לאדון ארז לוך!

ADCMAN

New member
לאדון ארז לוך!

הכנת לי מתנה קטנה - נכי נאצה, המיטב! להרחיק נוער מיהדות קשה לי להתאים את עצמי לסביבה אני פרופיל 21 - לא הייתי בצבא אומרים שאני צריך לעוף מפה קיבינימט שאין לי עם אף אחד שום דבר משותף הקמתי להקה, אני מוציא עיתון אני לא אינטלקטואל והמסר ברור: להרחיק נוער מהיהדות להרחיק נוער מהיהדות! מורשת ישראל היא שרשרת אל העבר שכובלת אותכם לגורל אכזר מגבירה רגשות של גזענות ולאומנות מונעת מהחברה כל התקדמות לעבר עתיד יותר שפוי חופש האדם והביטוי הרס המונותאיזם התרבותי פאגאניזציה של הנוער היא המטרה שלי להרחיק נוער מהיהדות

ADCMAN

New member
אין מספיק טרור

* סולחה עם החמאס מתי יפוצצו קניון מתי יפוצצו את הבורסה בתל אביב מתי יפוצצו את השרתון, הבימה תחנות הטלוויזיה והכבלים מתי ישחטו בסכין את התושבים של הוילות בקיסריה ובסביון מתי אני אראה נהרות דם של עסקני הנדל"ן משקים את האדמה במקום להפוך אותה לנכס וניירות אין מספיק טרור עכשיו הזמן שקנאות כלכלית תיחשב למכה לאומית מכללות למנהל עסקים משעבדות אותנו יותר ממסגדים אין כניעה לטרור פיננסי חבל על הזמן, אין טעם לנואנסים עז-א-דין אל קסאם צדיקים לעומת מנהלי הבנקים אין מספיק טרור!

ADCMAN

New member
מוכרים הרואין לבני עקיבא

* מוכרים הרואין לבני עקיבא מוכרים הרואין לבני עקיבא מנסים לדרדר את הבנות שלהם לזנות מנסים להוציא אותם מכלל פעולה כי הם אנשי שטח - תמיד בכל הפגנה מזרק במקום כיפה סרוגה נדרדר אותם לזנות וסמים נגרום להם למות בתאונות דרכים לא סובל אותם והם בכל מקום לא משאירים לנו מרווח לנשום לא יהיה להם זמן ללמוד תורה או לשרת בצבא אני יהיה מרוצה כשהם יהיו חסרי תקנה נדרדר אותם לזנות וסמים נגרום להם למות בתאונות דרכים

ADCMAN

New member
מת על השמאל הפשיסטי

* מת על השמאל הפשיסטי אייל חבר בשלום עכשיו יפה נפש ומאוד נחמד את המילואים עושה בעיו"ש עם כת של רובה שובר לערבים את הראש מת על השמאל הפשיסטי ורד הצביעה מרץ בבחירות והיא בעד פינוי התנחלויות אבל לא רוצה שחורים בבניין שלא יורידו את מחירי הדירות חייבים תמיד לתמוך במדינה להיות האינטליגנציה מאחורי כל מלחמה יהודים מאוד גאים כמו הימין הציוני והחסידים מת על השמאל הפשיסטי באופוזיציה תמיד רדיקלים אבל מפרים זכויות כשהם בשלטון יוסי "אל דוצ'ה" שריד לשר הבטחון

