לאהוב, עד כמה?

אפים1000

New member
לאהוב, עד כמה?

ריטה שרה: "אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר..." אשאל אתכם עד כמה הייתם הולכים רחוק למען אהבתכם- לעבור לעיר אחרת? לגור בקיבוץ? (למי שלא גר) ארץ אחרת? שפה חדשה? כנגד רצון ההורים? הפסד כספי גדול? אפילו אם לא יוכל ללדת ילדים? (של בן הזוג השני) גם אם הוא/ היא נכה? אפילו בן/בת זוג שהם גוי/גויה? להפצע, לסכן חיים? להמיר דת? (לנצרות או איסלם)

אהבה, לא בכל מחיר

לא אמיר את דתי לא עם גוי לא חושבת שיכולה ללכת עם נכה תהיה לי בעיה עם מישהו שלא אוכל ללדת איתו, אם אדע את זה מראש לא מבינה איך זה יכול להיות הפסד כספי מעדיפה שגם ההורים יהיו מרוצים, אך אם אדע בכל ליבי שהם סתם לא מרוצים, יהיה בסדר.. שפה חדשה- כמובן שאין על עברית, אבל בוא נגיד שזה לא מה שיעצור אותי ארץ אחרת? אממממ , שוב פעם, לא רצוי, אבל לא פסול בעיניי עיר אחרת או קיבוץ ? לא פסול בכלל לא לסכן חיים, וממש לא להפצע (אלא אם כן זה סיטואציה של הצלה מתוך אינסטינק בזמן שהאהבה מתקיימת. אבל לא משהו ידוע מראש שמהווה סכון לחיי) בקיצור, אהבה זה אחל'ה, אבל לא כדאי לאבד את הראש, ובטח לא את החיים

כמעט בכל מחיר.

עיר אחרת? בטח, למה לא. לגור בקיבוץ? טיפה יכאב לי...אבל אני אסתדר. לא בעיה. ארץ אחרת? פה אני אגיד שתלוי מאוד איזה ארץ. אירופה או ארה"ב אין בעיה. :) שפה חדשה? אפילו רצוי. כנגד רצון ההורים? זה לא הפריע לי בעבר. הפסד כספי גדול? שיט. יש לי בעיה שזה מגיע לכלכלה. אבל בסדר...כן. מוכן. אפילו שלא יוכל ללדת ילדים? אני חייב למות על הבחורה הזאת...אבל אוקיי כן אפילו. גם אם היא נכה? הממ...תלוי על איזה רמה של נכות אנחנו מדברים. ברוב המקרים אני חייב להגיד שאני לא מוכן. אבל יש נכויות(אחוזים גבוהים, כן) שבקושי אפשר לראות או לשים אליהן לב. אבל בגדול זה מפריע לי, כן. אפילו גויה? למה לא, מה איכפת לי. להמיר דת? אני לא מאמין בדתות..אז לא איכפת לי 'להמיר'. גם בדת שלה אני לא אאמין אח"כ אז מה זה משנה מה יהיה כתוב בת"ז. להפצע/לסכן חיים? שוב, קשה סתם ככה לזרוק תשובה. בגדול - כן.

pain is MY love

New member
הלוואי והייתי מאמינה באהבה..

אבל לצרוך העניין אני אענה.. לעבור לעיר אחרת?- זה גבולי... אני חולה על ראשל"צ! אני בספק אם אני אעזוב אותה אי פעם... אם כבר אז רק ת"א או משהו בסגנון... לגור בקיבוץ? (למי שלא גר)- בחיים לא! אני לא יכולה בלי הרעש של העיר הגדולה... ארץ אחרת?- בכלל בחיים לא!!! שפה חדשה?- לא יכול להזיק... כנגד רצון ההורים?- אני עושה את זה ממילא... הפסד כספי גדול?- מה זה כסף? כסף בא וכסף הולך... אפילו אם לא יוכל ללדת ילדים? (של בן הזוג השני)- בקטנה. היום יש מספיק פתרונות אחרים. גם אם הוא/ היא נכה?- זה יהיה בעייתי.. אפילו בן/בת זוג שהם גוי/גויה?- אח שלי חי ככה טוב מאוד... אני לא חושבת שדת יותר חשובה מאהבה.... להפצע, לסכן חיים?- עד כאן... להמיר דת? (לנצרות או איסלם)- בחיים לא!

