לאהוב, עד כמה?

twigy

New member
תזהר שהאף שלך לא יפיל איזו מנורה

מרוב שהגאווה עלתה לך לראש

white raven

New member
תכל'ס

אין לך שמץ של סיכוי נגד הטנק האנושי שלנו הקרטרים שהוא שפך... טמבונים קסטום דיזיין אחרי הכל ברקסים זה לכוסיות

liontamer

New member
אני לא יודע על מה אתה מדבר

פעם אחת קטנה כולה 110 לכיכר אשמתי שאני עובד עם רכב שהוא תת תנאים? כמה פעמים כבר ביקשתי שיחליפו אותו לפג'ארו? לאון שלא נתחיל לדבר על גדרות הפרדה, פנסי ערפל וכו'

ChilD SouL

New member
אהמ...

יש שומכארית
אתה לא קורא חדשות.

SupermanZW

Well-known member
דת שווה עבורך יותר מאהבה? מוזר...

מה חשוב יותר בעינייך האישיות של אדם או הדת שלו?

TheWhiteTigris

New member
אמ...

בהנחה שאנחנו מדברים על אהבה ממש, כזאת שתוביל לחתונה: לעבור לעיר אחרת? כן לגור בקיבוץ? (למי שלא גר) כן, בתור התחלה (בהמשך ארצה לגור בעיר). ארץ אחרת? לא. שפה חדשה? הו, לא. כנגד רצון ההורים? יתכן... הפסד כספי גדול? אמ... גם יתכן. אפילו אם לא יוכל ללדת ילדים? (של בן הזוג השני). לא. בעצם אין לי סיבה להתחתן אם לא ילדים... גם אם הוא/ היא נכה? תלוי איזו נכות. אפילו בן/בת זוג שהם גוי/גויה? ממש לא. להפצע, לסכן חיים? אני צריך לחשוב על זה... להמיר דת? (לנצרות או איסלם) בחיים לא.

ChilD SouL

New member
תשובות...

לעבור לעיר אחרת?
לגור בקיבוץ? (למי שלא גר)
ארץ אחרת?
שפה חדשה?
כנגד רצון ההורים? תלוי. הפסד כספי גדול? תלוי. אפילו אם לא יוכל ללדת ילדים? (של בן הזוג השני) תלוי, אם כי בעקרון
גם אם הוא/ היא נכה? תלוי. אפילו בן/בת זוג שהם גוי/גויה? תלוי. להפצע, לסכן חיים? תלוי. להמיר דת? (לנצרות או איסלם)

אפים1000

New member
והנה התשובות שלי:..

לעבור לעיר אחרת? - מסכים, לגור בקיבוץ? - אפשרי, ארץ אחרת? - לא מחליף את הארץ, שפה חדשה? - למה לא? כנגד רצון ההורים? - לצערי, כן... הפסד כספי גדול - כן, כל אהבה עולה... אפילו אם לא יוכל ללדת ילדים - ההחלטה הכי קשה, ובכ"ז אשאר עם אהובתי. גם אם הוא/ היא נכה - כן. אפילו בן/בת זוג שהם גוי/גויה - לעולם לא!!! להפצע, לסכן חיים - יש גבול? באהבת אמת, לא! להמיר דת - ח"ו, לעולם לא...

הנה..

לעבור לעיר אחרת? אולי למה לא לגור בקיבוץ? המממ קיבוצניקית... וואלה לא יודע נראה כבר.. ארץ אחרת? לא חושב.. שפה חדשה? למי יש כח ללמוד עוד שפה עכשיו.. כנגד רצון ההורים? תלוי כבר כמה הם יקחו את זה קשה.. הפסד כספי גדול? על הזין.. אפילו אם לא יוכל ללדת ילדים? תלוי די בעייתי.. (של בן הזוג השני) גם אם הוא/ היא נכה? הממ לא נראה לי.. אפילו בן/בת זוג שהם גוי/גויה? שיתגיירו.. להפצע תלוי.. לסכן חיים? תלוי.. להמיר דת? (לנצרות או איסלם) אין מצב..

