לאאא

GD ROCKS

New member
אני בת

ולא אני לא רוצה אבל עדיין זה לא אומר שב"ש זה חרא של עיר!!! אגב ב-24 בב"ש יש ערב מחווה לכל מיני להקות וביניהן גרין דיי!

GD ROCKS

New member
נו ...

שיעשו קאברים לכל מיני שירים של גרין דיי ובון גובי ומטאליקה ומלא להקות ...

BlueBeIl

New member
איפה זה הדבר הזה?

קורה משהו בבאר שבע פעם בשנתיים ולא שמעתי על זה?

GD ROCKS

New member
ממממ אני עדיין לא יודעת

למה סיפרו לי רק היום אבל קבענו שנדבר על זה אחר כך בנתיים מה שאני יודעת שזה ב-24 לחודש והכניסה 24 שקל

BlueBeIl

New member
אחלה מקום מודיעין../images/Emo45.gif

25 דקות מתל אביב, מרחק קצר מהתחנת רכבת בלוד... ומצד שני, אין זיהום ואין גועל של תל אביב רק נוף קצת ירושלמי כזה

noagdfan

New member
אין לי בעיה עם המיקום.

יש לי בעיה (ענקית) עם זה שאין פה מקומות בילוי, ובכלל- מה לעשות. עכשיו, תודה לאל, נפתח מרכז קניות חדש, יהיה קצת יותר מה לעשות. פעם היה באולינג אבל סגרו אותו

BlueBeIl

New member
כן אבל את ממש קרובה לתל אביב...

ששם יש כל מיני דברים לעשות. עוד כמה שנים חברות שלך יוציאו רישיון ותוכלו לנסוע ואז תשצחי שאת גרה במודיעין:)

noagdfan

New member
עוד כמה שנים

לא ממש עוזר לי עכשיו...
אחרי שיפתחו את הקניון, הקולנוע, והרכבת יהיה אחלה...

ADCMAN

New member
אוי ויי...

מוות לכל המעפנים שיושבים בקניונים

ADCMAN

New member
לשבת ברחוב עם חברים

זה הרבה יותר מעניין מלשבת בקניון כמו חסר חיים.. ובטח שיש יותר אופציות בלשבת ברחוב. יותר מאשר לשבת בקניון ולראות אנשים קונים דברים...

noagdfan

New member
לשבת ברחוב.

זה מה שאנחנו עושים כבר כמה שנים טובות. האנשים כל הזמן קוראים למשטרה כי כל החמולה של הבני נוער עושה רעש, עכשיו כבר מסיירת שם משטרה בכל סופשבוע.

t r e c o o l

New member
מצאתי איפה זה הולך להופיע!!

מרוב שעמום נכנסתי לאתר הישראלי (והשווה ביותר..) של לינקין והיה כתוב שם שהמופע הולך להיות בשידו חיי באתר:MTV Overdrive. אני מקווה שלא צריך שום תוכנה מיוחדת..

t r e c o o l

New member
בוואלה תכתבי לינקין פרק (באנגלית)

והוא יראה לך את האתר ותכנסי ותראי..

למעלה