קטרפי

New member
נממ ../images/Emo110.gif

לעבור לעיר אחרת? כה לגור בקיבוץ? (למי שלא גר) סבבה ארץ אחרת? כול עוד זה לא אפגניסטן או משו בסיגנון שפה חדשה? עם זה הייתה לי בעייה.... כנגד רצון ההורים? כה הפסד כספי גדול? ניראה לי אפילו אם לא יוכל ללדת ילדים? (של בן הזוג השני) גם ניראה לי, יש אלטרנטיבות גם אם הוא/ היא נכה? אין לי מושג. אם היא הייתה הופכת להיות נכה בזמן שהייתי יוצא איתה אני משער שהייתי נישאר איתה אפילו בן/בת זוג שהם גוי/גויה? כה להפצע, לסכן חיים? במידה להמיר דת? (לנצרות או איסלם) אני גם ככה אתאיסט אז לא כזה משנה לי

זכוכיות

New member
כמה רחוק...

עיר אחרת? תלוי באיזו עיר מדובר, עד כמה היא רחוקה מהעולם התל אביבי שלי, ועד כמה אני ניידת... לגור בקיבוץ? (למי שלא גר) האקס שלי גר בקיבוץ בסוף העולם, כמה שרציתי להישאר איתו ידעתי שלשם אני לא עוברת. ארץ אחרת? אני לא בטוחה עד כמה אני מסוגלת להסתדר בלי המשפחה והחברים שלי. שפה חדשה? אם זו אנגלית, שהיא שפה שאני כבר יודעת, אז מן הסתם אין בעיה,... אם זו שפה חדשה לחלוטין- איך בכלל הצלחתי להתאהב? קצת בלתי אפשרי אם אין תקשורת. כנגד רצון ההורים? כן. הפסד כספי גדול? ממ כן. אפילו אם לא יוכל ללדת ילדים? (של בן הזוג השני) כן, אני בין כה לא רוצה כאלה. גם אם הוא/ היא נכה? אני חושבת שכן, עדין לא עמדתי במצב כזה. אפילו בן/בת זוג שהם גוי/גויה? כן, אין י בעיה עם זה. להפצע, לסכן חיים? אני לא מבינה איך אני אמורה, אנחנו לא חיים במשחק מחשב.. אבל בעיקרון, כשאני חושבת על האקס שלי, כן, הייתי מוכנה. להמיר דת? (לנצרות או איסלם) לא חושבת שהייתי מוצאת את עצמי עם אדם דתי, לא משנה מאיזו דת, מנטליות שונה מדי. וחילוני לא ידרוש ממני כזה דבר. בעיקרון הדת שלי היא באמת עניין שולי, פשוט הגיוני מבחינתו שגם שלו תהיה כזו.

כמעט25

New member
כמו שאמרו כבר לפני..

לפעמים אהבה לא מספיקה... אני מאמינה שהייתי עוברת עיר,קיבוץ, ארץ אחרת, הורים, הפסד כספי... אבל לעומת זאת הדבר היחידי שלא הייתי מוכנה לעשות זה להמיר את דתי.. אני יהודיה גאה ואני לא אשליך את כל המורשה שלי כי אני מאוהבת...אין מצב. וכבר קרו לי דברים מעולם

liontamer

New member
תרגעי! ../images/Emo11.gif

את עדיין אישה. את עדיין לא מסוגלת לנהוג / להחליף מנורות / לתקוע מסמרים / להרוג ג'וק / לצאת מהמטבח / להיות בטנק (אוי לא?!) ועוד מלא דברים אבל הכי חשוב שאת לא יודעת לנהוג אף פעם לא תדעו לנהוג בגלל זה גם אין נהגות בפורמולה 1 / פריז דקר וכו' לאון איך ידעתי שהיא תצלם את הירח עם פלאש!