כשאני ../images/Emo23.gif אז אני ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif

לעבור לעיר אחרת
כן.. למה לא? לגור בקיבוץ
(למי שלא גר) אממ.. תמיד רציתי
ארץ אחרת
טוב נו.. אם הוא מתעקש
שפה חדשה
אם ארץ אחרת אז אני מניחה גם שפה חדשה כנגד רצון ההורים
דם יותר סמיך ממים
הפסד כספי גדול
נרוויח אותו בחזרה ביחד אפילו אם לא יוכל ללדת ילדים? אין מצב
אני אדע בהתחלה.. גם אם הוא/ היא נכה
תלוי עד כמה נכה.. אפילו בן/בת זוג שהם גוי/גויה
נהה.. אני יותר מדי ציונית.. להפצע, לסכן חיים
כן.. גם ככה אני אוהבת סכנות
להמיר דת
אמרתי כבר משהו לגבי הציונות

sh53

New member
אלך אחרי אהבה, אבל לא אבטל עצמי

לא אעשה משהו שיפגע בי או שידיר שינה מעיניי לילות על גבי לילות.

SupermanZW

Well-known member
תשובות

לעבור לעיר אחרת - כן. לגור בקיבוץ - תלוי באילו תנאים. ארץ אחרת - כן. שפה חדשה - כן. כנגד רצון ההורים - כן. הפסד כספי גדול - תלוי עד כמה גדול, להשאר חסר כל לא הייתי מוכן. אפילו אם לא תוכל להביא ילדים - כן. גם אם היא נכה - תלוי מה הנכות ומה חומרתה. אפילו בת זוג שהיא גויה - כן. להפצע - כן. לסכן חיים - כן, אם הסיכוי לשרוד הוא גבוה יותר מהסיכוי למות. להמיר דת - פורמאלית כן, בפועל אמונתי לא תשתנה (Just for the record, אני חסר דת).

לא מפה אבל בא לי לענות

לעבור לעיר אחרת... תלוי איך העניינים יתגלגלו - אני ירושלמית בנשמה אבל לתקופה קצרה אין לי בעיה. לגור בקיבוץ...אותה תשובה. ארץ אחרת...לא! שפה חדשה...סבבה. כנגד רצון ההורים...ההורים שלי מקבלים הכל אז נראה לי שלא יקרה מצב כזה. הפסד כספי גדול...לא! אם הוא לא יוכל ללדת ילדים...לא! ואם הוא אוהב אותי הוא יתרחק ממני ולא יתן לי לבלות את חיי בלי ילדים (בעע) נכה....לא. גוי..ממש לא!!!!! להפצע, לסכן חיים...הכל תלוי בסיטואציה - לדבר באוויר זה קל. להמיר דת...לא וגם אם הוא ימיר בשבילי אני עדיין לא מעוניינת.

sheep 007

New member
לא יודעת עם בכגל מחיר

לעבור לעיר אחרת? הייתי מסכימה, אבל תלוי לאיזו עיר לגור בקיבוץ? (למי שלא גר) אני גרה במושב, כך שכבר עכשיו זה די דומה, אבל עם בשביל אהבה הייתי צריכה לעבור לקיבוץ לא הייתה לי בעיה ארץ אחרת? לא חושבת, אני ישראלית וכך אני תמיד יהיה ולעזוב את הארץ נראה לי משהו בלתי אפשרי מבחינתי שפה חדשה? אין בעיה כנגד רצון ההורים? אני מאוד רוצה שההורים שלי יאהבו אותו אבל גם עם לא זה בסדר הפסד כספי גדול? זה יהיה חבל, אני לא אשקר, אבל אני מוכנה לוותר על כסף בשביל אהבה אפילו אם לא יוכל ללדת ילדים? אני אתאכזב אבל בסוף יהיה בסדר, עם זה בחור טוב אז זה שווה את זה גם אם הוא/ היא נכה? אין בעיה, ברור שזה יהיה קשה אבל בשביל זה משהו שאני מוכנה ללכת עליו בשביל אהבה אפילו בן/בת זוג שהם גוי/גויה? אני לא רואה את עצמי עם גוי, אבל יש סיכוי שזה יקרה ואין לי בעיה עם זה להפצע, לסכן חיים? אין מצב, אני לא יעמיד את עצמי במצב של פגיעה גם לא בשביל אהבה להמיר דת? אין שום סיכוי שבעולם, אני יהודיה וזה מה שאני תמיד יהיה

למעלה