ADCMAN

New member
רצח עם שלם

רצח עם שלם נוסעים למזרח אחרי הצבא וחוזרים עם אותה תמונה מחובקים עם החברה על רקע של איש מת מתת תזונה יש הפרדה ברורה בין עקרונות לעבודה לא איכפת לכם להצתלם לידו גם תרעיבו אותו בצורה עקיפה אז תתכוננו למשרד מוצת אז תתקוננו לדירה פרוצה ביטוח יכסה התנכלות לקרירה האישית שלך? לא אכפת לי מהמשכנתה או שאתה מצביע ר"צ יאפים ישראלים, הולך לנחות עליכם... רצח עם שלם!!! המילה "ניצול" מצחיקה אתכם לנסות לשנות? זה שייך לעבר אנאכרוניזם פסידו-מהפכני קטע שמזמן עבר אני לא בפוזה מסריחה בשבילי זה דרך חיים אחקה ליום, אפעל ואצחק כשהרכוש שלכם יתפוצץ לרסיסים את העובדה הזאת אי אפשר לעוות יאפי טוב זה יאפי מת!!! אחריות אתם אומרים שאתם בוגרים כדי לבחור למות אז למה שלא תקחו קצת אחריות תירו בעצמכם לפני שתמותו ממחלת לב או סרטן יותר מידי כסף ומשאבי אנוש על הרס שאת תוצאותיו ידעתם מראש בדרך גם פגעתם באחרים בצורה ישירה או עקיפה אולי זה לא מספיק חשוב? אולי זה לא מספיק מעניין? אולי זה לא מספיק מובן? לכו להזדיין

ADCMAN

New member
אחרון חביב - מחזה מחריד

מחזה מחריד ********** בישראל אנשים לא מתגייסים הם פשוט נולדו חיילים ציות לסמכות ומוסכמות בימתו של מחזה מחריד נערים בני 15 חושבים בדיוק כמו אלופים בדימוס בני 50 המוח רקוב, אין בתוכו כלום חוץ מלעשות כסף ולמות במדים ארץ ישראל זה לא יותר ממחנה צבאי אחד גדול רבים בטוחים שאנחנו סניף של עולם מערבי מתקדם ונאור אך שום הומניזם לא מתבטא גם לא הבלתי מתחייב ביותר אין טעם בצביעות זה צבא עם מדינה ולא יותר אנשים מעונים וכלואים בממדים סיטונאיים לא רק שלאף אחד לא איכפת רובם היו רוצים לראות אותם מתים מספיק שאיזה פקיד צבאי עלוב יטען שיכול להוות פגיעה בביטחון יאריכו את המאסר המנהלי בלי צורך לבדוק עם זה נכון מדינת ישראל...

ADCMAN

New member
מכנות ריכוז לצפונים

מכנות ריכוז לצפונים* לא יכול לבטא בצורה ספרותית את מה שאני מרגיש כשאני רואה את תצוגת העושר חסרת המעצורים מול אנשים שלא גומרים את החודש אני חולם על מחנה ריכוז לצפונים

ADCMAN

New member
זה לא אני

זה פדריקו גומז שרשם את המילים האלו... אין ספק שזה משקף את הדעות שלי. ואני מסכים עם כמעט עם כל מה שרשום שם. ובכן, אין ספק למה בחרו את נכי נאצה להיות הלהקה הכי טובה בפאנק הישראלי, ובכלל להקת הדגל של הפאנק הישראלי(הלהקה שמייצגת את הפאנק הישראלי)

רונוש3

New member
הממ במחשבה שניה.. לא

עזבו עובר עלי משו היום.. אני לא סגורה על עצמי... *לא להתייחס*

t r e c o o l

New member
מכור לי הרואין אני ימכור לחברה...

תגיד אתה מחורפן? מאיפה כול הדעות המפחידות האלה? לאף אחד לא אכפת מה אתה חושב ומה המטרות שלך !! אז בבקשה כמה שפחות לכתוב שטויות!

ADCMAN

New member
שקט.

סתמי את הפה, קודם כל.. ובכן, לא היה לי כוח לרשום למר ארז עוד הודעה, בדיוק שמעתי את "נכייס אותם" של להקת נכי נאצה וחשבתי לעצמי, בשביל מה להוציא תראש על עוד איזה הודעה שאפשר לעשות למר ארז מתנה - המיטב של נכי נאצה. כל השירים שאני תומך בהם ומתחבר עם הטקסט שלהם(מחבינה פוליטית כמובן, ולא עם כל שורה אני מסכים...) וזה לא שטויות. זאת דעה. דעה של בנאדם נובעת מהאמונה שלו - אם אמונה לא מתווכחים... שניה, מה את בכלל תביני, ילדה בכיתה ח' שאפילו אנגלית לא יודעת

נועלה 123

New member
מי אמר שילדות בכיתה ח'

לא יודעות אנגלית??

למעלה