כמעט25

New member
תקשיב לי ילד....

קודם שתגיע לגיל של לנהוג בלי מלווה נדבר.... ואז אני אומר לך שאני יכולה לקחת כל אחלה גבר בנהיגה, ושיש לך המון שנים, חיים וחו"ל כדי להגיע לחכמת חיים שיש לי.. ואז כרגיל תגיד לי שאני צודקת! כי אני תמיד צודקת

liontamer

New member
נתי נתי נתי...

בוא תרגעי לפני שאת משנה את השם משפחה שלך לשומאכר... ביום שיהיו לך כישורים מוטוריים נפלאים כמו שלי, תתחילי לדבר. ולא חסר לי שום חולון ושום שנים ושום אמעיייט.... וזה בסדר לטעות לפעמים ואני מבין שכנראה עלה לך הפיפי לראש ושכחת שאת מהמין היפה. היפה והלא נוהג. יש לכן מספיק תפקידים חשובים אחרים ואתן טובות בדברים אחרים, כך שאתן לא צריכות לסכן אותנו ואתכן, בנהיגה. לאון על קורקינט מתקפל אני עוקף אותך !!!!

תמשיכי לחלום.

אם ניתן דיעה רצינית בעניין - אני אומר שרוב הבנים בצורה מוחלטת נוהג טוב יותר מרוב הבנות. כלומר: אם נגיד היה מבחן נהיגה לאומי...אני אומר שממוצע הציונים של הגברים היה משמעותית הרבה יותר גבוה משל הנשים. ובבקשה אל תביאי לי פה אימרות כגון "ידוע שנשים עושות פחות תאונות דרכים". טוב, אתן גם נוהגות בממוצע פחות(את מוזמנת לבדוק) אבל זה לא ההסבר לזה. בצורה יותר פשוטה אני אומר שרוב הבנות נוהגות חרא ורוב הבנים נוהגים טוב מאוד. מה לעשות...התחום המוטורי שייך לנו. זה לא אומר שאין נהגות טובות מאוד או שאין נהגים גרועים מאוד. אבל לדעתי קיים הבדל משמעותי ברמת הנהיגה. (וואי וואי איזה חפירה...עוד מעט יש פה נפט...).

כמעט25

New member
חחחח צודק!

נשים...לרוב...לא יודעות לנהוג.. אבל אני לא "לרוב"!!! קפיש?

יכול להיות.

לא אמרתי שום דבר עליך אישית. אני לא מכיר אותך ובטח שלא ראיתי אותך נוהגת ולכן קטונתי ולקבוע דברים - אז אני לא אגיד שאת נהגת טובה ולא אגיד שאת נהגת מסריחה. אבל דבר אחד בטוח - קחי איזה רכב שאת רוצה בעולם, כולל טילי שיוט...תני לי אופנוע 4 צילינדרים ואני לוקח אותך בכל כביש. :)

Piren

New member
אולי במקום לזיין בשכל

פשוט תארגנו מפגש באחד המסלולי קארטינג בארץ? אולי זה לא ממש מירוץ אמיתי, אבל כשמר שוטר יבוא לקחת לך את הרשיון על נהיגה פרועה אתה לא כזה תתפעל על היכולות שלך... גם בקארטינג, צריך לדעת לנסוע טוב בשביל לנצח.. אז נראה אותכם על אמת, את הדיבורים משאירים לאלו שלא מסוגלים לגבות את המילים לא? וכשאתם קובעים מקום וזמן, תגידו לי.. אני אבוא גם כן :)

liontamer

New member
תקשיבי רגע סבתא,

כל הקטע הזה של הילד לא מי יודע מה מוצא חן בעיני וכמו שהציע פה הפירנאה, אין לי שום בעיה לקיים את הדו קרב הזה, בכל מקום שתרצי, בכל זמן שתרצי שעל כן נאמר לא מפחידים יונה ביין... לאון שומאכר גווינטז!

למעלה