לאהוב או לא לאהוב

אבל תגידי מאחורי הבורסה זה לא סוג של מקום?../images/Emo6.gif

אז בסופו של דבר חזרנו למקום,חחח גברים משקיעים כי הם ציידים וכל עוד שהם שקועים בצייד יש להם דרייב הם הרפתקנים מלידה וכל תהליך החיזור בשבילהם זה עולם ומלואו אבל שימי לב מה קורה לאחר שהם מצליחים לצוד, הם מתקררים ואת זה אני בטוחה ששמעת לא מעט במהלך האימונים, שלאחר שזוג מתחתנים או עוברים לגור ביחד היחסים לעיתים מצטננים. וזה עובדה בשטח לא צריך מחקרים בשביל זה למרות שגם על זה כתבו לא מעט...

אחלה מקום ../images/Emo178.gif

תגידי... חשבת פעם על למה גברים "ציידים" ואיזה דרייב זה מאפשר להם? תייכף שוקולד תצטער על הרגע שהיא פתחה את הנושא

צייד צלף או טבח../images/Emo35.gifמה יוצא מזה

צייד, צלף או טבח, מי יצוד יותר נשים? מצב "צייד", בניגוד למצב "צלף", גורם לגבר לירות לכל הכיוונים, בתקווה לפגוע במשהו (רצוי - אשה). במצב של צייד, הגבר מקרין ביטחון עצמי ואווירה של ווינר, ובכך מבטיח לכאורה לדאוג לכל צרכיה של האשה. אוקיי, אז "הטרף" נפל בכפו של הצייד, השאלה היא אם הוא יידע גם מה לעשות איתו אחר כך וההמשך בכתבה...

איפוא KDR שינאם בשם הגברים?

מתה על כל התאוריות ובפרט על תגובות הטוקבקיסטים. אני מאמינה שהצורך של 2 המינים זהה והבגידה באה ממקום של חסכים במישור הפיזי והנפשי כל אחד לחוד או שניהם יחד. חלק מההנאה הוא האנרגיה המושקעת בהסתרת הרומן , בבחינת מים גנובים ימתקו.

kdr

New member
תגובתי

הנשק שלי מופנה היום לאשה אחת, בלי כדורים (עדיין) אני משקיע את כל המיקוד באותה אחת. תמיד בעבר הייתי צלף, לאן שכיוונתי זו הייתה המטרה הרצויה, בפעם האחרונה זה לקח לי 16 שנה להבין שפיספסתי.

איך לעשות אישה מאושרת

זה לא קשה לעשות אישה למאושרת. הגבר צריך להיות בסך הכל 1. חבר 2. בן שיחה 3. מאהב 4. אח 5. אב 6. מדריך 7. שף 8. חשמלאי 9. נגר 10. שרברב 11. מכונאי 12. טכנאי מחשבים וטלויזיות 13. מעצב 14. סקסולוג 15. גניקולוג 16. פסיכולוג 17. מדביר חרקים 18. פסיכיאטר 19. מרפא ומעסה 20. יודע להקשיב 21. יודע לארגן 22. אבא טוב לילדים 23. נקי מאד 24. סימפטי לחברות שלה 25. וגם להורים 26. יודע להחנות 27. אתלטי 28. חם 29. אדיב 30. אבירי 31. אינטליגנטי 32. מצחיק 33. יצירתי 34. רך 35. קשוח 36. חזק 37. מבין 38. סבלני 39. שקול 40. ספונטני 41. שאפתן 42. מוכשר 43. אמיץ 44. נחוש 45. כן 46. עצמאי 47. בעל תשוקה 48. מהימן 49. רחום ואל לו לשכוח : 50. לתת לה מחמאות על בסיס קבוע 51. לאהוב קניות 52. להיות ישר 53. להיות עשיר 54. לא להלחיץ אותה 55. לא להסתכל על בחורות אחרות ובאותו הזמן גם : 56. לתת לה המון תשומת לב אבל לצפות למעט בחזרה. 57. להקדיש לה המון זמן. 58. לתת לה המון מרחב ולא לדאוג לה כשהיא לא חוזרת חשוב מאד גם : 59. לא לשכוח ימי הולדת, ימי נישואין וסידורים שהיא עושה היום (כדי לשאול מאוחר יותר איך היה). איך לעשות גבר מאושר 1. ללכת עירומה 2. להביא לו אוכל

חחחחח אשמור אותו לעצמי לגלגול הבא ../images/Emo3.gif

רונה תחפשי גבר "כבשה" שתתנו אחד לשני כ - כבוד ב - בטחון ש - התבלבלו עם ס - סקס... ה - הערכה. כל השאר בולשיט
קאפיש?

רונה 2346

New member
את הכבש/ים משאירה לקדישמן -

אוקיי, כשאפגוש באחד והמיוחד המושלם אבדוק אחד לאחד ברשימה - אדווח בהתאם. הכל ברוח טובה .

kdr

New member
את מכירה אותי מאיפושהוא ?

זוגתי מערערתעל סעיפים: 27,53 ועל סעיף 2 לגבר (אני מבשל, ככתוב)

לא מכירה אותך, מכירה את הסיפור הזה

KDR ישב בשקט וקרא עיתון בזמן שזוגתו הגיעה מאחוריו והיכתה אותו בראשו עם עיתון מגולגל. "אייייי! למה עשית את זה?" שאל KDR "זה בגלל פיסת הנייר שמצאתי בכיסך עם השם 'מרי לו' רשום עליו" כעסה זוגתו. "לפני שבועיים הייתי במרוץ סוסים ומרי לו היה השם של הסוסה שהימרתי עליה" הסביר KDR "אוי אני כל כך מצטערת, הייתי צריכה לדעת שיש הסבר הגיוני לכל זה" אמרה זוגתו. שלושה ימים אח"כ KDR צפה בטלויזיה שזוגתו התקרבה מאחור והיכתה אותו במחבת ברזל והוא התעלף. כשהתעורר שאל KDR: "ובשביל מה זה היה?" ענתה זוגתו: "הסוסה שלך התקשרה".

kdr

New member
אז את כן מכירה אותי

אחרי השיר "יש סוסים שמדברים עברית", הפנטזיה שלי לדבר עם איזה סוסה.

תעזבו את הסוסים..לא אוהבת גברים מסורסים

צריך לשמור על האיזון הדק שבין הגישה הפמניסטית לבין ההבנה שהגבר בנוי אחרת מהאשה אני בעד שוויון אבל לא בעד לכופף את היד בשם השוויון חשוב לי שהוא ישאר עם המניירות הגבריות שלו שיחזר שיביא פרחים שיפנק אני לא מתעקשת , אני מציעה . אני גם חושבת שהדבר הכי חשוב מעבר לכל מה שהוזכר כאן הוא היכולת להפוך לברומטר ולזהות מצבי רוח ולדעת לתמרן ביניהם.

למעלה