לאדון ארז לוך!

t r e c o o l

New member
לא הבנתי מה רשמת כ"כ ולא ממש

מעניין אותי! ולפי מה שאני יודעת זה לא ממש האתר של הלהקה המפגרת הזאת לכן מה שכתבת היה מאוד מיותר כי יש אנשים שלא חושבים כמוך! ולא אוהבים את מה שאתה אומר (מצטט) ומה הקשר לזה שאתה חושב שאני לא יודעת אנגלית?? מה הקשר?? מה?? לא היה לך מה לכתוב?? מה??? ואני לא בכיתה ח!

ADCMAN

New member
שמענו,

את כן בכיתה ח'. ולא אכפת לי אם זה לא מעניין אותך. ארז רשם לי פה פוסט. ואני הגבתי לו בעזרת ציטטוים... אם זה לא מקובל עליך שאני אביע פה דעה - את מוזמנת לעזוב את הפורום.. אחרי הכל, העמדה שלי כמומחה הפורום מספיק ברורה. ואם אני לא מקבל זכות הבעה עצמית - מי כן? את באמת לא יודעת אנגלית, וזה חבל. הייתי נותן לך כמה קישורים נחמדים, אבל את לא יודעת(שזה אפילו עצוב, ילדה בכיתה ח' לא יודעת אנגלית) - זה פורום גרין דיי, משמע מקובל פה לדבר על מוזיקת פאנק ולהקות שנמצאות בז'אנר הזה יותר מאשר לדבר על איזה כוסונים מייק וטרה, זכותי לפרס כתבים,מאמרים, שקשורים לפוליטקה כי זה מאוד רלוונטי בפורום גרין דיי... נ.ב - פיציתחת, שמעתי מה שאלת את שלי מנהלתנו האהובה במסרים... זה לא יפה ללכלך עליי מאחורי הגב.. ואם יש לך בעיות עם הדעות הפוליטיות שלי לא מגיעה לך לחיות במדינה "דמוקרטית" כמו ישראל.

t r e c o o l

New member
אני כבר מצטערת שהגבתי...

רק שתידע שרוב הפורום חושב כמוני ורק מפחד מימך... לא יודעת למה.!! אני לא בכיתה ח וכן יודעת אנגלית וממש לא אכפת לי שאתה חושב שלא לא אמרתי כלום לשלי אז למה סתם לשקר?

ADCMAN

New member
אני לא משקר...

כי את באמת לא אמרת כלום, אני מתכוון למשתמש בשם Pizzitahat או משהו כזה. ואת צודקת, את כנראה השנה עולה לט' ואת לא יודעת אנגלית. ואני יודע למה הם מפחדים.. הם מפחדים כי אני לא הולך בדעות שלהם, הדעות שלי שונות משלהם, כי אני "לא הולך עם הזרם", כי אני לא עושה מה שהמדיה רוצה שאנשים יראו את יכולה לקרא לי "סיד וישס הישראלי"(טיפשי, אה?) אני מצטער שלא מצאתי תמונה יותר טובה שבה רואים את חולצת הצלב קרס שלו בברור

t r e c o o l

New member
ולא אכפת לך מה שיש לו על החולצה?

אוקיי אן לי מה לכתוב! תישאר בדעה המפחידה שלך! שהיא נגד יהודים וישראלים! וכול מה שזז ואני יהיה בדעה שלי..

ADCMAN

New member
לא.

הוא לא היה נאצי, הוא לבש את החולצה הזאת כדי לעצבן את כולם(כידוע לך הבריטים לא אוהבים נאצים) אני לא רק נגד היהדות אני גם נגד כל אחרת. ואני גם נגד ההישראליות כי היא פשוט רקובה..

ADCMAN

New member
מה עצוב?

כי אני אגנוסטי? כי אני חושב שהחברה הישראלי היא גרועה ורקובה?

whatascene

New member
העובדה שהוא חושב שהחברה שלנו גרועה

היא דבר עצוב? מה בדיוק עצוב בזה? תסתכלי סביבך, אני מבטיחה לך שמה שתראי יהיה הרבה יותר עצוב.

ADCMAN

New member
אז את לפחות מודה שאת

כפייתית וטיפשה. הייתי אומר אולי אפילו אחת שלא מוכנה לקבל ביקורת וגזענית

t r e c o o l

New member
האמת שאן לי כוח להגיב...

למרות שיש לי הרבה מה לכתוב.. ותחשוב מה שאתה רוצה! אם אתה נהנה מיזה אז בכיף!

whatascene

New member
כל אדם זכאי לדעות שלו

אם את לא מסכימה, ואת גם לא מביאה שום טיעונים מנגד אז לפחות תפסיקי להתייחס לזה. זה שאת כותבת שזה עצוב ושהוא טיפש ובלה בלה בלה לא מזיז לו, ואז הוא רק יורד עלייך עוד קצת. בשביל מה זה טוב? עוד לא תפסתם את הרעיון הזה? בשביל מה אתם בכוח ממשיכים סתם לכתוב הודעות, מה זה נותן לך? פשוט אל תגיבי, וזהו.

t r e c o o l

New member
אתה איכשהו מנסה לרדת עלי כשאתה

אומר שאני בכיתה ח ולא יודעת אנגלית? כי זה ממש לא מזיז לי!!..

נועלה 123

New member
אורי.. שאלה...

מי זה? ולמה שמו אותו בחולצה של נאצים?? אני אשמח לקבל ממך הסברים מאחר ואתה כל כך מבין בנושא.

למעלה