אישור כניסה לארץ וזה מה שגרם לעיקוב בהגעה שלהן..

יולה14

New member
כבר עדיף כך

העוול שעושים לטאטו בארץ הוא לא נורמלי אז לדעתי כבר עדיף שלא יבואו! לא מגיע להן לסבול ככה! לא הביאו להן ויזות או משהו כזה! בושה!!! ב-MSN פרסמו תגובה שמאוד עצבנה אותי על זה שטאטו לא באת! נאמר שזה טוב שטאטו לא באות ושבכלל כמות הרוסים בארץ היא לא נורמלית ושצריך לגרש אותם מפה כי ברעיונות עבודה מחפשים לרוב רוסים!! תגיבו יוליה

יולה14

New member
לפי מה שקראתי...

יש בעיה עם הויזות שלהן. אבל האנשים שמפרסמים אותם בארץ דואגים לזה, אז יש עדין סיכוי שהן יגיעו. בכל מקרה, מסיבת העיתונאים לא תתקיים גם אם הן יגיעו. אז עדין יש סיכוי שיהיו הופעות!!! יוליה

buffgirl

New member
כאן נמחקו הודעות ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

שיכלו להעשות במסרים וכד', וגם שהיו חסרות מטרה כי בסוףף הסתבר שהכל אי הבנה אחת גדולה.

למעלה